返回列表 回復 發帖
我要好似其他人咁叫你Lee生.. ! C  z; X# b  ~0 @4 m2 O
你唔講我都唔知啲人响網上咁討論---> "喺其他網站,啲網友一見安琳性感現身,就起勢研究其坐姿,又話走光又露乜線物線又盛,睇咗一段已經冇興趣睇落去,啲人睇劇後只愛談論演員身材,我都無嘢好講......,所以我哋唔講呢啲,只講父女二角演譯嘅好壞。"; |6 J, [' B$ D4 v

- Q- Y5 F" z2 h# awww3.tvboxnow.com叫啲人過去美國住吖.. 時時刻刻都可以睇.. 睇到唔想睇.. 幾正都有呀! 呢啲咪叫大驚小怪囉!
Lee Sir.. 點解你咁勁.. 可以揾番咁多資料架 --> "喺無記舊年發放嘅《使徒行傳》"片花"之中,KK(張國強)個角色本應係廉政公署執行處處長"張致森"(介紹本劇時都以為正確),率領敏之一班ICAC精英同卓sir有對峙場面,正氣過正氣。" ( z% y3 ?  g1 _3 }* y- }! _

9 R( D: W. a% y& C/ Y好多演員都專業包括張國強.. 佢地好似無乜機會發圍咁囉!
劉香萍好出名架???? 乜人嚟架??1 c8 M3 V' z: t  c/ d; R5 I

6 O# J1 ]4 c% j5 i. H0 i' y- K7 R2 Ztvb now,tvbnow,bttvb佢地兩母女直情一個餅印呀.. 除咗對眼鬼鬼地唔似之外
安琳安息吧.........我好唔捨得你.............
, ~; ]: A# O/ _5 ^0 Y* U8 D; Kwww3.tvboxnow.com2936912
6 R$ @# ?1 }3 g' m3 O& c3 S6 k4 Ltvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-13 01:45 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) ]0 H1 [; X& M; g/ d& A

& P3 l" ^" F4 U" \' nlam lam 你梗係唔捨得喇.. 佢咁靚女
男人唔壞, 女人唔愛嘛!.. 我先無咁蠢!
! v  m2 p0 x  Y9 X  g  U6 m
2939643, W( K) m3 a; a0 p& D$ ~$ p
32歲真係女生一個好黃金嘅歲月。
/ c( N8 w$ }) o; ?$ g9 ?leekwoklam 發表於 2014-9-17 02:24 PM
$ d2 {  m9 s$ d1 \公仔箱論壇
- d1 J( E0 c" D) K, ^, \' g# Fwww3.tvboxnow.com佢真係唔似32歲呀
tvb now,tvbnow,bttvb$ i4 N9 p2 Z; Q: H1 O" {
係呀,我本來以為貝安琪未夠3張添。. B  s+ t* z3 F
2940637公仔箱論壇" u! {5 F9 `4 o5 h* g
leekwoklam 發表於 2014-9-18 03:57 PM
( P+ a; ?5 t. y' S! O6 H+ O
, m' c- B' i  {4 q! i5 n/ L0 d
佢個look似廿幾歲... 就算著得成熟啲都係似廿幾歲...天生!
- s$ `! J# }) e# R( v8 |4 z3 J3 uwww3.tvboxnow.com我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。
) J8 `" H( A4 I+ i2 \4 \tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-26 03:27 PM
) j# N1 k- P5 C( j) i% y) ]
+ t4 F/ {2 {, G& s3 e* ywww3.tvboxnow.com廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇
至少他可以做一隻風流鬼
% ?: C* b4 }" }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Pedestrian_A 發表於 2014-9-27 03:27 PM
4 _8 z7 [4 O3 h- O& k+ fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ b/ t' s5 o8 P0 g& x# D! rtvb now,tvbnow,bttvb佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗
最好就係原來歡喜哥無死到
3 W! ?( ?$ V$ B0 c2 B  t
歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。
1 R% U$ i" T1 v3 m4 U$ BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
$ [9 X$ M3 N. Nwww3.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
& i+ ~" H( |4 Y4 ^- [- P( j) {公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb' V& N2 F, H6 R9 `) W7 N
聽緊電視喇