返回列表 回復 發帖
我要好似其他人咁叫你Lee生.. tvb now,tvbnow,bttvb) J8 X/ o9 J7 D- y& d7 j7 [7 u: {8 C3 Y
你唔講我都唔知啲人响網上咁討論---> "喺其他網站,啲網友一見安琳性感現身,就起勢研究其坐姿,又話走光又露乜線物線又盛,睇咗一段已經冇興趣睇落去,啲人睇劇後只愛談論演員身材,我都無嘢好講......,所以我哋唔講呢啲,只講父女二角演譯嘅好壞。"
3 W9 Q- ^2 m+ w  m# C8 M$ n; o8 m' X+ m7 u- ?: T4 t' s1 r+ V
叫啲人過去美國住吖.. 時時刻刻都可以睇.. 睇到唔想睇.. 幾正都有呀! 呢啲咪叫大驚小怪囉!
Lee Sir.. 點解你咁勁.. 可以揾番咁多資料架 --> "喺無記舊年發放嘅《使徒行傳》"片花"之中,KK(張國強)個角色本應係廉政公署執行處處長"張致森"(介紹本劇時都以為正確),率領敏之一班ICAC精英同卓sir有對峙場面,正氣過正氣。" ( {* }/ o& |' g

& E* J, T( M8 Q  {# H" I( E2 _好多演員都專業包括張國強.. 佢地好似無乜機會發圍咁囉!
劉香萍好出名架???? 乜人嚟架??
/ ?# J1 }' c. z6 B2 y' }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
5 a1 o( ^3 G2 k( p; H9 ?. Zwww3.tvboxnow.com佢地兩母女直情一個餅印呀.. 除咗對眼鬼鬼地唔似之外
安琳安息吧.........我好唔捨得你.............公仔箱論壇. O" h+ n1 B" D) X% x
* k6 u4 M( M7 A' T; wwww3.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-13 01:45 PM
2 x" s! o1 L- |, J3 V# c4 h6 fwww3.tvboxnow.comwww3.tvboxnow.com" q* m. O" y$ I- g% X0 N) O- S, A. k
lam lam 你梗係唔捨得喇.. 佢咁靚女
男人唔壞, 女人唔愛嘛!.. 我先無咁蠢!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 h& ]/ @* a1 ?; R/ D5 l2 {. f0 \6 m
2939643公仔箱論壇8 \9 }, B# X9 N! B3 Q3 M6 y
32歲真係女生一個好黃金嘅歲月。
: ~& Y2 P/ V2 ]2 w- n# h" \9 Bleekwoklam 發表於 2014-9-17 02:24 PM
公仔箱論壇  h9 }1 E1 d) B' J9 p, l. c0 o: U

& ~  Q8 y  Q3 f+ R( f: ewww3.tvboxnow.com佢真係唔似32歲呀
www3.tvboxnow.com  a% b7 i" e2 u7 _# z
係呀,我本來以為貝安琪未夠3張添。tvb now,tvbnow,bttvb1 F/ W3 ~; L% J+ J3 H) m: f
* i: w% j9 }1 n* h/ s# |9 C3 d0 ?; e" Ewww3.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-18 03:57 PM
www3.tvboxnow.com; l1 `6 C- o* r  p+ {" M  r9 r; `

* h1 ~  ?% L& _2 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢個look似廿幾歲... 就算著得成熟啲都係似廿幾歲...天生!
29466251 D9 ~- ~% N9 i5 n* H* o
我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。
$ ~. B9 O/ o" W$ L5 `$ g, S+ ]leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:27 PM
0 [& f# V6 L' @/ l; R: L
: [+ Z& @) L$ ^www3.tvboxnow.com廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇
至少他可以做一隻風流鬼
; o$ Y. \/ o- V0 L( zPedestrian_A 發表於 2014-9-27 03:27 PM
, ~9 L/ Y0 Y9 J6 O' U# yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% K) W8 U* s' Q2 a' k$ f$ {/ f
佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗
最好就係原來歡喜哥無死到
公仔箱論壇4 V3 ^0 q* m# x6 ~6 H6 x2 z
歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。2 z* s- s3 ?! `8 h7 E
但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ y+ P1 ^' S$ L( L2 b' T
leekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
" V* |) p) W/ F3 N1 f" Y
公仔箱論壇- p, l- V* M  `6 {2 T/ ]' ~
聽緊電視喇