返回列表 回復 發帖
越狱如果不是女主角怀孕,更好睇!
9 X- f, M  }. [- ?9 r6 M
* N; W5 n; W& dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。朱千雪素顏個樣都幾順眼,遲姑娘呢個角色被設定為唔喜歡化妝打扮嗰喎,得意呀呵..........3 M4 o0 i/ B8 u6 D
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:09 PM
, S$ n/ U8 o! l9 [8 ^8 u
9 n. g% b& b. R; V* ~tvb now,tvbnow,bttvb佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架
果個啊伯真係識抽水
' Z8 j0 A( W& gwww3.tvboxnow.comSicketsn、Xy 發表於 2014-10-7 12:28 PM
" L: E& r8 U) n! h6 Ptvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 C4 n4 Z4 L/ N% M
咁你有無支持啊伯呀??一係齊齊抽囉
: z# ?# g; w. y- C& {www3.tvboxnow.com唔知事後個阿伯又有冇乜野「意外」發生呢?公仔箱論壇( c2 Q% h- `! P
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:17 PM
: c7 Y$ M$ W/ Q: N
8 G% j& l2 v% z
話時話吖.. 我見唔到啊伯個樣係點架??
我仲未開始睇呀... 但聽人講好似實景拍攝架喎!
叶细响是重犯,为什么从囚车下来时不见他带手镣脚镣呢?
4 C. E& A9 j5 g( J( C公仔箱論壇2954355TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 z, j# t2 q1 o- A
咁mnb1123兄唔會失望,心穎BB第一集就出場囉。
; F- x! u8 A% T# n) tleekwoklam 發表於 2014-10-7 01:03 PM
: E4 y; E6 x! ?0 m係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
2 @# f% K; s: G6 F  b( q6 q6 Jwww3.tvboxnow.com; D0 C  N. N1 I2 G4 u  R7 G
佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架! z3 Q1 R; `9 _$ K5 A
大文細佬 發表於 2014-10-8 12:32 AM
1 G, N& V& g$ o! `9 }! Xwww3.tvboxnow.com; d" {% A1 P" B+ ]9 ]6 }  m

6 K! |/ g" A; p3 }2 q  m咁正! tvb now,tvbnow,bttvb: d% |( P9 G: c$ B# R
就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
7 y- K( E  q- Z) i; |/ z6 X( rwww3.tvboxnow.com係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先公仔箱論壇+ l; T, p) E! p0 i1 z5 ]
mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
www3.tvboxnow.com2 b0 L; i, w: x. E' P( S
上游咁嘅性格或者仲討人喜歡呢......
5 z" s6 u" A) N" c) K. iwww3.tvboxnow.com係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
8 l7 A5 K' S5 M; n& \# z7 A4 d6 zmnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
  X- B) ~: I5 \+ C, V  Z

: ^% c5 S7 h! D; |. Uwww3.tvboxnow.com我諗佢唔係無主見.. 係比人管主多啲
8 `1 {$ U" E% v  x+ p8 `( u: j! C( pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
( q/ [( n; i5 B; T& gtvb now,tvbnow,bttvb2955088
1 b2 [8 B- ~1 u( J( v7 j# uwww3.tvboxnow.com咁正! www3.tvboxnow.com: C6 e" m% `7 {0 Y$ Q9 i
就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
0 @( s3 ~& _- r: J* j: Kwww3.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-10-8 02:39 PM
& i; X3 A" h# x

& `) M6 B6 q$ N/ ^* }/ N* A& O  Gtvb now,tvbnow,bttvb有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?
/ f$ ?+ h) n) ntvb now,tvbnow,bttvb6 m! T3 K; r% @; C* D3 i: C
另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, 感覺上好奇怪!! tvb now,tvbnow,bttvb! d! G0 @! A8 s' h- h
同埋硬係覺得徐子珊本身個FEEL唔似做懲教

評分次數

• timmaxsing

本帖最後由 leekwoklam 於 2014-10-9 03:05 PM 編輯 * K7 W2 E% D0 t! u

% V0 T: w2 F2 A) A0 B/ Xtvb now,tvbnow,bttvb
公仔箱論壇7 c9 g  E# \# I' w* q
$ Z7 D0 a1 I9 B# d$ A
有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業公仔箱論壇0 e4 i7 _. m! [4 y% @7 a
大文細佬 發表於 2014-10-9 09:24 AM
tvb now,tvbnow,bttvb% e& G3 U8 A4 L0 Y4 k/ D& x

2 i9 x9 Z( B. t5 X& P# `咁你有冇慫恿個friend好似朱小姐咁去選美啫?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 o( L8 \6 }  G$ k* J

% T4 T7 R9 Q' E1 T' h+ D西門菲莎大學好似喺溫哥華啩.......
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. U, `" ]+ t. ?

1 x0 M, m5 a0 e; I! t3 c% H; f! t
2 u  d  K( ?8 J: l# l; O2 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果有興趣番睇Auntie Ally粱琤成名作黑貓2部嘅會員可PM我,小弟可比到啲資料大家參考吓。
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ W, }( L4 Q7 j2 }

. y! m/ F9 d+ ~- `1 A* hwww3.tvboxnow.com另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, ...公仔箱論壇" k$ y# ?0 a* q: T) R
tycn3320 發表於 2014-10-9 12:07 PM
公仔箱論壇, o  C  d; R) k6 ^7 ]' o: f9 j1 N6 \- y
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 N# f0 T$ Q; V2 W  p2 r1 \
其中一個原因好簡單,唔加愛情線就好難拍足20甚至30集。