返回列表 回復 發帖
0 w4 c' M; y3 z6 Y7 S8 H0 Utvb now,tvbnow,bttvb* r( R3 C+ G3 y) V5 N0 P

+ j, n" s8 o% `1 V& l3 pwww3.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& j% r: \9 E$ ?5 W, n3 W; }% D

; Y9 @3 q' C7 z0 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
6 z8 P$ p9 f/ d: F& E6 m粱琤做「福贵人」時個樣清新淡雅,同阿佘比真係一啲都唔輸蝕架。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
公仔箱論壇- P6 S8 f+ K0 S5 V& ?

F0 }6 B: Q! m" [www3.tvboxnow.com梁琤除咗對眼有少少好似豆雞眼, 佢個樣好明顯靚過阿佘喇! ... 不過呢套劇佢好似無咗豆雞眼咁喎tvb now,tvbnow,bttvb6 x( S1 Q6 \. `$ n
大文細佬 發表於 2014-10-10 12:40 AM
) O; f/ U4 H, w; ~3 A公仔箱論壇咦,根據我第一張相,真係好似有啲啲問題,但平時啲相同電視又一啲都唔感覺到...
  x( n" t0 Q7 c4 y' Z/ }, z7 v3 K+ q
' s+ W' G6 @7 O- ^8 Z" b5 r( V; ^hi J神,,,,www3.tvboxnow.com* V( S: b+ j, G! E+ P8 h5 f* i
成日用就唔係太好,而且今次咁用,又講吳啓華點樣捨身成仁,多咗舊魚,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 T$ H9 `( @! w3 s: z4 ^( T9 a
而且30集戲,使埋有咩底牌一次過出晒嚟吸引觀眾? 上套使徒行者,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& F' H, g% D8 D* ?. O8 |
歡喜哥同高寧,黑警郭SIR亦唔係一開始就表露,有呢啲角色但未出場,# c7 f6 L+ }5 \, L  S
驚觀 ...
. Y: ]8 l. x. l% F金田Sam 發表於 2014-10-10 02:28 AM
& a% ^) Y" n) h0 ~/ W公仔箱論壇
9 X# @5 F& c4 R; r8 X  Rtvb now,tvbnow,bttvb阿Sam,你有冇考慮去試吓考編劇呢,唔一定係無線嗰噃。
忘年戀... 重口味公仔箱論壇; D1 ?* t- C- v( a& P; N
conho 發表於 2014-10-10 10:38 AM
tvb now,tvbnow,bttvb, e( U& \, \; i
子珊個樣老誠而啓華又幾襟老喎,唔算太重架啦。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 L0 v+ ~, d1 `. A* s' s8 h+ @. ?
遲啲Mary姐同張繼聰嗰啲就真係重囉...
黃德斌配梁琤 - 正# G/ F5 n, ~5 C5 \  Y
60201617916 發表於 2014-10-9 07:42 PM
www3.tvboxnow.com$ E2 ?7 E) M' z; u" w
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; d# I" {5 O4 }" l
翁偉晉同葉雅蕾外形仲襯啦,德斌喺千雪面前成個老豆咁,一套劇唔駛咁多忘年戀啩?+ E! d* a% ]0 R! i
tvb now,tvbnow,bttvb3 d. ~9 h# m* h+ M2 c6 H2 z

/ F5 v, l% e# M公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; E! k$ M: A) A( d1 x5 y8 j) {+ @
5 r$ b# H+ G2 L+ @0 D4 [
tvb now,tvbnow,bttvb# t+ K; p1 {" F6 t2 F1 ^
考編劇? 無呀,寫故仔或創作故仔只屬興趣,我可以勝任的仲有好多玩意,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 a2 B2 M* \( }$ |* |; w0 u* b
我玩中國象棋叻時有人建議我擺棋檔,我打桌球叻時建議我挑戰傅家俊,
7 H! F5 {1 z% W1 O' K2 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。打麻雀叻就建議我入麻雀館搵食,賭馬叻時建議我唔使做專心賭馬...
* [( P) a4 h% G9 _( O5 d8 o6 J哈.... ...公仔箱論壇- N8 z/ d' |8 J0 r( |
金田Sam 發表於 2014-10-10 03:22 PM
5 E% ?3 H9 H4 v- X3 K8 mtvb now,tvbnow,bttvb: `, ]+ R3 C& |, ^  Y  m6 c5 E% ^
哈,忘年戀玩埋囉囉戀(羅樂林)就真係無陰功兼無眼睇Lu......
6 p7 y/ \) p( K
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 N3 L$ M) T; A7 g
嘩! Lam Lam,真係唔好意思,你頭版原來做得咁精彩,我晌後面一路只係顧住自己打意見,無留意到添。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 @: y* F$ S* |# x
tvb now,tvbnow,bttvb* w# |( z) J" Z) S& T
好精彩細微同有意思得嚟又搞笑,相當好,搵齊好多資料,對角色描寫,演員動向,戲中細節,好詳細講出好多重點,好難得,唔 ...
& F; C. G' i6 y% c  \. e金田Sam 發表於 2014-10-11 10:53 AM
0 T! ^  m- P: Vwww3.tvboxnow.com
0 u8 d  {" @, R( C: {( ?公仔箱論壇多謝Sam兄。
4 H8 ~4 |. \& S  ^! C( D8 ~4 v5 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你提嘅「對演員的大細超」真係異常認同,以後就靠你代佢哋發吓聲咯。
( f$ q" G" |$ J+ I9 P2 p0 w5 }8 W公仔箱論壇
& W3 z5 H7 Q  u% o. @7 ~+ o9 Y: }
" j9 y9 {# \/ ^
5 W1 g# [! J. B# Y0 _tvb now,tvbnow,bttvb朱千雪呢pair先至唔襯... 我個人就好覺黃德斌個樣江湖味好重.. 似黑社會多過似上流社會啲人.. 仲要扮紀律部隊.. 巧驚.. 朱千雪個樣點睇都唔似會鍾意古惑仔喇... 更何況係江湖佬 ..
; Q/ i. [! ~, E! K. D8 S, yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。講番呢套劇.. 我只係睇咗 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" ?3 n6 \, [$ g" w: N/ I) r, a
大文細佬 發表於 2014-10-11 01:32 AM
8 |* I9 r# ]% B1 m0 l# t) z0 L; j( jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# G% s6 `' F% t  {
www3.tvboxnow.com. q5 j! Q' C, G+ L8 J
係呀,無記劇啲陋習又走晒岀嚟啦。
& v: a4 h. x" w. k0 h4 Y% Gwww3.tvboxnow.com( O3 W  v0 r. o# f: k. Y! v$ B
朱千雪呢pair先至唔襯... 我個人就好覺黃德斌個樣江湖味好重.. 似黑社會多過似上流社會啲人.. 仲要扮紀律部隊.. 巧驚.. 朱千雪個樣點睇都唔似會鍾意古惑仔喇... 更何況係江湖佬 ..
0 F4 G& S. O& j# rtvb now,tvbnow,bttvb講番呢套劇.. 我只係睇咗 ...www3.tvboxnow.com3 o* C% K9 G- I! U0 h
大文細佬 發表於 2014-10-11 01:32 AM
& G/ ]3 r% [+ O3 G2 @

* o- y$ e% v  v( K; s: ywww3.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 q$ R3 t: X: f9 f
另外,Mary姐同張繼聰忘年戀唔係喺《再戰明天》,而係《大藥坊》播完後嘅《老表你好Hea!》嘅劇情,我可能交待得唔清楚,令你誤會添,sorry......
http://www.tvboxnow.com/attachments/day_141010/14101012526402ce572132cf89.jpg
- ?9 c, J9 `* J8 U3 c3 R& vtvb now,tvbnow,bttvb朱千雪,這演員看來可塑性會不錯,鬆容自然的表現,看來在電視圈會有一番作為,同樣,石破天欣的石天欣出場太少,今次戲中角色有名字,可 ...www3.tvboxnow.com: p$ P! N' ^, U5 G/ `
金田Sam 發表於 2014-10-11 12:53 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* t8 w. H( O3 M, Y' h
公仔箱論壇6 I5 Z- H: u: x2 d
石破天欣呢個「朶」幾正吖。

6 p# F2 f! V/ |" e! uwww3.tvboxnow.com
! [8 u6 O/ ?; J4 o* e$ \www3.tvboxnow.com睇德斌同Jade做戲舒服又自然得多不過雅蕾啲真性情快要浮面囉,希望梁琤今次演出可以好頭好尾。

# [$ o+ n+ q) N. ]公仔箱論壇最近睇子珊「咋嬌」嘅演岀都唔少,大家有冇小小「滯」呢?
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-10-15 04:50 PM 編輯 www3.tvboxnow.com+ H2 M& W. N/ W$ R# x$ |

' n" M+ B; p9 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
其實忘年戀如果男大女細... 响社會係比較多人可以接受.. 可能女人好易老卦... 又或者太多契爺呢啲人喇... 正所謂男人到幾歲都係鍾意below30架喇... 由其老咗...
  ?) @3 x/ Y& K. C: r5 awww3.tvboxnow.com
7 x. p: P, L" u$ Utvb now,tvbnow,bttvb講番呢套劇劇情吖.. 我啱啱聽咗第二集... 我 ...+ ~* {; _9 E0 e  X7 H/ T- N, I
大文細佬 發表於 2014-10-15 01:56 AM
$ T$ s! I1 `- d6 C

) d2 Q8 M* x) P" G4 \. D& {喺宣傳活動中,啓華都有相似言論。
; e! o! T5 p6 t) h) yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。企係無記班編劇.編導嘅立場叔侄、父女戀真係小兒科,現實社會有82歲娶28歲。但作為觀眾嘅我哋一套劇咁多「忘年戀」真係有D頂唔順tvb now,tvbnow,bttvb$ u& V3 A5 }/ P# T
mnb1123 發表於 2014-10-15 01:22 AM
公仔箱論壇/ j* G# F* R8 G: ^  l) H4 H
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' O4 J; C# B0 }3 c$ s# [' X- @
而且,一套戲3條感情線實在太多,TVB啲編劇「唔寫愛情戲就好似唔譏寫字」咁,有此啲走火入魔.....
8 d, i) @3 d% k( C
3 l) X/ |  a) M7 ptvb now,tvbnow,bttvb最頂唔順係朱千雪呢pair...女嘅太靚太young ... 男嘅太醜太老... 主角呢pair還可.. 男主角都曾經靚仔過嘛.. 女主角又唔係太靚tvb now,tvbnow,bttvb2 @- X/ x) f2 h0 E; A
大文細佬 發表於 2014-10-16 01:57 AM
公仔箱論壇, D) g( }4 p- J4 X
雖然有啲不敬(德斌啲粉絲請勿介意),但佢哋呢pair真係有啲「美女與野獸」feel....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. A. [! i; x8 V6 Z% D& ?