返回列表 回復 發帖
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  L% X& N5 _0 Z) x6 c. e; l

: A1 w: R/ n4 R/ k. HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咪好似周星馳咁囉.. 橋都用盡咗喇!
2 _' u2 E4 s  t8 l7 P% d, a公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-11-13 01:52 AM
5 r" k1 L* U; A  _  L0 T2 {www3.tvboxnow.com
  m& R8 q% b6 Gtvb now,tvbnow,bttvb話時話,周星馳拍王祖藍好唔好睇呢?
* p3 s" @9 S1 I& M7 L( L$ ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但呢兩個食腦人行埋一齊机會好似唔大,實鬧交。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-14 03:17 PM 編輯 " K2 M& S% U- k* D/ [% B/ t

1 `, Q- t3 F" M, g# kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
2 A2 d* m3 T2 D' |3 m
公仔箱論壇/ X) H! u6 S6 m3 X) `1 q( f* d
lamlam賣廣告TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( }/ d' O! |* u5 i# \
大文細佬 發表於 2014-11-13 01:51 AM
3 o- f( W, R$ b
  `' |, d2 v/ U  U* r
哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。tvb now,tvbnow,bttvb3 X8 t7 s5 D  ^# `! ?, B, T
細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?www3.tvboxnow.com- A' V% `3 t/ D4 |! p7 `
- J2 d' Y9 r4 q; h1 E
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)
' M2 k, q- w) k
+ L  E) O7 I5 Pwww3.tvboxnow.com2979866
, `: n( t) I8 i6 w4 }www3.tvboxnow.com2979865
: u0 N, I+ j0 c7 m4 k# b' owww3.tvboxnow.comVivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。
- r! g# Y( I& ^8 u9 C4 @  ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www3.tvboxnow.com! E" Y- r" G/ R9 P* W, p; y
# e; W( G% r9 _( w, p6 jwww3.tvboxnow.com我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中 ...
4 ^) u* w5 ^! V% ?. M$ r9 ?2 Q" fleekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
www3.tvboxnow.com4 Y; g4 r* ]+ J. W' n2 P

, P& @% i+ ]0 N: Z, p, I$ X我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 X/ M' X& ?: k
. V2 J) \. Q! H" D哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。
: [/ Y# @0 X+ F" J細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?* k8 E8 D5 Q' t; C

. s4 E7 v& R* U: J; K7 Mwww3.tvboxnow.com我睇嗰陣仲叫「叮噹」架咋,金田Sam兄你睇嗰陣係唔係都係叫「叮噹」嘅呢? ...% ~& j8 a; q$ i% V, Y4 _$ m8 ~+ O
leekwoklam 發表於 2014-11-13 04:06 PM
! ]: W. F6 F5 b/ A( h
* f7 ^" o6 M5 ?  O8 A我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)5 K& R* h& f1 R% d
Vivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。
. m2 t, i3 W, r3 A! Lwww3.tvboxnow.com我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中醫師可能會應啲病人要求,轉晒用啲「心心」、「花花」甚至卡通公仔「啫喱杯」做拔罐療程啫。tvb now,tvbnow,bttvb,tv series,tv drama,movie,bt,download, C  S2 z3 B0 D6 N( C
6 ~5 Z! d% |1 I9 W
...
1 `, c$ F% L- J- U( qleekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
www3.tvboxnow.com. J$ o% Y6 ~. D8 V
如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-14 02:32 PM 編輯 , S4 I2 `. Z7 y1 d. L. p6 z

% Z) {# s6 W! u4 A8 ]3 [( J* s2 Uwww3.tvboxnow.com
5 p; C( w+ Q7 P) c% }" iwww3.tvboxnow.comwww3.tvboxnow.com# B, R7 @, g' r* L( ^1 w+ t9 i
我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! ~2 E+ ~' b: g  T; A3 D+ |
大文細佬 發表於 2014-11-14 01:54 AM
# [/ B2 N, ~+ L4 e
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# G) f  o3 V0 m  E6 j5 e# `
呢場直情失望添啦,事前啲演員仲吹到幾咁好睇同精采,我都係覺得《愛我整榴槤》好笑啲。+ a) x1 M3 U; h0 e/ c! x0 d: W
公仔箱論壇/ E2 i% s7 J7 A0 O1 b4 N3 E# U7 i
公仔箱論壇  L( O0 _1 K. L8 H/ e3 d& @& J3 O
如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐www3.tvboxnow.com% C4 Z) Z$ a2 d9 }" M, h0 C4 @3 k- ^/ Q+ R
mnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
; A7 m; D8 ^* F: Y2 ~- m( x8 h4 f0 n
tvb now,tvbnow,bttvb& e# O( O+ H7 w- n' k5 B
係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。公仔箱論壇% o- o* \# b: l& c& q$ N

/ O2 v4 X: B7 p) c  Y6 Q+ F. n3 Z2 M
喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲時我見啲外國人都幾buy呢類「火療」醫術咁噃。
7 X! \1 y7 D: i1 _
' C3 t) T. j& K$ P0 N  W$ n2 ^tvb now,tvbnow,bttvb我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!
1 i) E- }' E& _1 v1 Qwww3.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-11-14 01:56 AM
) O0 m  T  z( k! U/ G: s; {/ @  w1 w: Q1 d- L
係呀?
1 C8 E8 W5 u1 S0 g2 o; A' h! p, t咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。www3.tvboxnow.com0 p& k9 \  Z* k% q
  |; M1 H8 O+ n! B, _1 C
另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢?
0 x- J9 h$ J' Y1 [tvb now,tvbnow,bttvb如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐6 X: d8 [9 _2 n. ^) f, I
mnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
' r1 W+ K: C6 a8 B公仔箱論壇
0 G& t  {* ]& W; Z& y! b8 E; H& H公仔箱論壇咁得意我都想試下呀
www3.tvboxnow.com: g( t1 @( g1 ~! h* z6 _7 A

+ Z9 Q# v& z- H' r. g# ~% w* |係呀?
  U# `2 ?. T8 ~+ B( u# j7 Dtvb now,tvbnow,bttvb咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。1 K3 n- W& Q" u
( [; C* [+ B5 O5 b" J% X# t
另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢? .../ w- C- G4 h  Y7 k" ~
leekwoklam 發表於 2014-11-14 02:59 PM
tvb now,tvbnow,bttvb1 P7 Y* c- l; V+ J2 a# x( ~( W4 a) B

8 K$ Y5 \/ G! Y  p8 t" nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。祖藍同佢都係圓菇轆.. 咁得意!
9 K0 d, Z5 @; Y& T2 P8 v* |# g" Cwww3.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb" E: v  h3 y& L! _. ]5 f0 G
咁得意我都想試下呀公仔箱論壇# y' `; I* o7 v" g2 _9 x; L0 @! E
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:23 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; w8 t/ ?; B; H% ?/ O
自己玩拔罐好危險架喎。
有高Manager參與確係特別好睇。
! @3 @4 e0 P/ @" M玩《華麗明星賽》一幕雖然短但都令人會心微笑。
tvb now,tvbnow,bttvb. _1 d2 h$ E. e: b1 ?8 }

+ \5 c% f/ _0 Wtvb now,tvbnow,bttvb
; x, G. F6 g+ q' l* otvb now,tvbnow,bttvb自己玩拔罐好危險架喎。
0 [0 S6 Z& |; n+ f7 l' h公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
, v1 N* I5 _( s( K+ U公仔箱論壇舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷
& X- e, N+ }6 Y
舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷
7 o/ Y' J- k/ c$ T2 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-11-15 12:43 PM
1 g* y6 A3 o- b# m$ T& n) |$ bwww3.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb: }  B! G& Q, u! n8 [
係呀,真空嗰隻我都幫屋企人做過,幾方便又安全。
6 r1 g0 ?' u" F7 n( V" u+ l1 bwww3.tvboxnow.com0 |! M7 [- H+ r% x
係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。
* l% ~" u5 w, C- B$ l2980492www3.tvboxnow.com3 h; {7 _3 f7 Y" H/ w

- u$ W! j% H$ Utvb now,tvbnow,bttvb喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲 ...tvb now,tvbnow,bttvb: N" z* i5 n! x! U, g% c
leekwoklam 發表於 2014-11-14 02:48 PM
. N" [' p- H6 m6 w4 C
有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。; k% B* S0 a% p) L
我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗車都鐘意做推拿按摩.拔罐,保险公司俾錢,效果又好.有D鬼考牌開公司做老細