返回列表 回復 發帖
搞笑劇係我嘅至愛,睇班友D造型己经好搞笑,希望唔好期望越高、 失望越大

評分次數

• timmaxsing

我反而覺得吳沚默(烏笄)犧牲真係大喇.. 佢都算靚女嚟架tvb now,tvbnow,bttvb- y" e0 v$ o* }% f$ X5 F5 d0 d$ v/ f6 |
大文細佬 發表於 2014-10-28 03:04 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ o$ H  j) \+ j$ g: w7 X

& O* v. Z1 f4 g公仔箱論壇大佬,啱啱睇咗[今日VIP]訪問路芙.小寶同吳沚默.佢真係算靚女.雖然覺得有D瘦但係HK可能係完美
78# mnb1123 4 P3 Y5 Z, K; n/ t

1 O. r/ y/ b9 a8 @. J  z% ctvb now,tvbnow,bttvb吳沚默個兩條粗眉真係呢..........希望佢可以靠呢條血路殺出去啦
, L% W7 T7 K7 o  z$ t. s, q. |# D高杉 發表於 2014-10-28 10:37 AM
+ e) {8 U% g8 I6 Y: H$ h) `佢之前都做過好多部劇,呢套`老表'令到便多人認識同留意佢 .點殺出條血路就要靠佢自己努力同機會

評分次數

8 y) U* t& m1 R" I/ P  B9 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( c9 a1 f7 G. I$ g
mn bb我响網上睇佢啲資料, 原來佢之前拍咗都幾多劇架... 佢係大陸出生.. 但學演戲就响香港... 我諗佢已經成功咗十份一... 因為至少比我呢啲觀眾留意到佢吖.. 之後點就真係要睇佢有無真材實料喇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# A" s, b& L; Z3 }

8 L* B1 k# ?7 b1 `  ewww3.tvboxnow.com講番套劇嘅內 ...
6 ]% I8 }! J( g' \- L+ ?" ^& c大文細佬 發表於 2014-10-29 01:53 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ Q/ r9 P6 u; O8 n8 ^* m# U
冇錯有無真材實料係重要伹都要有好嘅劇本同編劇。講返萬二蚊劇中角色係38歲仲未嫁,呢D又係香港人嘅無奈。係人都想早結婚同知道生仔趁後生。但如令香港樓價貴.上車難.申請公屋排期長.大學生入息低.打工仔入息便低,燈油火垃.交通費樣樣貴.年年加..........唔通結咗婚仲要住湯房咩 !睇番美帝,收入低過貧窮線政府會補貼食物劵。低收入婦女嬰兒有奶粉、尿片購買劵,所以D人早生仔.生多多。帝國窮人餓唔死.凍唔親。因為有機會分享到经濟發展成果,冇乜強烈反政府情緒.响帝國一係越窮.一係越富.中間嘅中產最慘.交稅多多、乜福利都享受唔到.發咗咁多嘮唆真係來咗咁多年沒攞過政府一毫子。 我諗香江D中產都係一樣
82# mnb1123
, }, Z# L2 x: p* A# l老要三色台俾多啲機會先得,唔係成日睇來睇去都係個幾個,真係幾悶架,你話係咪先TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! \- l) G8 h2 ~( k5 y1 \3 m' H: Q
高杉 發表於 2014-10-28 02:01 PM
9 \- y6 `0 J2 p1 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。通常跑咗出來無記都會俾機會。因為要利用佢賺廣告商D錢 點解成日睇來睇去都係個幾個,因為紅咗仲唔北上揾人仔咩 www3.tvboxnow.com1 R0 ~) e) \( q5 b7 x& }: T, o! c
係老細都孤寒啦,响三色台揾得幾啫
, k4 Y: O; E9 f7 Y! Uwww3.tvboxnow.com
# E# }0 b0 O- g0 r7 ^2 A2 @; s一齊出街攞糖
9 a% g; H& O! b3 v1 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-10-30 12:43 AM
. K/ @( D# U& ^% R: c- n3 i8 Q
好阿.好阿!大佬帶成班靚出街攞糖 或者來我屋企攞都得,年年都準备一大袋糖等人來Trick or treat
萬聖節又見龍婆,時間啱啱好,哈......
9 X- l+ Q% [2 G8 T( H% u" W" [* Q% o; C呢場帶埋高音出場都好好笑。
+ s+ W& h& S, i( y  Y公仔箱論壇細佬,mnb1123,金田Sam,有冇見到羅蘭姐個造型即刻又想參與吓啲party?
  D% I6 ]8 u$ s- A; }tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-10-29 12:35 PM
; v# Q8 r, \; k# D! i5 N% j- ~) F, [真係好想阿,俾糖.朱克力人哋就試得多,自己參加真係未試過 系美國中學生已经好少出去攞糖,最多Trick or treat係小學生
可以用的優字幾乎比佢用晒 .....
! t& e7 l6 D, G& Q優富超市賣優襪TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 u. U/ L; E+ z0 R6 [3 u
男優女優搽優霜
$ A- g; G$ S: Q- f# Qwww3.tvboxnow.com優柴優米又優油* D6 n" A% v8 ?" ]. a
優袋裝滿優底褲
% C( y6 `; n; @1 S6 ]3 c" i: P' p再諗就...蚯蚓,幽靈,休息,幽默....' T( E$ |! t  K( M% N
休息啱玩的優骰
) t( W/ ~) T& |. R9 j$ E* Dwww3.tvboxnow.com防盜要有的優鈴tvb now,tvbnow,bttvb% {# m" z3 n- ]- h2 }  A7 a9 n4 h
寫書法用的優墨* R& G, W7 s; g& k
手榴彈連住優引.......
) @# |- O( Z8 D) b公仔箱論壇仲 ...% T# U' ^) [- C( d, t) c
金田Sam 發表於 2014-11-4 08:23 PM [/quote]
6 i8 G1 w' ^9 K( C- A+ z" ftvb now,tvbnow,bttvb尤田係優富超市嘅一哥,咁佢就係一休 (和尚)
呢集完全係向《相逢何必曾相識》致敬,亦係對蔣志光致敬。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& ]6 O2 P7 `) T$ M5 o
今集之後,蔣志光考慮出番嚟唱歌啦。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 Z' u  h& a% E- X
《相逢何必曾燒衣》笑到眼淚標。
- X3 D  d4 ~+ m' \1 \3 ]...+ D8 S* ~2 D/ I" p' Z" }
leekwoklam 發表於 2014-11-6 01:41 PM [/quote]tvb now,tvbnow,bttvb  B, J5 s3 E# r0 t" d
呢集真係勁爆笑。除咗呢首《相逢何必曾相識》也都想起一首同羅大佐合唱嘅《皇后大道東》。二十幾年前就唱出而家香港景像
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)
* q/ g4 G# e" D! e5 htvb now,tvbnow,bttvbVivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。
# t: O4 g; C* w3 h5 w( ^我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中醫師可能會應啲病人要求,轉晒用啲「心心」、「花花」甚至卡通公仔「啫喱杯」做拔罐療程啫。tvb now,tvbnow,bttvb,tv series,tv drama,movie,bt,download, C  S2 z3 B0 D6 N( C
/ E* P) `9 g; K8 u* p; ?/ g3 s+ i
...www3.tvboxnow.com! M1 E4 X# r6 }
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
' i" O4 @% h) U( ?" m+ T如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
+ `8 I# q# p! j: o8 X2 D8 u! jtvb now,tvbnow,bttvb自己玩拔罐好危險架喎。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 Z9 [! `* [" L2 E, H0 h# t& f
leekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
公仔箱論壇/ S% ^) }8 P' T; B4 d7 f+ {
舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷
tvb now,tvbnow,bttvb) D6 a/ p' A2 j. J- ]1 G( `4 d. _; G) V  a
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 d) G* p3 X7 }- [5 `
係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。
' b4 l9 Y, \0 i+ _8 x2980492TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ y9 O- m" p+ A, \& z
公仔箱論壇% }$ ^& c% p: p6 ~
喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, U/ {8 V: k7 U8 ^* U& l7 L
leekwoklam 發表於 2014-11-14 02:48 PM
www3.tvboxnow.com0 L0 }& @7 _+ b. c
有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。
2 Q; Q) E4 |) ?5 a  ?我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗車都鐘意做推拿按摩.拔罐,保险公司俾錢,效果又好.有D鬼考牌開公司做老細
本帖最後由 mnb1123 於 2014-11-16 01:13 PM 編輯 # s- ~/ p( X6 m5 i; C

( T' f& d, C* x5 Etvb now,tvbnow,bttvb
tvb now,tvbnow,bttvb1 k: S8 J( _  Q3 }! f6 z' G( A

( u3 Z8 _8 v' c! k& Z( Vwww3.tvboxnow.com你唔講我都唔知美國保險可以claim拔罐架添.. 係咪要家庭醫生transfer架架??
+ l7 y) w+ o3 A5 z% a9 c公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-11-16 05:54 AM
$ ?+ I2 y9 K, X# H, k* S" S
係要家庭醫生refer嘅。通常背.肩膊痛去睇家庭醫生佢都会叫你去物理治療。咁要同佢講冇用.唔help.,用針灸,拔罐就有用much better。
3 |+ J+ Q7 w3 o. B- g& r, ?3 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢就寫紙俾你 , w) v, C' X  W
p.s 係我住呢個州如果撞車受傷,唔需要睇家庭醫生,可以去睇任何醫生。不過大吉利是,係人都唔想撞車,不過係美國百分99嘅人都撞過車
公仔箱論壇1 V$ c* \/ ^: Q; U
公仔箱論壇2 B; m5 s. w3 D; A0 E) F
touch wood講我攞咗車牌以嚟好采無試過撞車.. 巧驚!
; h$ P/ a8 `' S0 s* rwww3.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-11-17 06:38 AM
' u0 Z4 A' d( Y) {7 t! [  O: Vwww3.tvboxnow.com我就撞過三次,呢排落雪又落冰雨,落雪揸車都OK最麻煩就係落冰雨,地面結晒冰,架車一定要換雪肽.
# h) S/ w8 c6 I; A3 J8 {" `$ d公仔箱論壇金田兄咁快有郭寶.馬利亞D赤條劇照? 應該21集先有得睇.睇郭寶同Vivienne談情真係有D悶

評分次數

D2 a, x: I* U4 ]  a9 @多謝mnb1123提供美國做「拔罐療程」資訊,又知多一樣嘢。
4 h( @+ ~7 ~* b: utvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-18 12:25 PM
0 Z; |  K, d- n: O0 i千祈唔好客氣,期實美國50個州個個州法例都唔同。我住嘅州咁,去到第二個州又唔同,有機會來美之前要了解清楚