返回列表 回復 發帖
搞笑劇係我嘅至愛,睇班友D造型己经好搞笑,希望唔好期望越高、 失望越大

評分次數

• timmaxsing

我反而覺得吳沚默(烏笄)犧牲真係大喇.. 佢都算靚女嚟架6 h: A# @9 g& w* e5 T
大文細佬 發表於 2014-10-28 03:04 AM
& u: C; v: S# FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 k3 g5 y  n3 |0 {0 i1 o
大佬,啱啱睇咗[今日VIP]訪問路芙.小寶同吳沚默.佢真係算靚女.雖然覺得有D瘦但係HK可能係完美
78# mnb1123
, s8 C6 A# m4 T5 K0 T+ K5 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
$ B& R, S1 Q2 k3 g$ ?8 o公仔箱論壇吳沚默個兩條粗眉真係呢..........希望佢可以靠呢條血路殺出去啦
: q% Q" K* n' H; `; y- z高杉 發表於 2014-10-28 10:37 AM
/ Q  q9 H0 s) L0 j# ^9 [" Dwww3.tvboxnow.com佢之前都做過好多部劇,呢套`老表'令到便多人認識同留意佢 .點殺出條血路就要靠佢自己努力同機會

評分次數

公仔箱論壇7 m/ m* @4 \9 P6 ?( u

2 z9 a3 I. W7 Y- Q) [公仔箱論壇mn bb我响網上睇佢啲資料, 原來佢之前拍咗都幾多劇架... 佢係大陸出生.. 但學演戲就响香港... 我諗佢已經成功咗十份一... 因為至少比我呢啲觀眾留意到佢吖.. 之後點就真係要睇佢有無真材實料喇* w' ]$ h5 x8 @& Z$ |; _/ s
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% w9 W  b* l# O2 h
講番套劇嘅內 ...tvb now,tvbnow,bttvb9 I8 b/ ^9 \# s0 U" u+ m5 F
大文細佬 發表於 2014-10-29 01:53 AM
+ X% o8 V* `5 a6 y. U& P$ g/ _' l: v
冇錯有無真材實料係重要伹都要有好嘅劇本同編劇。講返萬二蚊劇中角色係38歲仲未嫁,呢D又係香港人嘅無奈。係人都想早結婚同知道生仔趁後生。但如令香港樓價貴.上車難.申請公屋排期長.大學生入息低.打工仔入息便低,燈油火垃.交通費樣樣貴.年年加..........唔通結咗婚仲要住湯房咩 !睇番美帝,收入低過貧窮線政府會補貼食物劵。低收入婦女嬰兒有奶粉、尿片購買劵,所以D人早生仔.生多多。帝國窮人餓唔死.凍唔親。因為有機會分享到经濟發展成果,冇乜強烈反政府情緒.响帝國一係越窮.一係越富.中間嘅中產最慘.交稅多多、乜福利都享受唔到.發咗咁多嘮唆真係來咗咁多年沒攞過政府一毫子。 我諗香江D中產都係一樣
82# mnb1123
+ i' W# ]! V8 x/ o老要三色台俾多啲機會先得,唔係成日睇來睇去都係個幾個,真係幾悶架,你話係咪先* N; \5 n% i, ?5 Y; w# O
高杉 發表於 2014-10-28 02:01 PM
& P2 l( N# p0 I, A. `3 R: [% q/ ^( I
通常跑咗出來無記都會俾機會。因為要利用佢賺廣告商D錢 點解成日睇來睇去都係個幾個,因為紅咗仲唔北上揾人仔咩
$ {; R! f6 l4 R1 F" J7 D% C; iwww3.tvboxnow.com係老細都孤寒啦,响三色台揾得幾啫
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* m) ~  n6 F: y( \* r- {. _: c0 D

; C: z* j2 u# T0 s3 h* ]6 c一齊出街攞糖www3.tvboxnow.com4 v( U7 k' H9 Y) N( F6 F* ~
大文細佬 發表於 2014-10-30 12:43 AM
2 P0 u4 n- V0 h+ O( P1 J& @& x
好阿.好阿!大佬帶成班靚出街攞糖 或者來我屋企攞都得,年年都準备一大袋糖等人來Trick or treat
萬聖節又見龍婆,時間啱啱好,哈......www3.tvboxnow.com- e' c5 V9 p8 K# K% N0 ]. f) C
呢場帶埋高音出場都好好笑。
' d$ S- [$ I7 E細佬,mnb1123,金田Sam,有冇見到羅蘭姐個造型即刻又想參與吓啲party?$ l& T, `' }$ {9 Q4 l& G
leekwoklam 發表於 2014-10-29 12:35 PM
" I4 z; q% t6 ~& M% X$ |2 ^8 r公仔箱論壇真係好想阿,俾糖.朱克力人哋就試得多,自己參加真係未試過 系美國中學生已经好少出去攞糖,最多Trick or treat係小學生
可以用的優字幾乎比佢用晒 .....公仔箱論壇; H1 X' T" ^4 H" W+ Q$ V: r
優富超市賣優襪tvb now,tvbnow,bttvb. E$ @$ v: @: D. t8 q& q( S
男優女優搽優霜
. I& U" [4 E2 K/ c* L' l, q公仔箱論壇優柴優米又優油! h' a9 ~  ]3 a
優袋裝滿優底褲1 [+ Y3 l, Q6 z0 a1 c; g+ ~
再諗就...蚯蚓,幽靈,休息,幽默....tvb now,tvbnow,bttvb& y8 Y0 K- N' K9 `5 K
休息啱玩的優骰
# [& M2 U5 f) Y. F( e* }. i. P/ P5 Ewww3.tvboxnow.com防盜要有的優鈴www3.tvboxnow.com% A* s. H- g0 |! T  _$ G
寫書法用的優墨
( w. J1 \- W0 a7 ktvb now,tvbnow,bttvb手榴彈連住優引.......tvb now,tvbnow,bttvb, Y& X! Q: |# j- j1 J4 ]+ x' @( n
仲 ...www3.tvboxnow.com0 }3 b9 t- I) i+ u5 k* [5 u
金田Sam 發表於 2014-11-4 08:23 PM [/quote]公仔箱論壇2 k2 m" R* b! E; [1 y. u# @
尤田係優富超市嘅一哥,咁佢就係一休 (和尚)
呢集完全係向《相逢何必曾相識》致敬,亦係對蔣志光致敬。
% C! W( i  r, m% j% J- o  W# J公仔箱論壇今集之後,蔣志光考慮出番嚟唱歌啦。www3.tvboxnow.com, a' c( R7 `4 k5 i  h6 T  F9 u
《相逢何必曾燒衣》笑到眼淚標。
, D# b8 {, ~/ a! E/ {- Q3 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。...
7 A: D; P# g8 D% k) A7 _公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-6 01:41 PM [/quote]
1 t9 r# b3 T- V6 e, a7 D呢集真係勁爆笑。除咗呢首《相逢何必曾相識》也都想起一首同羅大佐合唱嘅《皇后大道東》。二十幾年前就唱出而家香港景像
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)
$ f& h+ _1 f- U8 o. u1 |7 l公仔箱論壇Vivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。
1 d/ ?/ ]- h" u: t1 U4 c2 n公仔箱論壇我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中醫師可能會應啲病人要求,轉晒用啲「心心」、「花花」甚至卡通公仔「啫喱杯」做拔罐療程啫。tvb now,tvbnow,bttvb,tv series,tv drama,movie,bt,download, C  S2 z3 B0 D6 N( Ctvb now,tvbnow,bttvb1 ]8 Q% M: E+ L
...公仔箱論壇7 \' U% K3 n, T; ~  R+ j8 W' I
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
  c; T3 m0 s/ zwww3.tvboxnow.com如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
4 ~7 ~" |0 W: r/ o: i
自己玩拔罐好危險架喎。
$ {* x) J; }, j; Z& [  fleekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
7 v: W& l2 h! z* L, W" }! o
舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷
6 e6 h% J3 q  s2 u& wtvb now,tvbnow,bttvb' j3 U2 J  Z* q4 s
係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。www3.tvboxnow.com7 I- k9 N$ @* y/ E9 G3 o$ z% `% x4 f
/ |6 M) D7 W" j  v& _% e- x% G& Dtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb! H8 ~. n# Y% H8 [) G3 `
喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲 ...
+ L7 H+ x. m! c# f0 ?5 O* m公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-14 02:48 PM
; p, b7 }3 p) o5 ~5 O) ]
有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。! z/ X% B- g5 j* k/ A5 B
我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗車都鐘意做推拿按摩.拔罐,保险公司俾錢,效果又好.有D鬼考牌開公司做老細
: N& w% ^  ~- }  `% Q+ ^1 n& V$ owww3.tvboxnow.com7 S1 I  y4 `8 `2 q, G
2 ~, Y/ }0 t3 z8 n公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb5 I* v: a2 P6 Z3 e% K9 m- l
你唔講我都唔知美國保險可以claim拔罐架添.. 係咪要家庭醫生transfer架架??
0 ~2 H: o* X6 L+ V8 A# Z# K+ stvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-11-16 05:54 AM
8 w* X  K+ H! L7 b3 c& n
係要家庭醫生refer嘅。通常背.肩膊痛去睇家庭醫生佢都会叫你去物理治療。咁要同佢講冇用.唔help.,用針灸,拔罐就有用much better。
1 o' Z7 b5 g8 B1 X- y  ^# _佢就寫紙俾你 公仔箱論壇7 p: u  R2 z8 w5 Y4 J2 _4 \( B
p.s 係我住呢個州如果撞車受傷,唔需要睇家庭醫生,可以去睇任何醫生。不過大吉利是,係人都唔想撞車,不過係美國百分99嘅人都撞過車
' d" @: q5 L' F# {9 Kwww3.tvboxnow.com
/ a* V, @% _6 p7 L: Otouch wood講我攞咗車牌以嚟好采無試過撞車.. 巧驚!www3.tvboxnow.com  \# c+ w! A& [. A6 e+ Q
大文細佬 發表於 2014-11-17 06:38 AM
tvb now,tvbnow,bttvb- E" a, k5 I7 w# _4 `
我就撞過三次,呢排落雪又落冰雨,落雪揸車都OK最麻煩就係落冰雨,地面結晒冰,架車一定要換雪肽.
! w2 L# R; R) UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金田兄咁快有郭寶.馬利亞D赤條劇照? 應該21集先有得睇.睇郭寶同Vivienne談情真係有D悶

評分次數

, a; M  x9 L3 T  }- [
多謝mnb1123提供美國做「拔罐療程」資訊,又知多一樣嘢。www3.tvboxnow.com2 T) J' ^+ ?- Q9 O! U* u+ P
leekwoklam 發表於 2014-11-18 12:25 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- D' t2 ?, R; }8 c/ Z: Z8 l2 C. O
千祈唔好客氣,期實美國50個州個個州法例都唔同。我住嘅州咁,去到第二個州又唔同,有機會來美之前要了解清楚