返回列表 回復 發帖
搞笑劇係我嘅至愛,睇班友D造型己经好搞笑,希望唔好期望越高、 失望越大

評分次數

• timmaxsing

我反而覺得吳沚默(烏笄)犧牲真係大喇.. 佢都算靚女嚟架
4 P8 F. V) W5 k7 V+ |大文細佬 發表於 2014-10-28 03:04 AM
6 X* V( h; r  Nwww3.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: a' M9 V( }$ o# o/ K
大佬,啱啱睇咗[今日VIP]訪問路芙.小寶同吳沚默.佢真係算靚女.雖然覺得有D瘦但係HK可能係完美
78# mnb1123 ) v, X+ @% w1 {2 y. I

* S1 q4 t0 N6 e- X6 y吳沚默個兩條粗眉真係呢..........希望佢可以靠呢條血路殺出去啦# Q* b8 r# G/ C) t) y
高杉 發表於 2014-10-28 10:37 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ @  s2 Z0 {, q% f
佢之前都做過好多部劇,呢套`老表'令到便多人認識同留意佢 .點殺出條血路就要靠佢自己努力同機會

評分次數

, q. D0 U" ~/ r# N' e6 A# aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www3.tvboxnow.com& `- {- E  l2 x; N
mn bb我响網上睇佢啲資料, 原來佢之前拍咗都幾多劇架... 佢係大陸出生.. 但學演戲就响香港... 我諗佢已經成功咗十份一... 因為至少比我呢啲觀眾留意到佢吖.. 之後點就真係要睇佢有無真材實料喇
) H: W; |9 m! `7 ztvb now,tvbnow,bttvb
1 u& x- d; W+ k1 O7 \www3.tvboxnow.com講番套劇嘅內 ...
( v3 o; t; z/ r* U公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-10-29 01:53 AM
* w1 L2 [: U9 G
冇錯有無真材實料係重要伹都要有好嘅劇本同編劇。講返萬二蚊劇中角色係38歲仲未嫁,呢D又係香港人嘅無奈。係人都想早結婚同知道生仔趁後生。但如令香港樓價貴.上車難.申請公屋排期長.大學生入息低.打工仔入息便低,燈油火垃.交通費樣樣貴.年年加..........唔通結咗婚仲要住湯房咩 !睇番美帝,收入低過貧窮線政府會補貼食物劵。低收入婦女嬰兒有奶粉、尿片購買劵,所以D人早生仔.生多多。帝國窮人餓唔死.凍唔親。因為有機會分享到经濟發展成果,冇乜強烈反政府情緒.响帝國一係越窮.一係越富.中間嘅中產最慘.交稅多多、乜福利都享受唔到.發咗咁多嘮唆真係來咗咁多年沒攞過政府一毫子。 我諗香江D中產都係一樣
82# mnb1123
$ r) ~& T2 z# S6 s老要三色台俾多啲機會先得,唔係成日睇來睇去都係個幾個,真係幾悶架,你話係咪先" ]! l' ~+ d3 O2 S8 b) I3 Z
高杉 發表於 2014-10-28 02:01 PM
www3.tvboxnow.com6 e3 g  p' ]9 r7 w; N% X# v
通常跑咗出來無記都會俾機會。因為要利用佢賺廣告商D錢 點解成日睇來睇去都係個幾個,因為紅咗仲唔北上揾人仔咩
% J* b# [% m2 O, d, sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係老細都孤寒啦,响三色台揾得幾啫
  K, f- P( t" E

% J" T$ X1 B! }( }1 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一齊出街攞糖TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ V5 a8 o: D: F0 ^% r+ R) I. B- M
大文細佬 發表於 2014-10-30 12:43 AM
3 N; Q! [% ^5 K4 P* c6 j% T好阿.好阿!大佬帶成班靚出街攞糖 或者來我屋企攞都得,年年都準备一大袋糖等人來Trick or treat
萬聖節又見龍婆,時間啱啱好,哈......
2 m0 U+ ~9 L; S( n  m- Ktvb now,tvbnow,bttvb呢場帶埋高音出場都好好笑。www3.tvboxnow.com7 E7 q8 R6 ?+ W+ n
細佬,mnb1123,金田Sam,有冇見到羅蘭姐個造型即刻又想參與吓啲party?
' B% ?4 v  A1 Q1 _: x% ]6 Nleekwoklam 發表於 2014-10-29 12:35 PM
% d1 N' g/ Z! B6 L真係好想阿,俾糖.朱克力人哋就試得多,自己參加真係未試過 系美國中學生已经好少出去攞糖,最多Trick or treat係小學生
可以用的優字幾乎比佢用晒 .....
9 W5 L9 a9 K5 S9 l" Z# F* T9 S! o" qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。優富超市賣優襪
9 h6 v* q. D# ?: ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。男優女優搽優霜
9 V) M8 x+ c6 i: x9 A9 K7 `/ ^優柴優米又優油
+ P" F6 B3 @! s$ g. mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。優袋裝滿優底褲
7 {: J+ o3 H" i) g( m6 P. W$ ^公仔箱論壇再諗就...蚯蚓,幽靈,休息,幽默....
* o* U( _( B6 x/ I4 ~9 z公仔箱論壇休息啱玩的優骰
6 R6 C5 v8 x: X) U2 l& _3 j. u0 _! D; ~7 Uwww3.tvboxnow.com防盜要有的優鈴
4 l' I& x, k" c1 Owww3.tvboxnow.com寫書法用的優墨' O* n8 W0 P- h' r$ Q
手榴彈連住優引.......
" p3 F# \! b9 `* k5 q8 D0 l$ a仲 ...tvb now,tvbnow,bttvb# S- f9 \4 C$ `, U  W& [& `
金田Sam 發表於 2014-11-4 08:23 PM [/quote]0 L1 v8 D: c8 {3 b+ B) D  N. k0 q
尤田係優富超市嘅一哥,咁佢就係一休 (和尚)
呢集完全係向《相逢何必曾相識》致敬,亦係對蔣志光致敬。tvb now,tvbnow,bttvb# F" o+ N* r; d' q, U+ e4 ^* k, c7 W
今集之後,蔣志光考慮出番嚟唱歌啦。
+ Z+ o1 I# E, o3 `8 H) G) twww3.tvboxnow.com《相逢何必曾燒衣》笑到眼淚標。
' Z, n" F; C& w& w* ]www3.tvboxnow.com...% ]% `* D8 x/ w9 t( J2 N
leekwoklam 發表於 2014-11-6 01:41 PM [/quote]
4 a* s6 e! x0 {1 {$ t6 l. [呢集真係勁爆笑。除咗呢首《相逢何必曾相識》也都想起一首同羅大佐合唱嘅《皇后大道東》。二十幾年前就唱出而家香港景像
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)
5 D& s, L& _. X1 r8 Jwww3.tvboxnow.comVivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。
8 `( W0 J( |8 Ntvb now,tvbnow,bttvb我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中醫師可能會應啲病人要求,轉晒用啲「心心」、「花花」甚至卡通公仔「啫喱杯」做拔罐療程啫。tvb now,tvbnow,bttvb,tv series,tv drama,movie,bt,download, C  S2 z3 B0 D6 N( C
) D* B5 q  X- o# m- o, I8 a公仔箱論壇
...
' h  j+ L& S: N3 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
4 B1 F% `9 g7 L7 w: h0 y
如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
tvb now,tvbnow,bttvb) @* ~* u5 t) c
自己玩拔罐好危險架喎。www3.tvboxnow.com) e6 v' c0 ^7 q% M8 X+ V: q
leekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
3 e; e% H/ x" M- d0 l, L舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷
8 L* b' D" T$ W+ W2 F3 h
) i$ H8 O. f: ]* S, J5 h) F係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。
! D" i5 O0 }6 S9 l/ M2980492TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 T: s) a- ~, n# ]$ b
tvb now,tvbnow,bttvb7 Y/ x2 l3 g: }. O$ u
喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲 ...
; I& j* z. n! ]+ P) U& i& Y/ B" [2 _www3.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-14 02:48 PM
# {* e* T# ?8 v: a& f! Q5 y  c3 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。
. I" K% g7 p5 N9 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗車都鐘意做推拿按摩.拔罐,保险公司俾錢,效果又好.有D鬼考牌開公司做老細
本帖最後由 mnb1123 於 2014-11-16 01:13 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 \$ Q3 q+ `2 _1 m
www3.tvboxnow.com$ V* Q2 d8 e9 t6 r$ D8 l" m$ y. m
www3.tvboxnow.com! ?% a* u8 \/ y. C( }
tvb now,tvbnow,bttvb- S: ]' z' @6 s
你唔講我都唔知美國保險可以claim拔罐架添.. 係咪要家庭醫生transfer架架??
/ o8 K8 }7 C3 [www3.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-11-16 05:54 AM
1 @: p! H. i- G  K2 ~公仔箱論壇係要家庭醫生refer嘅。通常背.肩膊痛去睇家庭醫生佢都会叫你去物理治療。咁要同佢講冇用.唔help.,用針灸,拔罐就有用much better。www3.tvboxnow.com: f* A/ u, l/ R* Y. e
佢就寫紙俾你
( T  t5 y" \+ t& Pp.s 係我住呢個州如果撞車受傷,唔需要睇家庭醫生,可以去睇任何醫生。不過大吉利是,係人都唔想撞車,不過係美國百分99嘅人都撞過車
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, E3 Q/ Q7 {: z3 `+ {' V. k
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( Y5 f/ u1 b+ z$ m3 r: ]: W& U
touch wood講我攞咗車牌以嚟好采無試過撞車.. 巧驚!
, v$ V. B( e# W7 q0 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-17 06:38 AM
www3.tvboxnow.com! e' x1 N1 b" m# j8 O3 w; x
我就撞過三次,呢排落雪又落冰雨,落雪揸車都OK最麻煩就係落冰雨,地面結晒冰,架車一定要換雪肽.
6 n  U9 B. |0 Z* g: p! h金田兄咁快有郭寶.馬利亞D赤條劇照? 應該21集先有得睇.睇郭寶同Vivienne談情真係有D悶

評分次數

tvb now,tvbnow,bttvb& ], V: q% R( V
多謝mnb1123提供美國做「拔罐療程」資訊,又知多一樣嘢。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 \& k# M1 V5 G' F7 d9 D' P# V
leekwoklam 發表於 2014-11-18 12:25 PM
公仔箱論壇4 z- Z2 I3 u8 q2 Q/ H
千祈唔好客氣,期實美國50個州個個州法例都唔同。我住嘅州咁,去到第二個州又唔同,有機會來美之前要了解清楚