返回列表 回復 發帖
陳凱琳眼大,但某啲角度睇唔夠神采,仲有少少唔似地球人。
5 \( s# \* [5 F, A6 d- m- B  _
& b' C6 C- {# v! w公仔箱論壇2979852tvb now,tvbnow,bttvb3 I1 M/ x0 g' v3 B$ D7 `% A8 e4 Y
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:09 PM
www3.tvboxnow.com/ J2 o) [5 N5 ]9 i
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; K% F$ G* o7 s
唔似地球人...
- c; b. p+ E+ e2 ^4 R: ^& p

1 ^9 Z1 v1 W7 \% n8 }公仔箱論壇唔似地球人...公仔箱論壇9 q- L" |3 t& r  X1 ^
大文細佬 發表於 2014-11-14 02:02 AM
7 h( {  i4 ]" @8 h1 D2 }5 c即係呢隻囉。
- Q. F! a( [4 H& ~' t8 j
# W+ M. O9 y+ R3 R公仔箱論壇) u9 l5 y( Y, q, x; v' A( V, S+ _
唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。
; ]3 z* g& e5 I* Owww3.tvboxnow.com我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
  k4 a. V5 P1 e3 r. T  vtvb now,tvbnow,bttvb即係呢隻囉。
$ z0 A7 p' a$ q
( y3 W) ]' U  dwww3.tvboxnow.com2980500
+ `& k/ @1 u% H4 V+ U$ ]; Awww3.tvboxnow.com唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。公仔箱論壇% f/ e% E% L3 C% l
我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
+ w& c6 m; q  C( H公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-14 03:16 PM
tvb now,tvbnow,bttvb2 W; e% z. x. o3 z+ ?1 d8 x
www3.tvboxnow.com+ v4 y  N% G# ?6 N5 p! ?! L* Q8 d
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
- L3 C1 r5 s: v# G+ ^7 ?( {/ K5 Mtvb now,tvbnow,bttvb
+ g$ N* v+ V  d9 gtvb now,tvbnow,bttvb
tvb now,tvbnow,bttvb! k3 v4 ]+ P8 `: Q

9 q; R+ L% k3 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
8 H) ]4 K% z* Q& u' KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
tvb now,tvbnow,bttvb7 Q* n) S! O7 d
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 [7 C0 n% Y0 O
係呢。
! ?1 z+ p7 G! F啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。
公仔箱論壇7 r0 |. J& P3 F7 \* V# e

, I" U; r3 @2 r* B* f' z) U/ `$ q$ M& a細佬同大家按圖索驥吖。4 a' G" f$ |* U$ S5 w- B
公仔箱論壇8 C' {3 n% w; Z2 L3 p
又見番冼灝英師傅(原來咁快同HKTV約滿)。

4 y: n0 E$ |7 _* g# hwww3.tvboxnow.com似泰國明星吖?我覺得似印度佳麗喎。

5 W& y8 O4 P7 g- J: A" Awww3.tvboxnow.com蔣元身邊啲角色反而仲吸引,希望花拉同高興陪伴重新奮鬥嘅蔣元能帶起高潮位啦。tvb now,tvbnow,bttvb( j+ b- E# ~+ Q: `" m
因為10集過去咯,但真係未有太多高潮戲比我哋追........
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: N4 G0 u& y3 w
tvb now,tvbnow,bttvb7 r+ a+ g  t5 J0 C* i/ ~( W$ |1 O
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地www3.tvboxnow.com# X" u5 P1 N% @2 w
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
* s# a) V: ]& K( s' R5 I  z: Ztvb now,tvbnow,bttvb似新疆少數民族女仔
, s% y+ i7 K8 F0 N2 K" F, u- H; Ktvb now,tvbnow,bttvb  z- }6 H6 ?4 a6 h* n' `
係呢。
: P' T0 D! w; Atvb now,tvbnow,bttvb啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% n  s: f$ }1 }, t# {

1 _9 Y2 b' G. m9 B細佬同大家按圖索驥吖。
: D, d& m7 z3 q( v0 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2980976% r) B& O; ^0 ~2 I% ?% t  ^
leekwoklam 發表於 2014-11-15 11:05 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 A+ S) X! W! P) o6 y; t% A2 z4 o
www3.tvboxnow.com) d" u! N' {2 P7 c6 k8 `6 u2 v, B" j
你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
tvb now,tvbnow,bttvb. A3 g& n( z$ E/ |6 g# Y
似新疆少數民族女仔www3.tvboxnow.com1 }! C8 Q$ D# U5 I
mnb1123 發表於 2014-11-15 12:21 PM
8 {8 k4 i9 W3 O: t! ]1 e公仔箱論壇! \- W2 J: u. ~# o
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam??
$ O; _8 e  k" K: D6 R5 xtvb now,tvbnow,bttvbwww3.tvboxnow.com5 }% [$ z/ i% b/ @4 k
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam?? ...
& ^% p% k( Y1 U9 @, U大文細佬 發表於 2014-11-16 06:00 AM
8 ?8 L3 F0 x- w" LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
www3.tvboxnow.com4 f* `1 R. d8 f. o1 @
係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲 tvb now,tvbnow,bttvb6 f" E/ r1 c# O$ L8 T
mnb1123 發表於 2014-11-16 11:11 AM
  [3 p& v, t# p5 [2 t& }
1 I! B, I% @6 i( ~' v- CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為佢地兩個對眼神似人
tvb now,tvbnow,bttvb' r0 C. x3 B$ p; c) ]. B

$ h8 y+ G% u( a! w* q% v" |3 g3 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為佢地兩個對眼神似人
& w  B0 J" G7 K公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-11-17 06:40 AM
2 f& m  v: m  R1 d" {
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。tvb now,tvbnow,bttvb6 u7 e7 C6 i+ o0 V6 o
hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕
! E( @! U' @2 R3 ~0 Dtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb  \, e7 t4 x  V( b" y
/ Y- h4 p: O# F, I" ^$ a6 ^
- r& r0 {( E& f$ C1 n! iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" L& C. s% j4 |
大文細佬 發表於 2014-11-16 05:57 AM
2 r* G) T6 X9 H/ j9 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有啲真係「騎厘」到呢.....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; f( y$ g3 ~9 n* B
公仔箱論壇9 y1 H8 U8 V4 b6 V4 `6 J
今年個三位都唔知點形容。www3.tvboxnow.com: Y% W4 g  h" t
寫出嚟又驚hurt到三個女仔,唉.......
一字記之曰:「+ r8 [; D/ u. Q( P% Q! x
tvb now,tvbnow,bttvb, ?- r1 R  W" D! N/ M0 Q1 L
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。/ z& o9 f. C! N( E) f( q
hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, D% v8 C6 D$ g+ d# r6 v4 W6 F
mnb1123 發表於 2014-11-18 12:31 PM
$ I  G: R& j$ _2 L0 Itvb now,tvbnow,bttvb係呀,由第11集開始追都冇損失。