返回列表 回復 發帖
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正3 c, Q( K' r2 l
大文細佬 發表於 2014-11-5 01:41 AM
0 e! @! k5 M) \/ q6 awww3.tvboxnow.com胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 d* E$ d% x6 i$ l
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
* ^. {1 d( `! V: a0 j8 B" [# g
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 A2 d% u, C: z! j8 \- @4 i
真係?呢個會好啲嗎?
$ o# `  t& q) w% I2 m& c2974113tvb now,tvbnow,bttvb8 p% g" C4 Q+ L
leekwoklam 發表於 2014-11-4 03:30 PM
+ c/ t0 q9 D8 b" N
我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
4 S; a1 ^8 ^( ]1 @6 c/ t+ i胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。( P5 w7 t0 [% n+ I  u
# [9 V! h: x. l4 J+ W公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-5 12:43 PM
( y8 J/ |) I2 a, D. R5 K( y" T/ Fwww3.tvboxnow.com3 m8 a3 M& C) \$ T( W- s. p
總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??
' h+ v$ \0 ?8 L& R& A7 {' r+ @+ _4 R2 ]5 r( d
" ]+ |$ y9 Y! f2 t. G4 \6 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
& s8 A) x  X1 iwww3.tvboxnow.com總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??
' _; f/ r% i3 D' q; O6 Iwww3.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-11-6 03:26 AM
  B2 A( \! G! }$ ^
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( ~+ s- n' M- M, L* K0 Y) w
. z. b/ G% a# b& C; ?

+ G; N. k, ?0 y" w3 h5 `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。
- H% E0 }+ n3 Q- Q* xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
7 D! B$ u, P" c; @& G9 }) G
! k0 _9 A! A# K* H$ Ywww3.tvboxnow.com
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-6 03:21 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- u6 M) U, |- L+ j* }- C

$ A1 r, o; I# C. a- W5 G好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。公仔箱論壇' y2 p7 N  o6 l2 r- U
% m: ^* ?. H7 @8 j5 g5 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。www3.tvboxnow.com; A& \1 P9 s& h
mnb1123 發表於 2014-11-5 01:26 PM
, O$ h; h3 }  ^. d
: j9 r, p, h" l/ i5 K. @, C
髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?
( R, j9 J4 V4 K" z. Z0 mtvb now,tvbnow,bttvb
6 ~) P9 i5 |0 |' j1 ?+ x/ C
! w; D5 G  S6 l0 T$ Q髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?公仔箱論壇" z; g# w7 c' ~
5 D% b( Y) e) _leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
- g2 G) W" k1 j8 V
% ^, w/ N2 M5 h% cwww3.tvboxnow.com傾少少的傾面無咁難睇,但正面就真係頂唔順...
( _/ S# J# Q0 F7 E7 o: d0 ]1 l! O  dwww3.tvboxnow.com明明本來好地地個樣,做乜因為髮型搞到怪咗...www3.tvboxnow.com; x; z+ x7 u$ p; r- c
中間界呢類留比其他女仔啦.......
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
+ D$ a# [( T" t+ t. Z8 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
% g$ G' ?1 `# t公仔箱論壇2975628公仔箱論壇6 `* M3 }, x+ X, l. J; }

@! u1 `" r* A- \/ `tvb now,tvbnow,bttvb因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。
# y! ^; ~) ?6 M& h& i) O9 a4 E  M6 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2975671
" e* o8 r$ f% E. _+ ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2975672tvb now,tvbnow,bttvb/ v  t* C  `4 K/ P0 Q6 n! X

% w+ P, T/ m4 sleekwoklam 發表於 2014-11-6 02:51 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 V3 ^; d- K% P. W3 h5 P% ~
tvb now,tvbnow,bttvb- S0 r" q6 p2 ?& {6 p2 y
我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂
好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。tvb now,tvbnow,bttvb/ e: O6 Q- R* s" L% ]/ d) [
) G" P! P7 w( B/ {- b0 I$ _& N& F1 k5 ?leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:11 PM
www3.tvboxnow.com( I  v3 z; e) p7 Y$ n& G

$ c3 v: p+ r0 w5 Gwww3.tvboxnow.com袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
www3.tvboxnow.com7 K: f5 W" S  Y4 g9 K0 q" G

+ s5 {6 Z3 y, z, t9 |/ V: H4 }/ Otvb now,tvbnow,bttvb髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?
" F' j) h: |0 |4 z: H+ W' y# P, \公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
! Z3 A! B: K3 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 , ^" H" v2 n2 K% t$ Z  n! L

+ s: G/ X: t# v- \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ F8 e$ T9 O+ P; F/ b8 H, ?
如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系

《飛虎2》點同

嘉欣BB

- V$ ~6 l6 F( Q- g$ S2 |8 c$ h; X

' Y7 A- J8 x' V我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂 ...
" D2 G6 ?7 k0 t+ ^9 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-7 02:20 AM
www3.tvboxnow.com7 g/ ?0 S* J: Q" [
你舉呢兩個例貼切非常,登馬明同定欣唔抵。
0 R0 ^/ l$ ^; F6 R
tvb now,tvbnow,bttvb* D- F& G$ c6 F$ Y/ S& U5 `

, q0 F; i# }) Twww3.tvboxnow.com髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,
* w& s0 {7 O; X! ]6 Y8 G如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系《飛虎2》點同嘉欣BB打。   ...
8 I' O* Q' ^3 x+ @2 H5 D; iwww3.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-11-7 12:27 PM
( F# t, L! O% G/ M. f( k係呀。「丁漫姿」鬥BB真係萬分期待,但要等到第10集,頸都長。
8 d1 q5 t; N# k* k- ~# b5 f4 b3 v2 T( X. J2 L
( T9 i; s  V6 e) s; D) Utvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% Z0 J% U. x) R
袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??公仔箱論壇/ v, D5 L' D' y7 g& T' x
大文細佬 發表於 2014-11-7 02:24 AM
6 D7 F- D1 B( g) y( K7 Q7 B公仔箱論壇袁小由比蔣元夾硬「的」咗入德利佳做IT嘢囉,算有關係。
7 ?( H/ f4 D1 ]: g; P$ {1 \tvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb4 i+ x' I+ {' N& R/ A
又有得睇李佳芯,開心。
4 `2 L6 m# ~4 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
1 G0 ^$ \' }+ p( vtvb now,tvbnow,bttvb
. b$ q, [( ~) n2 H/ S5 `www3.tvboxnow.com