返回列表 回復 發帖
一向對於豪門明争暗戰D劇都冇興趣,不過樓主lee sir 介紹得咁祥細、咁辛苦再加上有黎耀祥.陳國邦.鄭俊弘.邵美琪.胡定欣。睇吓點
9 h( @& F% H  l, y# p: VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇完第一集都覺得幾好,成個蔣家一团和氣(都知表面上).到集尾蔣承天用UCG Technology收買咗黎俊發明嘅降解膠,一場豪鬥暗戰正式開始。  
( Q* N8 `' a/ k. {/ {tvb now,tvbnow,bttvb. I2 Z, Z9 T3 }$ p# \4 z) Y  F
唉.對我來講真係麻麻地。或者會選擇性睇

評分次數

• timmaxsing

你講咁多套商劇.. 我只係睇過珠光寶氣同埋絕代商驕.. 媽咪睇歲月風雲.. 當時覺得唔好睇.. 所以無同佢一齊睇... 其實唔洗講.. 你地都應該知我like邊套架喇... 唯一笑片
& d0 V" a1 o7 z# |! FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。話時話吖.. 我都係第一次咁詳細咁睇晒 ...; B7 Z. w: V! ~& h# |7 G; b; F+ r1 h
大文細佬 發表於 2014-11-4 04:31 AM
' g$ S( I3 C" K/ E& u: Z1 Awww3.tvboxnow.com大佬睇多咗我一套,細嘅淨係睇咗黃子華、佘詩曼《絕代商驕》 呢套 《名門暗戰》或者會hea住睇
公仔箱論壇  Z: t) Q8 Y2 A# Y) |
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ j" b+ w# U- V0 U
真係?呢個會好啲嗎?
1 t$ E4 d' V# _5 K公仔箱論壇2974113
; S- I/ G$ ]/ Q3 b公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-4 03:30 PM
www3.tvboxnow.com1 }: k4 j# g- B5 F
我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
www3.tvboxnow.com% p+ `0 T- U1 y$ ^) W/ m; h  A
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 e4 M9 u; J  |5 Y1 j
髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?3 Q+ Z  t! U# p0 V$ {" n
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
# L5 u' a0 t/ f8 I6 t; j: v
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ A8 [# c) `/ z: ?2 L: Q7 `

9 L" A( L7 ~5 U! @' mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,
$ e$ G8 L. Z, R: ~; ~  f  o; `' `tvb now,tvbnow,bttvb如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系

《飛虎2》點同

嘉欣BB

2 Z* o2 r+ Q+ D/ Y. q! A2 V9 f7 u; ^
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地www3.tvboxnow.com+ H* x  B$ x6 ~1 t6 P5 Q: K: S. f
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
公仔箱論壇' o! T+ g7 \$ c/ o
似新疆少數民族女仔
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. ~% y  M) [' z5 P6 b' ]5 k2 \5 |
www3.tvboxnow.com/ Q+ l. h! h$ q
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam?? ...tvb now,tvbnow,bttvb# R) r1 j6 k, c/ v
大文細佬 發表於 2014-11-16 06:00 AM
/ v" Y9 S6 m2 W8 c0 W係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
3 B/ o- R) g9 d3 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 h$ O, Y! Y' q6 e, F
因為佢地兩個對眼神似人1 ]+ N2 L4 G3 {) J3 q* \5 e. G5 f
大文細佬 發表於 2014-11-17 06:40 AM
www3.tvboxnow.com; D( P/ u; m/ A3 ]- R  U8 v( y
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。www3.tvboxnow.com1 @/ D/ z, Z, v9 \
hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕
《名門》遇「暗箭」公仔箱論壇7 q8 g, k: k2 M: P& v6 G
「暗箭」係指HKTV套《選戰》。HKTV選喺11月19日開台,擺到明係挑戰人家TVB台慶正日,勇氣可嘉,聽講挑機之作就係講本港立法盒及特首選舉奇情實況嘅劇集《選戰》 。唔知《選戰》呢枝「暗箭」會否沖擊得到《名門暗戰》呢 ?* @9 u1 _/ T- p5 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 n  D  x9 ?! U
tvb now,tvbnow,bttvb,tv series,tv drama,movie,bt,download9 T2 f* r$ a$ _: e- s# f: `0 R1 F' O; p; t- H! _8 ?9 f' A
小弟想先申報"唔會收睇《選戰》"。原因有二:一係冇時間,二係無興趣睇"政治"劇種。唔知各位網友又會否捧《選戰》場呢?' F4 z: r8 R. H! i
leekwoklam 發表於 2014-11-18 04:10 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 B3 x5 V2 E3 H" o/ F2 \; N
我同大文大佬一樣睇唔到 。如果睇到都會棒吓場,有競争先有進步,一來支持HKTV,二來支持智叔。
  j$ u; v0 l0 g
; j" j& \7 \6 Q% d0 a公仔箱論壇我都鍾意智叔架,我唔睇《選戰》啫,我或者會睇HKTV其他製作,《警界線》智叔都有份,我會捧場。# G' f1 S. o! L. H7 K

1 U  k" w8 F5 U- p2 A  ]& |www3.tvboxnow.com另外,嚟緊週六有線套靈異劇《大兇捕》出智叔做主角嘅單元,佢會首演「陰陽同体」角色,我一定會追。 ...
/ I  y) |+ Y8 N. o0 @8 v: W公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-19 02:40 PM
5 Q7 X7 k5 O3 @8 h2 g# ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多謝LEE SIR 好介紹,《警界線》DL咗一.二集。都會一路追。《大兇捕》亦會捧場
[定欣個角色係有啲問題,一黐埋Hugo就失晒理智同常性,平時處變不驚、運籌帷幄嘅優點即刻煙消雲散....,激死。 ...
6 m+ Q- @: v* Z* vleekwoklam 發表於 2014-11-22 12:49 PM [/quote]tvb now,tvbnow,bttvb6 Z  A; F* h- [1 @
呢D就叫一物治一物、糯米治木蝨,D人成日講嘅 `前世' 囉 現今世界真係有咁嘅人。

評分次數

• timmaxsing