返回列表 回復 發帖
一向對於豪門明争暗戰D劇都冇興趣,不過樓主lee sir 介紹得咁祥細、咁辛苦再加上有黎耀祥.陳國邦.鄭俊弘.邵美琪.胡定欣。睇吓點
! R4 a$ C) ^, v* X3 k睇完第一集都覺得幾好,成個蔣家一团和氣(都知表面上).到集尾蔣承天用UCG Technology收買咗黎俊發明嘅降解膠,一場豪鬥暗戰正式開始。  
$ c; r& f6 v& H5 stvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇. c% o( [# |' }" I9 ?
唉.對我來講真係麻麻地。或者會選擇性睇

評分次數

• timmaxsing

你講咁多套商劇.. 我只係睇過珠光寶氣同埋絕代商驕.. 媽咪睇歲月風雲.. 當時覺得唔好睇.. 所以無同佢一齊睇... 其實唔洗講.. 你地都應該知我like邊套架喇... 唯一笑片
6 i# @/ p7 }- [1 @3 F% hwww3.tvboxnow.com話時話吖.. 我都係第一次咁詳細咁睇晒 ...
0 W1 g# J( d% L# G, m5 }# f. LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-4 04:31 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# |2 ]! C( \3 d$ |
大佬睇多咗我一套,細嘅淨係睇咗黃子華、佘詩曼《絕代商驕》 呢套 《名門暗戰》或者會hea住睇
' a+ r6 O+ }7 @8 F! d  j/ w" g5 e1 t
, S- U$ X& |* J* I5 O2 C: a
真係?呢個會好啲嗎?
% d5 \; G% T2 _5 V- [2974113TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 c2 Z, R" A5 g( T, g/ X) l
leekwoklam 發表於 2014-11-4 03:30 PM
1 Y1 s- d! R$ z& _4 G
我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
$ S3 o- f1 S8 O) }) z$ }, C& f

6 G/ V* R8 b2 stvb now,tvbnow,bttvb髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?www3.tvboxnow.com8 d; s3 O. p( _5 `6 Y  I
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
' U- u( K! r0 P& R) D
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- w' h# c/ u1 ^
6 V3 x: s) [  i( `* J, n; u
髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,
: o3 J# C7 H  R$ W' M如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系

《飛虎2》點同

嘉欣BB

& |- K( [, m$ k* W4 z/ [www3.tvboxnow.com
) R9 D0 a2 q2 x# d: Ewww3.tvboxnow.com幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地" Z( z; y9 A& G4 q
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
$ @. D$ X. \4 R' p似新疆少數民族女仔
公仔箱論壇, c, |) A  w% R% }' Z2 @
, a$ Y6 k% q6 o
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam?? ...
! |# b9 Q2 r6 @$ ctvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-11-16 06:00 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, z! c( b: A) I; R) P) M
係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, }; ]% b7 S9 d; F: s8 u

' ^" o5 _" K& A: t0 k# _0 ]3 ktvb now,tvbnow,bttvb因為佢地兩個對眼神似人tvb now,tvbnow,bttvb0 u! i, U4 l) Q( x
大文細佬 發表於 2014-11-17 06:40 AM
2 I0 q. C! t: B5 [* d8 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。
' {6 t, r/ u0 n. {3 Ctvb now,tvbnow,bttvbhea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕
《名門》遇「暗箭」
9 \2 H, [; }5 H1 [' |+ Q公仔箱論壇「暗箭」係指HKTV套《選戰》。HKTV選喺11月19日開台,擺到明係挑戰人家TVB台慶正日,勇氣可嘉,聽講挑機之作就係講本港立法盒及特首選舉奇情實況嘅劇集《選戰》 。唔知《選戰》呢枝「暗箭」會否沖擊得到《名門暗戰》呢 ?* @9 u1 _/ T- p5 ?6 D( B; x9 ~* e$ L9 {
tvb now,tvbnow,bttvb,tv series,tv drama,movie,bt,download9 T2 f* r$ a$ _: e- s# f: `
" f- B9 [" s$ M& q! utvb now,tvbnow,bttvb小弟想先申報"唔會收睇《選戰》"。原因有二:一係冇時間,二係無興趣睇"政治"劇種。唔知各位網友又會否捧《選戰》場呢?
3 {2 ?- f2 M4 i8 Y  Gleekwoklam 發表於 2014-11-18 04:10 PM
tvb now,tvbnow,bttvb8 @1 `7 R' W( q6 x+ z3 h3 C2 D/ D0 Z
我同大文大佬一樣睇唔到 。如果睇到都會棒吓場,有競争先有進步,一來支持HKTV,二來支持智叔。
2 u# ~* v3 f6 A3 w/ a; i
1 s* n  e2 A5 R# itvb now,tvbnow,bttvb我都鍾意智叔架,我唔睇《選戰》啫,我或者會睇HKTV其他製作,《警界線》智叔都有份,我會捧場。
. E# v# ?- o/ t8 t
, d+ T: {1 ?8 A3 X- z: p另外,嚟緊週六有線套靈異劇《大兇捕》出智叔做主角嘅單元,佢會首演「陰陽同体」角色,我一定會追。 ...4 m2 {/ [. S. e7 S( B
leekwoklam 發表於 2014-11-19 02:40 PM
tvb now,tvbnow,bttvb5 D9 g9 X' ^3 `( T( b' b% y
多謝LEE SIR 好介紹,《警界線》DL咗一.二集。都會一路追。《大兇捕》亦會捧場
[定欣個角色係有啲問題,一黐埋Hugo就失晒理智同常性,平時處變不驚、運籌帷幄嘅優點即刻煙消雲散....,激死。 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( a' g/ I. }& v6 `
leekwoklam 發表於 2014-11-22 12:49 PM [/quote]2 s! S" Q) z7 b* C# M5 u
呢D就叫一物治一物、糯米治木蝨,D人成日講嘅 `前世' 囉 現今世界真係有咁嘅人。

評分次數

• timmaxsing