返回列表 回復 發帖
啱啱睇咗13.14.15連續三集,特首係.........邊個選上唔重要,重要係:www3.tvboxnow.com' ~2 \! x% v, x! m5 E( _
猫姐話齊套劇基本上就是羅列選舉的種種手段同黑暗做法,睇到我真係好唔舒服。
啱啱睇咗13.14.15連續三集,特首係.........邊個選上唔重要,重要係:
9 [' e1 P* p( mwww3.tvboxnow.com猫姐話齊套劇基本上就是羅列選舉的種種手段同黑暗做法,睇到我真係好唔舒服。 ...
( u( I3 w% [$ ~www3.tvboxnow.commnb1123 發表於 2015-3-10 01:14 PM
沒有台灣著名轉灣子彈
沒有台灣著名轉灣子彈
) E: z* @1 c9 k$ b+ z/ x7 y! z公仔箱論壇Pedestrian_A 發表於 2015-3-10 03:30 PM
tvb now,tvbnow,bttvb! k) v# T4 f& [& N+ ~
係哦,成套劇好多卑鄙手段出晒,仲有一招台式轉灣子彈未出。路人甲大哥心水清
- [& T3 N( Y  a9 ?- a5 K! _' v雖然每個角色都做得好出色,但都係 '來生人'   同  '童話曲'  令人睇得舒服。
我強烈推介第二人生
無人幫我搵百度資源,無得睇呀
$ n9 G- p$ U" N3 ?: f/ `1 {tvb now,tvbnow,bttvb文武兄幾時返黎呢
條骨都無佐lu
我強烈推介第二人生TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& u& H% U0 h2 S
Pedestrian_A 發表於 2015-3-11 03:32 PM
) w3 G( h8 E# Q3 |: swww3.tvboxnow.com( q# h8 ?8 F" s5 E" }* ]; y
多謝路人甲大哥推介,共十一集唔會太长啱晒spring break 放一個星期假可以睇。: b6 E; O. o+ Y% T. v
8 W# t3 M2 G6 O' z7 f
tvb now,tvbnow,bttvb1 s3 {( N* a5 Z6 P  m& [
quote]無人幫我搵百度資源,無得睇呀
/ t+ t% N0 K  twww3.tvboxnow.com文武兄幾時返黎呢
& M$ m& @! A1 S* }3 qwww3.tvboxnow.comlhy92725 發表於 2015-3-11 03:50 PM [/quote]
  _4 I9 f% _! P% q" Y2 ttvb now,tvbnow,bttvbwww3.tvboxnow.com$ a: d/ m8 c% ~' e' C0 I
猫姐,TV分享區HKTV 劇集專區有得下載。
  t, P4 }* C4 z0 Z. `* qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www3.tvboxnow.com: X0 A4 q. P' J  m
多謝路人甲大哥推介,共十一集唔會太长啱晒spring break 放一個星期假可以睇。
# w. }. _( B8 o. D3 a9 mtvb now,tvbnow,bttvb
6 Y  ^( Z' p9 f1 J$ H; B2 `: o+ {! U
quote]無人幫我搵百度資源,無得睇呀$ j' E" A0 _6 e$ O* Q
文武兄幾時返黎呢
' |! u/ P: F$ V/ Hlhy92725 發表於 2015-3-11 03:50 PM http://www.tvboxnow.com/images ...
# J- ?. n, j( P. \5 |* lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2015-3-12 11:52 AM
果度D空間下載鏈接我都鏈接唔到架
條骨都無佐lu
thanks for share

評分次數

• timmaxsing

thanks for sharing i just can't wait to watch .
製作的確勝無線好多,可惜唔能睇到最好畫像…
您值得擁有!太狠阿里嘎頭
而家開拍緊電影版, 好期待
没有结局的一套剧
看了这剧,才知道原来选举背后原来有这么多外人所不知的一些活动。。。。。。。。这么辛苦只为了要这为止。。。5 \( S0 U8 D1 _2 u

- c. {( V3 k2 o8 K/ Q4 B  G是真的吗。。。。。。。哎
可惜大陆禁播~~