返回列表 回復 發帖
啱啱睇咗13.14.15連續三集,特首係.........邊個選上唔重要,重要係:
; m* d6 a& `6 R% U猫姐話齊套劇基本上就是羅列選舉的種種手段同黑暗做法,睇到我真係好唔舒服。
啱啱睇咗13.14.15連續三集,特首係.........邊個選上唔重要,重要係:
- Q- w! S) `4 p8 h. ~3 Cwww3.tvboxnow.com猫姐話齊套劇基本上就是羅列選舉的種種手段同黑暗做法,睇到我真係好唔舒服。 ...
+ y% E& Y5 T4 ?# i# A* N; ]mnb1123 發表於 2015-3-10 01:14 PM
沒有台灣著名轉灣子彈
沒有台灣著名轉灣子彈
* p- `3 a% l" I8 x2 Gtvb now,tvbnow,bttvbPedestrian_A 發表於 2015-3-10 03:30 PM
/ R7 f. A2 S' f' n# ~% \www3.tvboxnow.com係哦,成套劇好多卑鄙手段出晒,仲有一招台式轉灣子彈未出。路人甲大哥心水清公仔箱論壇6 \+ }0 I. f0 v
雖然每個角色都做得好出色,但都係 '來生人'   同  '童話曲'  令人睇得舒服。
我強烈推介第二人生
無人幫我搵百度資源,無得睇呀
7 d' j$ F9 z2 n' B: U文武兄幾時返黎呢
條骨都無佐lu
我強烈推介第二人生
. R" z2 S3 J" j8 ~7 ]Pedestrian_A 發表於 2015-3-11 03:32 PM
% M7 ~. Q, t/ l2 w  n公仔箱論壇
1 o: u: w% k5 t0 W  N" mtvb now,tvbnow,bttvb多謝路人甲大哥推介,共十一集唔會太长啱晒spring break 放一個星期假可以睇。
/ w, o1 [/ Y: l& c1 M! L! j7 g公仔箱論壇
: }. Z: z' L" W1 p% |! u8 y7 h' G公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% v1 _$ f& j) h) ?6 W
quote]無人幫我搵百度資源,無得睇呀公仔箱論壇! W$ B. l' I/ @! O" u
文武兄幾時返黎呢公仔箱論壇/ h8 A. ?! y! ^: U* T) P
lhy92725 發表於 2015-3-11 03:50 PM [/quote]tvb now,tvbnow,bttvb- d0 _" f& e: Q6 O) w

4 B4 W" x* y  d, r3 X# O% htvb now,tvbnow,bttvb猫姐,TV分享區HKTV 劇集專區有得下載。
0 ~6 z( B3 z8 s$ M, ?, d- M
. }: L9 _2 Z& V: k; A多謝路人甲大哥推介,共十一集唔會太长啱晒spring break 放一個星期假可以睇。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ X9 Z% E# U) g8 S  c

7 e1 U# P+ j6 pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇+ e! Y! d3 ^4 [# q# |5 E+ O9 U* `
quote]無人幫我搵百度資源,無得睇呀7 F; `7 z6 I* l( l6 _9 o8 i
文武兄幾時返黎呢
: f$ P- l  q$ S0 w' Plhy92725 發表於 2015-3-11 03:50 PM http://www.tvboxnow.com/images ...
6 [- k9 _# \. Twww3.tvboxnow.commnb1123 發表於 2015-3-12 11:52 AM
果度D空間下載鏈接我都鏈接唔到架
條骨都無佐lu
thanks for share

評分次數

• timmaxsing

thanks for sharing i just can't wait to watch .
製作的確勝無線好多,可惜唔能睇到最好畫像…
您值得擁有!太狠阿里嘎頭
而家開拍緊電影版, 好期待
没有结局的一套剧
看了这剧,才知道原来选举背后原来有这么多外人所不知的一些活动。。。。。。。。这么辛苦只为了要这为止。。。www3.tvboxnow.com4 j9 u. J* M% f. |1 K0 s; z
. _7 d& C; @) L8 E& o9 i! Z
是真的吗。。。。。。。哎
可惜大陆禁播~~