返回列表 回復 發帖

都係覺得以前D港產片好睇好多

早排睇番97家有喜事, 真係笑到碌地, 睇咁多次都依然覺得好正
我都想睇番呀
/ V+ F& \& A1 I) A- g公仔箱論壇請問邊度有得睇?
我都想睇番呀
% @8 n/ [& x7 \# R( U1 N% Z9 \公仔箱論壇請問邊度有得睇?
( p# o6 s: m9 `4 m7 }% Zwww3.tvboxnow.com熱狗走狗 發表於 2014-11-28 06:20 PM
3 l& a# e: N9 ^' t, ?www3.tvboxnow.com我係letv個片庫入面周圍禁搵到既
. ?8 c3 Y2 k1 k2 t( D9 T; G6 Otvb now,tvbnow,bttvb我係letv個片庫入面周圍禁搵到既
# j; _/ F, v$ {+ Rtvb now,tvbnow,bttvbkalalee335 發表於 2014-11-28 07:31 PM
; ^9 e2 f/ U: _) S- X; gtvb now,tvbnow,bttvb
! f0 G* \2 V: ^- _7 [www3.tvboxnow.com上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
! S" s5 e0 p6 w
www3.tvboxnow.com+ b  Y; p! m5 }3 T
上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
1 @$ U- V2 j# B+ I3 n熱狗走狗 發表於 2014-11-28 08:28 PM
tvb now,tvbnow,bttvb! p( |: `7 W; c8 o5 ~7 Y8 L7 s
樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲) W9 w" O: _2 d7 t5 l( ^
你就咁上網睇睇唔到架
www3.tvboxnow.com) C$ `% @2 Y5 ?2 [
樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲
6 D0 [3 E' D5 s+ rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你就咁上網睇睇唔到架
  Q# k; d( O! R$ ftvb now,tvbnow,bttvbliljon852 發表於 2014-11-28 09:09 PM
tvb now,tvbnow,bttvb) \9 l( e4 m1 u6 ^

5 v1 M$ |% g- ?) Z" VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。原來係咁@@www3.tvboxnow.com% z9 ~6 f0 S- [" |$ z' N
咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?
tvb now,tvbnow,bttvb0 X' C( d! |6 z$ R* b0 ]8 @& R

' w8 e6 F$ J# c+ fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。原來係咁@@
: p6 N3 X# ^3 j0 ^0 v: Gwww3.tvboxnow.com咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?
6 E1 R5 o; w$ UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。熱狗走狗 發表於 2014-11-28 09:46 PM
6 ~( b/ x" F+ X0 ~- i3 I7 O" |8 T8 H5 _點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦tvb now,tvbnow,bttvb0 A% o3 d& S7 W  T9 ?$ A
而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添
. o5 Q6 w7 i  s- W) }. Wtvb now,tvbnow,bttvb點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 y* A* Y! i- G4 l: L' \
而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添公仔箱論壇( F, z1 {  y) q' ^2 A2 _
liljon852 發表於 2014-11-28 10:06 PM
tvb now,tvbnow,bttvb) w2 P# C8 H& ?+ b/ u+ ^8 W
公仔箱論壇: Z9 i& F% w9 c- {, `/ K$ q
比你講到我都好想買部letv......
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變
E家d唔叫港產片嚕
大家好
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變www3.tvboxnow.com( q# n6 y5 q6 j, h& [& h
lps3a 發表於 2015-1-24 02:05 AM
www3.tvboxnow.com5 V. q$ p9 `2 V3 W$ g, o

8 ^' d2 E+ }, X1 G公仔箱論壇以前D港產片有 idea有橋呀,而家無厘頭炒大雜燴有明星就得,自自然寫劇本呀導演呀就唔再會咁好心機啦...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 l- I% ]9 w0 g( f
我覺得...
890年代的港片就是好
係~最懷念張國榮既戲~
时代产物不同了,以前没网络,现在网络把很多东西都一一带出。