返回列表 回復 發帖

881 意見調查

多選投票: ( 最多可選 21 項 ), 共有 27 人參與投票
15.94% (11)
0.00% (0)
1.45% (1)
0.00% (0)
2.90% (2)
5.80% (4)
5.80% (4)
5.80% (4)
2.90% (2)
1.45% (1)
1.45% (1)
1.45% (1)
1.45% (1)
1.45% (1)
7.25% (5)
0.00% (0)
5.80% (4)
8.70% (6)
26.09% (18)
1.45% (1)
2.90% (2)
您所在的用戶組沒有投票權限
現時903所有節目都POST晒出黎.因為881太多節目, 真係無咁多時間POST得晒, 請問大家有咩節目想加, 我盡量安排下.多謝大家發表意見.
many thanks
我想要 881 在晴朗的一天出發,謝謝!!
如果 d link 下載限期可以長些就好了,我在十二月六日下載十一月二十五日的一切從音樂開始,link已不能下載。又剛才嘗試了十二月一日的乜一樣不能下載了。

Thanks.
想投埋881杏林茶同903皇牌出場
thank you !!! .
想投埋881杏林茶同903皇牌出場
kmckmc1983 發表於 2014-12-11 09:55 PM
呢2個節目有POST開的, 無留意嗎?
你去睇睇
如果 d link 下載限期可以長些就好了,我在十二月六日下載十一月二十五日的一切從音樂開始,link已不能下載。又剛才嘗試了十二月一日的乜一樣不能下載了。

Thanks. ...
hksnow 發表於 2014-12-11 09:16 PM
唔好意思, 【開放時間】:7日
每條LINK只有7日, 我每日都POST, 可以每日或隔2-3日就上黎D/L, 一定D/L到的
我會加人民大道中同葛民教育, 有時間會POST埋帶一本書去旅行
我想要 881 在晴朗的一天出發,謝謝!!
shuen28 發表於 2014-12-11 07:42 PM
me too please, thank you!
唔好意思, 【開放時間】:7日
每條LINK只有7日, 我每日都POST, 可以每日或隔2-3日就上黎D/L, 一定D/L到的
melllove1437 發表於 2014-12-12 09:32 AM
因為我不能常常可以上網,可否加到14天呢?如果可以那就perfect了。
辛苦嗮了
因為我不能常常可以上網,可否加到14天呢?如果可以那就perfect了。
hksnow 發表於 2014-12-12 09:38 PM
唔好意思, 只能7天