返回列表 回復 發帖
過年果陣過黎水區坐下,一定有著數0 J4 t8 K  h+ m  t2 C
lhy92725 發表於 2015-1-12 03:33 PM
2 D9 n9 T) c7 L" O

9 ^4 I" g; T1 Q$ P/ h% z. B4 D2 g. PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唉,己經有著數啦,最先我仲諗住500分,500分咁派,公仔箱論壇4 E3 v/ V$ I  r, a
宜家一嘢人地掉成億過嚟......
7 ?: q  S  g6 b  ~2 gwww3.tvboxnow.com我派分都會諗吓咩理由,令人覺得佢值得我派,- t) }6 d" I4 k) {. }# c
但我晌水區乜都無做過,己經收成億轉賬?www3.tvboxnow.com9 K6 Z8 w/ @( [. O
點算好呀!?
2 u. I# Y  o( @3 r: B+ W# e1 S2 v) f# [0 M) O2 S
你要唔要吖,我分一半比你,你晌呢度同我一齊派好唔好??
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
Thank you 金田Sam!
: E9 W) V/ k- v5 Ewww3.tvboxnow.com說實話,我沒有幫助什麼所以感覺騙財
4 s: w1 ]. e( n. ?0 @Pedestrian_A 發表於 2015-1-12 04:00 PM
. L6 f/ _. `3 M  E. V3 c1 Gtvb now,tvbnow,bttvb
5 v/ V* X) z, N' `你都唔夠我騙得犀利....我去水區吹幾嘢騙咗一億...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 e  |' D# W- g1 o- M" t
每次派一百萬分,我要派一百次先散得晒....陰功。
tvb now,tvbnow,bttvb$ i( `, p9 m* \: G, h4 U0 V

1 U  u5 A& k( v6 w2 T& LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔好話騙, 係應得既。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& r( d" |  {. e3 r$ t
pknoface 發表於 2015-1-12 09:05 PM
! N. q7 w) K+ t) E公仔箱論壇
, i  ?5 k, v$ e% e5 i2 Q哈哈,你咁好口,講得咁好聽,你d分就應得...7 ~( W5 S/ v% o

3 i2 @% x# f- ~4 _/ F' v8 Btvb now,tvbnow,bttvb唉~我只係去水區跟住地話題留幾次言,5 x7 S  w6 g1 h5 L
宜家儲埋d分嚇咗一跳,唔知點先派得晒...
( i! W; R2 C1 z0 e0 m公仔箱論壇幫幫手,下次我諗到咩問題時,你幫手答吓...
2 y9 C+ g& C4 F- V$ V1 F唔係呢堆分,我送到下世都送唔晒....
我都有50億TVB啦,幾億都係散紙
: M% R7 ?7 d# ^7 j) aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。timmaxsing 發表於 2015-1-13 12:35 AM
) o5 t0 C, ~" C/ H& x/ Ftvb now,tvbnow,bttvb% c9 {' ^, y3 D
TVB 1184983887 元
: u) t. `7 l/ f/ a! ~  Y
.......↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑......唔識計喇,
4 _; ^1 H3 [: L9 `, H) H公仔箱論壇一般嚟講我計數鍾意心算,但數目太大會計到痴線..所以連個天都唔比我做有錢人,就係知我會計唔掂..100蚊 乘 100次以下的數目我計到....! D( f  Z8 A3 |5 d

! G+ G3 t$ \- E- E% ]50億? 我諗我的腦細胞都冇咁多.....
* Z- v7 x3 G) W, ~1 K9 e' \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
哈哈哈, 金田大哥個人都真係幾誇張過喎, 笑死, 多謝您D錢♥
* i% U, A- l% x' atvb now,tvbnow,bttvbMOONCAKE43 發表於 2015-1-21 06:45 PM
% ?# K: g0 ]( A& a' L
" w' Q" Z) w* _1 [6 c
哈哈,我又唔信我個腦有50億個細胞,所以太大的數目真係計唔掂。

. t4 H4 e/ [# i# B+ \- dwww3.tvboxnow.com7 _; k. j6 M9 Y* [; T* D# }
三兩百萬個細胞或者有.....不過分散晒去諗其他無謂嘢.....