返回列表 回復 發帖
過年果陣過黎水區坐下,一定有著數
3 M7 z1 D5 F, A& c7 a% E' u# _lhy92725 發表於 2015-1-12 03:33 PM
# M: T3 N6 W. [/ i公仔箱論壇. l3 t4 [" V/ y5 }, ]. P
唉,己經有著數啦,最先我仲諗住500分,500分咁派,. r5 h7 O+ `" O. [" P- W; K2 C; A
宜家一嘢人地掉成億過嚟......
# N; W; J" t7 M公仔箱論壇我派分都會諗吓咩理由,令人覺得佢值得我派,www3.tvboxnow.com2 q0 f0 E% k8 L; W, ]
但我晌水區乜都無做過,己經收成億轉賬?
# B, @0 R, q& N  E8 C8 y% g2 ]- D點算好呀!?www3.tvboxnow.com, @' H9 e8 ~6 x9 p( S* k

' ?' }8 Y6 z; Q- W公仔箱論壇你要唔要吖,我分一半比你,你晌呢度同我一齊派好唔好??
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
Thank you 金田Sam!
7 q/ U( Q  Q" p2 X: _說實話,我沒有幫助什麼所以感覺騙財TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. I% r) @1 z5 p, ], q
Pedestrian_A 發表於 2015-1-12 04:00 PM
www3.tvboxnow.com5 D. h& f1 L- z
tvb now,tvbnow,bttvb0 |+ _3 j4 N6 H4 \
你都唔夠我騙得犀利....我去水區吹幾嘢騙咗一億...
  q- V( q9 R# X9 T每次派一百萬分,我要派一百次先散得晒....陰功。
& d, z# e2 v1 R" j
tvb now,tvbnow,bttvb, a8 w1 W+ m! ]* o8 E, R
唔好話騙, 係應得既。
* B" c( B: P/ C1 ?4 V$ F9 L4 b- Ptvb now,tvbnow,bttvbpknoface 發表於 2015-1-12 09:05 PM
$ e. O( O3 I& `  F' U' T
9 h4 [+ C- H9 e$ t2 ^  t公仔箱論壇哈哈,你咁好口,講得咁好聽,你d分就應得...2 [( j) P: m2 {- }$ i; d$ O: h1 l: r
tvb now,tvbnow,bttvb( y- A* n; D3 p, y" T
唉~我只係去水區跟住地話題留幾次言,
% N1 Q2 w/ e9 Bwww3.tvboxnow.com宜家儲埋d分嚇咗一跳,唔知點先派得晒...
- u: w& o  W8 @9 Q- l* ^www3.tvboxnow.com幫幫手,下次我諗到咩問題時,你幫手答吓...www3.tvboxnow.com" Q2 @8 A' k$ U" ?  h: \  u# C6 D
唔係呢堆分,我送到下世都送唔晒....
我都有50億TVB啦,幾億都係散紙公仔箱論壇. ?! C: ~0 t7 U$ }# y; R" }
timmaxsing 發表於 2015-1-13 12:35 AM
6 E3 H. }" o7 g" u3 S) N
5 p' Z. O. b5 t7 d1 \; _9 [1 ~/ F公仔箱論壇TVB 1184983887 元 公仔箱論壇- O" Z( _. M$ N( H8 H: T( i  i
.......↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑......唔識計喇,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' U( v' {' ^0 c: L
一般嚟講我計數鍾意心算,但數目太大會計到痴線..所以連個天都唔比我做有錢人,就係知我會計唔掂..100蚊 乘 100次以下的數目我計到....
7 W. C1 [: u% I: f* swww3.tvboxnow.com
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  ~4 d6 m, ]8 w+ x' \) |% f
50億? 我諗我的腦細胞都冇咁多.....公仔箱論壇% N' r" j. s. R4 u3 Z+ @0 u) `* \
哈哈哈, 金田大哥個人都真係幾誇張過喎, 笑死, 多謝您D錢♥
# n) w. @% T1 h9 J6 @9 {# q% ]1 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。MOONCAKE43 發表於 2015-1-21 06:45 PM
; W5 R8 U' y" |2 E% F) G1 v6 F, z& @tvb now,tvbnow,bttvb
- k7 x* h0 k& {5 A  f" T哈哈,我又唔信我個腦有50億個細胞,所以太大的數目真係計唔掂。
4 @$ |/ i  [: e
  A: `; @4 R& o
三兩百萬個細胞或者有.....不過分散晒去諗其他無謂嘢.....