返回列表 回復 發帖
p.s. 得閒來貓E館坐下, 都有遊戲玩
3 _* V2 N0 W- Utvb now,tvbnow,bttvbCC517 發表於 2015-1-9 11:14 PM
E生係我地方買AD,問過我未...
tvb now,tvbnow,bttvb8 h( R9 z$ Y% O& o6 f' ~+ w
4 F! T/ u$ d  W; P2 |( c! N$ W* f
唔好怪佢住,真係要怪就怪我,www3.tvboxnow.com; y! f; q! {8 s: ^- C
不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,
6 \2 c) X  z$ n2 Y; a) u# \& kwww3.tvboxnow.com將功補過算係唔話得囉....
& U! [1 p7 r' y9 W$ a1 ~" H) t7 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金田Sam 發表於 2015-1-10 10:15 AM
- j) s0 s4 x& w0 w6 qE生係"有傾有講吹水區"的其中一樓帖的樓主,我哋認識佐好久啦,我也是活躍該區,我哋只係說下笑,金田Sam會員好唔當真
  \1 B- ?7 v7 O+ w8 \公仔箱論壇公仔箱論壇3 p9 ]7 p! U5 `0 V+ Y" `% g
哈哈,我唔知道你地咁老友吖嘛,
* Y+ |! ^2 q) s1 @( M- {  F呢區版主受人愛戴,遇到有人欺負," l  X3 I* R" H6 ^
版主唔出手相信其他會員都會出聲....
: b  t4 V" K- c  ytvb now,tvbnow,bttvb
( O& k( j$ \+ `5 J3 B4 owww3.tvboxnow.com原來,貓兄的確幾活躍水區,www3.tvboxnow.com3 q$ g* {0 O& Z* v. w
我按住佢個簽名檔一搵就搵到,
* ~' F. P; F2 C& ?$ N# T% Rtvb now,tvbnow,bttvb一個帖去到2200幾頁....犀利..
/ s3 l$ k9 F+ v& f+ X8 s8 Y
( o5 e0 {: Q4 R3 \) M" u睇落唔使送分比貓兄 ...
' V* N# Z! c" w7 m* r$ z4 l4 twww3.tvboxnow.com金田Sam 發表於 2015-1-10 01:57 PM
係叫貓姐姐...唔係...
我都系好細個養過貓
) I' l! o1 m& T8 c: R8 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。自從他過佐身我就吾養了
" o* X- F4 C9 q, j! ]; v睇住佢離我而去的痛吾想有第二次
; q  U8 G! U) R2 u# T) I  ~! d突然變佐呢D同劇集無關的話題
7 Z+ {6 }7 ]* S! ~財神版吾好扣我分
: k! G1 m6 k; F2 s) ~; j; ~4 b6 jlhy92725 發表於 2015-1-10 10:32 PM
我唔會扣分...因我都有說離題話題
吹水吹 到上樓上了, 好事.J大多謝加分公仔箱論壇2 G1 p% e2 W5 e; d, c+ o  j% Q
CC517 發表於 2015-1-10 11:07 PM
E生你知道就好了,但唔吹劇吹到灌水喎,否則...,到時會...扣...
" S6 K4 Y$ N5 H& }7 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www3.tvboxnow.com- b6 D) u7 U  b1 x1 B' c
萬綺雯我一向都幾鐘意佢既。 佢做戲唔見得好出色, 我純粹係捧偶像既遮。
) v. C6 w" e  q6 @: `! W* `公仔箱論壇pknoface 發表於 2015-1-11 12:24 AM
亂UP掌門睇唔出你係"蚊蚊"的Fan喎,我都覺得她都好專業精神,就如"老表你好hea中有一幕比郭晉安360轉時傷咗,好有精神演完才睇醫生架!
! E1 }/ {+ c- b2 ~* E
www3.tvboxnow.com0 K$ R, a5 @, B& s. o
哈哈,版主晌佢管的果區大晒架嘛,
. O! t3 ~* ^4 S) Q3 ?7 K公仔箱論壇版主講嘢唔會離題的....呢句我話ge...公仔箱論壇- d$ x3 m: @) b; w: O# P

' [; c0 w1 B' u- I1 |2 o. K) A+ u公仔箱論壇點都好,多謝J神通情達理,希望唔好介意我亂咁派分,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ m/ A8 q, ~& d/ a
我都覺得我有時都幾麻煩,成日破壞人地規矩....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& \% Z( C% J/ x+ J' G
不過我只係想討論氣氛熱鬧D,旺場D....
& }& a- Y8 z- J/ Twww3.tvboxnow.com分 ...
  v! G7 G) D2 j4 c9 Btvb now,tvbnow,bttvb金田Sam 發表於 2015-1-11 02:15 AM
我給你的TVB就是比你在劇區活動時派賞,我派得勁過架...
我都有50億TVB啦,幾億都係散紙