返回列表 回復 發帖
匿名已投票
Anonymous 發表於 2015-1-23 01:52 PM
現真身呀
哇!! 乜我都有分被提名?? 真係大驚奇呀!!!  在 ...
gracechanstuart 發表於 2015-1-23 01:33 PM
知道點解啦, 係出邊見到妳嘅ID少減D字嘅:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
話時話,我959都咁活躍,點解冇人提名我嘅
金石良 發表於 2015-1-24 02:03 PM
959 = 5太9, 好好檢討下啦你
很好的選擇
Pedestrian_A 發表於 2015-1-24 04:31 PM
你嘅簽名檔!!!
比你fing到我都唔記得自己係邊個叫我點現真身
Anonymous 發表於 2015-1-25 08:25 AM
好簡單, 攞張身分證出嚟睇下就一清二楚
車車在我旅行時開始投票, 我回來不做D事其他人會覺得我不關心選舉... 大部分人已經投票, 我只希望有幾票不需要包尾...

你不喜歡我的簽名檔我會改, 但你要記 ...
Pedestrian_A 發表於 2015-1-26 03:55 PM
我講明我唔會參與今次活動, 你冇留心聽書, 我傷心
http://www.qoobee.com/wp-content/uploads/EMO_036.gif你不投,我沒有票
Pedestrian_A 發表於 2015-1-26 05:35 PM
你要檢討下
我加入論壇很久但活躍在水區僅僅幾個月

你因為我才有心弦投票
Pedestrian_A 發表於 2015-1-27 03:56 PM
加入冇我耐
舉報受賄
lckiong 發表於 2015-1-27 05:05 PM
私人恩怨請私下解決
今年投票數票多過舊年
舊年得33票今年未截止都成41票,多咗人投票...
timmaxsing 發表於 2015-1-28 08:45 AM
多左好多"新人", 多得大廚 & henry以及大家搞活動
如果其他水區活動都咁多人支持就好啦

路人甲簽名檔行為不當, 本人保留最終決定權

圖片存檔:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我想大家明白, 我並不會針對任何人, 舉辦活動當然希望大家參與
要拉票當然冇問題, 但係我希望唔好有任何誤導性嘅字眼
我亦希望路人甲知道, 如果我唔指出問題, 將會有人誤會我縱容相熟會員
在此多謝大家嘅熱烈參與以及支持, 並且包涵身為舉辦人嘅我嘅立場
投票已經結束

獎金已經派發完畢, 詳情請看二樓
總獎金: TVB$1,725,000,000

關於勳章, 將於近日進行新舊交接至以下三位會員配戴一年:
BeiDouChef
lhy92725
HENRY_168
高層好神速咁, 已經派發三個勳章出去