返回列表 回復 發帖
我已投票!!

評分次數

• blacker14tt

哇!! 乜我都有分被提名?? 真係大驚奇呀!!!  在此多謝提名我既大人先!!!  多謝多謝!!  車車!! 唔好意思!! 你寫錯我個會員名稱, 應該係: "gracechanstuart" 少佐尾兩個字母 "RT"!!
我其實係直接copy提名帖內嘅ID, 要怪就去怪提名妳嘅人啦 (有咁快走咁快先!!!)
blacker14tt 發表於 2015-1-23 02:21 PM
邊個都唔怪!! 唔怪!! 唔怪!!
知道點解啦, 係出邊見到妳嘅ID少減D字嘅:
blacker14tt 發表於 2015-1-23 02:26 PM
係呀!!  出邊 D 最後發表欄預設欄位大小無法顯示 咁多個字節!!
我要在這裡鄭重多謝提名及投票給我的朋友。我完全不知道是誰提名我,我也沒有去看到底誰投票給誰。因為我絕對尊重投票人的意願及決定。因為我完全不知是誰投票給我,所以不能點名鳴謝。但是我想提名及投票給我的朋友知道,我非常感謝你們的支持及肯定,在水區我還算是新人,有不足之處,敬請各前輩不吝指教!! 再次衷心感謝!!
投票結果 (圖檔紀錄: 這裡)
名次吹水會員票數/總票數獎金第一名BeiDouChef23票/87票TVB$300,000,000第二名lhy9272520票/87票TVB$275,000,000第三名HENRY_16812票/87票TVB$250,000,000第四名pknoface8票/87票TVB$225, ...
blacker14tt 發表於 2015-1-21 10:01 AM
恭喜 大廚 榮獲 水區 最受歡迎會員!! 實至名歸!!!

恭喜貓貓 及 Henry 分別榮獲亞軍及季軍!!!

恭喜其他獲提名 並 得獎的其他會員!! 文武兄我為你打氣啊!!

謝謝 提名 及 投票給我的所有朋友!! 因為我沒深究誰提名及投票給我!! 在此不點名鳴謝囉!!!

多謝 車車 獎金!!多謝車車的辛勞!!!
又錯過左了
想推薦GRACE
o0月 發表於 2015-1-30 05:31 PM
多謝 你既 心意!!!