返回列表 回復 發帖
我已投票

評分次數

• blacker14tt

搞定~~~
xinxian 發表於 2015-1-24 04:25 PM
很好的選擇
我已投票
tomlin820 發表於 2015-1-25 02:26 AM
Thank you, 很好的選擇
你嘅簽名檔!!!
blacker14tt 發表於 2015-1-26 08:43 AM
車車在我旅行時開始投票, 我回來不做D事其他人會覺得我不關心選舉... 大部分人已經投票, 我只希望有幾票不需要包尾...

你不喜歡我的簽名檔我會改, 但你要記住投票給我
路人甲我都話過簽名檔係有問題啦
timmaxsing 發表於 2015-1-26 11:06 AM
用手機看非常小
我講明我唔會參與今次活動, 你冇留心聽書, 我傷心
blacker14tt 發表於 2015-1-26 04:19 PM
你不投,我沒有票
你要檢討下
blacker14tt 發表於 2015-1-27 09:54 AM
我加入論壇很久但活躍在水區僅僅幾個月
佢要投降下
lckiong 發表於 2015-1-27 10:50 AM
你因為我才有心弦投票
有路人博命周圍打廣告
lckiong 發表於 2015-1-28 10:02 AM
支持車車
在幾個月有這樣成績已不錯,努力...吹水章每年都會派,今天拿不到,明年努力,一定有機會!
timmaxsing 發表於 2015-1-29 04:49 AM
Thank you!
我已投票
ccw-james 發表於 2015-1-28 05:49 PM
Thank you, 很好的投票選擇
路人甲你的簽名啦何來有權限加人功勲
timmaxsing 發表於 2015-1-29 09:48 PM
你"fing"到我暈車車加功勲不是我

投票規則:
1. 每人只可投票一次, 一次最多可以選擇兩人
2. 投票後請於本帖內回復「我已投票」, 每帖會有15積分 15大元的評分
你簽名誤導人哋以為投你先有+功勳
lckiong 發表於 2015-1-30 07:04 AM
每個人都聰明, 投票前會讀資料
我想大家明白, 我並不會針對任何人, 舉辦活動當然希望大家參與
要拉票當然冇問題, 但係我希望唔好有任何誤導性嘅字眼
我亦希望路人甲知道, 如果我唔指出問題, 將會有人誤會我縱容相熟會員
在此多謝大家嘅熱烈參與以 ...
blacker14tt 發表於 2015-1-30 09:35 AM
Thank you 投票人!
Thank you 獎金!
不好意思影響車車和其他人誤解, 車車的決定我沒有爭議.
車車是否能用匿名方式隱藏提名者名字 公佈下提名內容...
BeiDouChef 發表於 2015-1-30 01:53 PM
兩個人提名你,其中一個你已經知道但不要找他報仇
另一個嫌疑人可能是貓貓