返回列表 回復 發帖

回應 bubu1109 第 8152 篇文章

比D生果金你都唔要
臨 兵 鬥 者 皆 陣 列 在 前
近期內地上公仔箱常常好窒,如有重複回貼并非灌水

回應 bubu1109 第 8159 篇文章

都系一份心意啫,你咪收咗佢咯,
我投注區都輸四百幾萬啦,比果一百萬算得乜嘢,唔比你又咪遲早輸比投注區
好,等我用電鋸拍返部"德州電鋸殺人王"先
片酬還是電鋸一把
原帖由 无印良品 於 2008-9-23 08:45 AM 發表

周星星同學都有個飯盒啊...我連個飯盒都無...

拿住電鋸去打劫咩?
好,加多個一毫嘅泡沫塑料飯盒比你,不過裏面嘅食物要自備
原帖由 无印良品 於 2008-9-23 08:54 AM 發表

...兄弟...今日我開心,派錢啦...
好啊,我就要你面頭果層一億就夠啦
白虎堂主去咗邊,今晚冇足球投注貼士嘅

回應 peterzai05 第 8665 篇文章

呢頭講完就立即有,錫曬你
原帖由 bubu1109 於 2008-10-1 12:59 AM 發表

你要離開家族冇問題 ,放低21億退會費先435378

再係到重複一次,獎金已經送出了

又到了送出獎金的時候

每月家族排名第1版,頭十位成員會獲得tvb幣當獎勵

第1至第3名可以得到100萬tvb幣
...
錯錯錯,你應該系:"人稱屎上最胃大的幫主"
原帖由 ndctim 於 2008-10-18 04:26 PM 發表

我現在恨不得用你果把劍
作反啊,想郁我哋佬大,
龍頭同白虎兄(05)輸球輸怕咗???點解呢兩日冇貼士啊,要大家自由發揮
原帖由 tatmingtai 於 2008-10-18 06:24 PM 發表

白虎兄最近沒上,,,

由假兄出貼士,,,,

難道讓你自由發揮不好嗎~~~輸了又不用你出錢
我知,只系我對法甲唔熟,龍頭嘅貼士有時會有法甲等一D偏門少少嘅聯賽貼士嘛

回應 jjj9930 第 12180 篇文章

那个论坛,让我也去踩踏下(PM个论坛网站给我)

回應 jjj9930 第 12192 篇文章

慢好啊,像太极那样慢你就很强了