返回列表 回復 發帖

回復 #771 dk411 的帖子

我估raylam想同bubu 組隊je       :onion14:        你地好努力升轉
原帖由 bubu1109 於 2008-6-13 04:35 AM 發表
咁早出現,我未追呀:onion03:
三倍經驗卡bubu1109???
送禮2008-06-13 16:46:49

青龙佬大   我給咗保護費啦      :014:

回復 #891 blueocean 的帖子

放低 一億任你追     :014:

回復 #902 raylam168 的帖子

bubu1109    講  - 因為一時不小心,忘記回帖,所以被罰禁止進入tvbnow直至6月30( 似)

bubu1109    講 -  我唔係到幾日大家唔好掛住我呀

這是你們幫主叫我同大家講       hihihuhu

救救bubu1109大行動

bubu say :      現在我給各位成員一個任務,就是想辦法快點救我回tvbnow,
                 成功救到幫主(即是bubu1109我),可獲寵物幣1000萬:014:

以上所有說話,全是你們幫主所講   

回復 #907 shannon0730 的帖子

yes    check  PM   lol     :014:

回復 #913 假書僮 的帖子

請大家放心打怪   

你地老大單獨行動食大荼飯   都係為头家je    現在賴咗野   本版某版主都有大力幫手   :onion14:
原帖由 yfgary 於 2008-6-17 09:54 PM 發表

乜你咁認真架....  都唔好玩的......:019:  俾返10000000元你啦.... 我2日息已經過千萬!!!!!
知你唔受咖啦   所以冇出數             多謝你幫助      更多謝超版網開一面     :onion14:

回復 #962 yfgary 的帖子

膝頭對上就 "俾"       你咁有義氣,唔計lee d既               你咪當豪俾bubu 囉         
原帖由 Qkwow 於 2008-6-20 10:14 AM 發表
就係睇唔到..應把它放在版規內嘛..
如果無人頂..它會沉..
在我發帖之前的最後一帖是發表於 2008-6-17 11:01 PM
可能它沉到page2..我只看了版規
哈哈    呢張帖開佐一直 冇機會沉到10位啊       :014:     下次小心d 呵
原帖由 bubu1109 於 2008-6-23 07:11 PM 發表

升到2轉有禮物送:014: ,加油啦
我唔小心過佐 7次 ,   唔晒送太大份給我啦    :014:    多謝
原帖由 bubu1109 於 2008-6-24 01:03 AM 發表
成功贈送給 yfgary 10 個 神秘寶石!

成功贈送給 hihihuhu 100 個 神秘寶石!

成功贈送給 doctor.n 1 個 神秘寶石!

成功贈送給 raylam168 1 個 神秘寶石!

成功贈送給 哈哈魔 1 個 神秘寶石!

每人都有 ...
咁多謝呀 :014:    都講佐唔好給咁大份我囉      :onion10:     

??主? 會眼抽根咖  我都已經收到口頭警告   你想害死我呀

成功贈送給 bubu1109個 神秘寶石     

原帖由 毀滅者 於 2008-6-24 02:25 AM 發表

您...怎樣...打到咁多...喜糖同神秘寶石的...教教我可以嗎?
我都叫bubu唔好送給我囉 ,  我都多到嘔 :014:   yfgary都未計     :onion05:

成功贈送給 bubu1109個 喜糖  

回復 #1073 毀滅者 的帖子

我由4轉開始打到啦   不過當時我的  掉寶率 400幾囉     :014:  

回復 #1078 bubu1109 的帖子

TVB 8099 元
存款 30000 元

bubu  你搞咩野呀