返回列表 回復 發帖
原帖由 ice.key 於 2008-11-1 06:40 AM 發表
一個二個都說要走....~~~
不會啦,只有blueocean走,沒關係啦

我根本由一開始都冇當blueocean這個人加入
原帖由 ice.key 於 2008-11-1 06:43 AM 發表

都是我管理不善...~~~
現在先整理好家族倉庫,設置完家族倉庫,物品拿取級數通知我,我再給你物品裝備

記得放物品到家族倉庫時,小心留意可存放多小數量.
原帖由 blueocean 於 2008-11-1 06:50 AM 發表
everyone in this family hate me
I know I should leave earlier
現在你已經離開左,應該開心先係
原帖由 blueocean 於 2008-11-1 07:05 AM 發表

so, where are you going ar...I will follow
我準備開過一個新寵物家族,家族名已經想好很久了,絕對歡迎你加入

家族名叫 : 趕你出家族

你一加入我就趕你出去
原帖由 00-00-00 於 2008-11-1 08:04 AM 發表
不知bubu会去哪里?还是成为独立人士? 如果加入我的家族就发达了。
可以考慮一下
原帖由 夢心 於 2008-11-1 08:18 AM 發表
忠誠之心怎麼不能用????
可以使用的,在右邊有 (使用物品) 紅色字,按它就可以使用
現在我已經完全變回自由之身了 沒有門派家族也沒有寵物家族

希望假書僮大人不要怪我離開家族
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 ndctim 於 2008-11-1 10:27 AM 發表

點解要做到咁??那件"錯事"很嚴重的嗎
做壞人還是自由一點好 以免做錯什麼時牽連到家族

我暫時沒做什麼錯事啦
原帖由 假書僮 於 2008-11-1 10:35 AM 發表
不會怪你 你要交10萬9仟7退會費和賠償給我忍痛踢你出兄弟幫嘅精神治療費和傷心費。  
什麼,大人你竟然收我10萬9千7

咁平
原帖由 ice.key 於 2008-11-1 10:38 AM 發表

一向都後悔....
現在後悔也太遲了
原帖由 ndctim 於 2008-11-1 10:40 AM 發表
很懷疑bubu同ocean有大茶飯....
當然唔會啦 ,就算有都只會係我自己做

我絕對非常肯定唔會同blueocean有什麼大茶飯
好在我走得快 ,現在冇人威脅到我啦

想係我身上打壞主意已經係冇可能
我也要去冬眠了 ,或者失蹤1~2日先
等ice.key寫好新的兄弟幫寵物家族帖,這張帖我會改名
原帖由 tatmingtai 於 2008-11-1 05:21 PM 發表

bubu,,,點解你會退出左家族既~??
因為我經常做壞事也經常被罰,所以退出家族會好一點

以後我會做一個壞人,不會再幫人,就由你開始,打劫