返回列表 回復 發帖
原帖由 zzqq 於 2008-11-1 05:37 PM 發表

以后都无人给d装备我jor....
haha.............
ice.key 有足夠能力幫到大家,如果有需要什麼,只要是合理,ice.key 一定會幫忙成員

而我自己就不會再幫兄弟幫寵物家族成員
原帖由 ice.key 於 2008-11-1 07:23 PM 發表
沒有人理我呀....
不會沒人理你
原帖由 ice.key 於 2008-11-1 07:31 PM 發表

就是你唔理我呀...
唔會啦,我只係唔再理寵物家族的事,同埋唔再幫成員
佢加錯左素質點係體質(HP)到

看到她的寵物變番正常,應該重置過點數了

原帖由 ice.key 於 2008-11-2 08:54 PM 發表

就是你昨天給我的糖同紅包..
咁你真係要問問,下次到貴重裝備唔見就弊
原帖由 ahman1995 於 2008-11-4 01:06 PM 發表
owo家族是不會收成員?
我開這家族只是用來存放裝備物品
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 wongjj 於 2008-11-4 05:01 PM 發表
好過份....多野到咁.....我今曰完全唔認得呢個係你個貼
現在這張帖基本上是閒置狀態,有人問野我先會回應,冇人問野我自己唔會特別理會
我都唔係有好多裝備,只不過是開定家族,準備用來收集多點裝備物品
原帖由 ahman1995 於 2008-11-4 05:52 PM 發表
用三百萬嚟做貨倉!你都幾有 bor
這300萬寵物幣我足足存了1個月 好辛苦先開到這個家族,不過只係當倉庫用就是了
原帖由 css95 於 2008-11-4 06:05 PM 發表
入唔到從前小屋既
這問題要問admin或者如來彿祖大人先知點解
原帖由 ip147 於 2008-11-5 05:49 AM 發表
bubu1109大大

你可否賣一把必剎之劍給我?

(我用寵物幣100,000+tvb幣100,000)
借你用,打到先還比我

ip147必殺之劍12008-11-05 06:40:30
原帖由 wongjj 於 2008-11-5 06:42 AM 發表

即bubu仍然會時常偷睇我哋la~~~

等我仲之前驚你一走了之
咁我又唔會走左去,不過我都唔會再干涉兄弟幫寵物家族的運作(現在也沒資格理了 ),

我會做番壞人,打劫
原帖由 wongjj 於 2008-11-5 06:48 AM 發表
bubu 我都想try try必剎之劍的威力ar~~~pls
怎麼變了你打劫我的

wongjj必殺之劍12008-11-05 06:50:53
原帖由 wongjj 於 2008-11-5 06:56 AM 發表

thanks~~bubu~~

請問我現在是騎士.........暫時打不了police.....這劍打其他怪有此威力ma??

if not, then i've to wait next turn變魔法c.....ma?? ...
必殺之劍是對任何怪物(包括論壇巡檢),也有一定機率使出一擊必殺的技能,不過出現的機率不算高(希望會再設置高一點),

其實法師裝備必殺之劍+財富戒指+2倍金錢卡一起使用,再專找巡檢打就是賺錢最快的方法(低轉的法師就不建議)
原帖由 wongjj 於 2008-11-5 06:57 AM 發表
bubu~~你欠銀行$$$$

how can u make it??

TVB: 2147483647 元
存款: -2147483648 元
我已經通知了admin大人 , 反正我經常會多錢就是了
原帖由 wongjj 於 2008-11-5 07:10 AM 發表

ic~thanks~~~~那over ? 轉 = 高轉ar???
最好8轉以上