返回列表 回復 發帖
原帖由 wongjj 於 2008-11-5 07:11 AM 發表

經常會多錢
如果可以比我用就是,可惜我唔會亂來呢
原帖由 ip147 於 2008-11-5 07:14 AM 發表
bubu1109大大

謝謝你拉 但我不知何時能還給你啊!
唔緊要,不用急

我會幫你計算利息  
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 ahman1995 於 2008-11-5 07:58 AM 發表
不用還他!傅佢唔記得!
如果佢唔還唔緊要 ,到時就要你還,因為係你教唆他人不還裝備

如果你唔還就送你上去黑名單
原帖由 ahman1995 於 2008-11-5 08:22 AM 發表
我講笑咋!記住還給他呀!

如果唔還我就大鑊(黑名單)
比你激死 ,我都係隨便講下,又點會真係送你去黑名單
係都我自己上先
原帖由 ahman1995 於 2008-11-5 08:30 AM 發表
仲有啊bubu......

前幾日好彩打到法神之靴(已還給你,收不收到)??????
沒有收到,也沒有記錄

不過為什麼說還給我,我有借你嗎 如果有都唔緊要,不用還了, 反正我什麼都有

剛剛想起,如果你是在升級完之後,給我法神之靴,那是送唔到,因為我法神之靴已經爆滿,可能是這原因你比唔到我

不過已經給了一些ice.key

原帖由 ahman1995 於 2008-11-5 09:48 AM 發表
早知就唔還la...
不用擔心會有損失,因為是我倉庫爆滿,所以你送唔到比我,系統係唔會扣你數量
原帖由 ahman1995 於 2008-11-5 10:05 AM 發表
我得番一隻咋
唔緊要啦,有得用就好

需要幫忙可以找我

雖然我未必會幫
原帖由 ndctim 於 2008-11-5 10:16 AM 發表

why you don't come out "new 帖" and 吹水??
新帖所有回覆我也有看,不過因為我在其他地方打緊怪,所以比較小來傾計

而且家族已經交比 ice.key ,也有你和1739jay幫忙,我不用特意回來露面了,
就等大家慢慢忘記我吧  

其實係我想忘記大家
原帖由 假書僮 於 2008-11-5 01:00 PM 發表
為何會這樣 TVB: 2146683647 元
存款: -2147483648 元 咁啲錢重用唔用得,如果用得.....嘻嘻!兄弟咪郁,打劫!  ...
當然用得 大人需要嗎

不過要小心,這是黑錢
原帖由 1739jay 於 2008-11-5 02:43 PM 發表

bubu在吗, 来问你,给点宝石(神秘)
我大部份的物品裝備已經給了ice.key(包括神秘石頭),你問她吧

我已經是窮人了
原帖由 假書僮 於 2008-11-5 03:55 PM 發表
我天不怕,地不怕,快快將錢拿來
咁又唔得,我重想係論壇出現 ,這些神秘金錢我唔可以比其他人

除非係我自己用
原帖由 ndctim 於 2008-11-5 04:04 PM 發表

我們不會忘記你的,你就放棄吧

不過返來的話,不要吹太多 追帖很辛苦
兄弟幫寵物家族這帖已經冇得改變,大家都習慣在帖裡傾計,而且你地新幫主係[史畢茲],已經冇得醫
原帖由 hihihuhu 於 2008-11-5 09:16 PM 發表

過 $ 俾你 時 , 過唔到 ,   有d咁好玩既野吖  
大人不用比錢我 寵物幣我還有一點 ,而tvb幣已經變了負數,比我只會浪費了
原帖由 wongjj 於 2008-11-6 06:38 AM 發表

寵物幣我還有一點
冇問題,其他人問我就一定沒有,你是特別的

wongjj寵物幣1000000002008-11-06 06:49:09
原帖由 wongjj 於 2008-11-6 07:12 AM 發表
bubu1109 寵物幣 1 2008-11-06 06:49:09

pet$1 當我lu lu!!!!!!!
這$1已經是我的所有 千萬不要嫌棄,我現在已經是一個窮人