返回列表 回復 發帖
原帖由 wongjj 於 2008-11-6 07:24 AM 發表

那你變賣你d寶物套現吧
已經冇晒寶物了,比ice.key搶晒
原帖由 wongjj 於 2008-11-6 07:39 AM 發表

扮窮480382 .......你個owo倉庫難度是 "吉"嘅........
我家族倉庫沒有什麼裝備 只得短劍2把 你要嗎 如果你要我一定送比你
原帖由 blueocean 於 2008-11-6 07:42 AM 發表
bubu is the poorest person I ever see 480383
底死, 底死....
I think it's not this "底"...whatever, you get the idea
我一定會變番做有錢人
我已經變番做有錢人

不過可能係暫時性
原帖由 1739jay 於 2008-11-12 05:56 PM 發表
奉我家帮主之命,把贴顶上去
由得這帖潛水吧,我也沒有收成員的打算  
原帖由 1739jay 於 2008-11-12 06:22 PM 發表

没把它顶上来,你也会很少上来
我經常在這區啦,只不過冇回帖,你地做過咩壞事,我都知道

例如你叫人退出再加入,欺騙獎品
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 wongjj 於 2008-11-13 05:09 PM 發表

令人心寒
你說我嗎
原帖由 hsl-1 於 2008-11-13 07:18 PM 發表

wongjj 我哋家族快要解散了,你有什么打算呀
你地可以重組一個新家族
原帖由 hsl-1 於 2008-11-13 07:36 PM 發表

其實我都希望家族中有人出來重組,但像是沒人有意思。
你可以問問現在的成員有沒有人希望重組,或者是有意思擔任幫主這位置,如果你想親自重開新寵物家族,

你也可以找成員支持
原帖由 wongjj 於 2008-11-13 07:45 PM 發表

y dun we join ur new family lei --> owo 489373
基本上我係唔收成員  
不過如果有人送上貢品的話,我會好好考慮一下
或者你公開你同bbb張真人相,我就比你加入
原帖由 ice.key 於 2008-11-13 07:51 PM 發表
入來兄弟幫啦....
竟然想阻我做生意 你知道幾難得先有水魚游埋離嗎
原帖由 hsl-1 於 2008-11-13 08:12 PM 發表

哈哈,我同bbb都有同一個想法。
難道看中了我的家族倉庫
原帖由 hsl-1 於 2008-11-13 08:15 PM 發表

咁你攪掂wongjj就得啦,因為佢都係队長之一,佢願意,我號召其他成員一同前來助興
加入兄弟幫寵物家族這選擇不錯
原帖由 hsl-1 於 2008-11-13 08:17 PM 發表

錯啦老大,我同bbb及其他成員都討論過轉那個家族,大部份都想入你度,大家都覺得你好人,同埋肯幫人,理由就係咁啦。
你們看錯我了,我只是寵物區比較壞的壞人,好人這兩字和我是搭不上的

我自己就建議你們加入兄弟幫寵物家族

加入我的家族只有受苦,沒人工還要經常送出裝備物品
原帖由 hsl-1 於 2008-11-13 08:29 PM 發表

還是那句,做兄弟就應預咗--同甘共苦,何況你又點會肯讓自己人受苦呢
如果jj同bbb肯比佢地張相我睇,我會降低加入家族的設定,等你地加入我的奇怪家族

萬一佢地唔比我睇相,咁希望你地可以加入兄弟幫寵物家族