返回列表 回復 發帖

回應 bubu1109 第 12585 篇文章

好過份....多野到咁.....我今曰完全唔認得呢個係你個貼
原帖由 ndctim 於 4/11/2008 08:45 發表

you don't have to~~~u will see the "fact" all the time
無可能嘅~i'm so smart~~
原帖由 blueocean 於 4/11/2008 07:37 發表

I will remember this....this is a great point....JJ is stupid
只是一場誤會姐!!!你有冇睇清楚架 睇清楚d
原帖由 bubu1109 於 4/11/2008 19:44 發表

現在這張帖基本上是閒置狀態,有人問野我先會回應,冇人問野我自己唔會特別理會
我都唔係有好多裝備,只不過是開定家族,準備用來收集多點裝備物品478685 ...
即bubu仍然會時常偷睇我哋la~~~

等我仲之前驚你一走了之

回應 bubu1109 第 12596 篇文章

bubu 我都想try try必剎之劍的威力ar~~~pls
原帖由 bubu1109 於 5/11/2008 06:46 發表

咁我又唔會走左去,不過我都唔會再干涉兄弟幫寵物家族的運作(現在也沒資格理了 ),

我會做番壞人,打劫479118
打劫??? 你有成功過嗎
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 bubu1109 於 5/11/2008 06:52 發表

怎麼變了你打劫我的

wongjj必殺之劍12008-11-05 06:50:53
thanks~~bubu~~

請問我現在是騎士.........暫時打不了police.....這劍打其他怪有此威力ma??

if not, then i've to wait next turn變魔法c.....ma??
bubu~~你欠銀行$$$$

how can u make it??

TVB: 2147483647 元
存款: -2147483648 元
原帖由 bubu1109 於 5/11/2008 07:06 發表

必殺之劍是對任何怪物(包括論壇巡檢),也有一定機率使出一擊必殺的技能,不過出現的機率不算高(希望會再設置高一點),

其實法師裝備必殺之劍+財富戒指+2倍金錢卡一起使用,再專找巡檢打就是賺錢最快的方法(低轉的法師 ...
ic~thanks~~~~那over ? 轉 = 高轉ar???
原帖由 bubu1109 於 5/11/2008 07:08 發表

我已經通知了admin大人 , 反正我經常會多錢就是了
經常會多錢<--- 好筍姐
原帖由 ndctim 於 5/11/2008 10:07 發表

"JJ is stupid"
係ar......講到現在 .....
原帖由 bubu1109 於 5/11/2008 15:07 發表

我大部份的物品裝備已經給了ice.key(包括神秘石頭),你問她吧

我已經是窮人了
講大話 bubu d野多到要開個family黎存倉~~~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 假書僮 於 5/11/2008 16:27 發表
少少都得挂 呢排有出無入呀
假先生.......你仲有好多錢錢bor
原帖由 ndctim 於 5/11/2008 16:04 發表

我們不會忘記你的,你就放棄吧

不過返來的話,不要吹太多 追帖很辛苦
我們不會忘記你的,你就放棄吧 <--- support u!!!

不過返來的話,不要吹太多 追帖很辛苦<--- 好難辦到!!!
原帖由 bubu1109 於 6/11/2008 05:46 發表

大人不用比錢我 寵物幣我還有一點 ,而tvb幣已經變了負數,比我只會浪費了
寵物幣我還有一點<--- 請給我那一點吧