返回列表 回復 發帖
ice.key 佬大
我對你的景仰有如滔滔江水 連綿不絕 又有如黃河氾濫 一發不可收拾啊~
原帖由 00-00-00 於 2008-11-1 09:41 AM 發表
tim兄,(其实我大过你),恭喜你荣升副族长。
咩大過我 職位嗎
唉.....蛇年無咩運 :(
原帖由 ndctim 於 2008-11-1 09:52 AM 發表

咩大過我 職位嗎
不是,我是说年龄。
等待一个人的人
To:00-00-00

the list in my left side:
家族導航
家族成員
加入退出
金錢記錄
物品記錄
家族倉庫
退出家族
批准成員
家族設置
人員設置
群發短信

原帖由 00-00-00 於 2008-11-1 09:53 AM 發表

不是,我是说年龄。
how you know how old am i? =.=
原帖由 ice.key 於 2008-11-1 09:54 AM 發表

做人唔得貪得無厭..~~~如果你俾...xx商人知道....砍開你唔知幾件呀...~~
you mean kylxxxxx ma

原帖由 ndctim 於 2008-11-1 09:55 AM 發表

how you know how old am i? =.=
if i am not mistaken, previous reply you said you are 19 right?
等待一个人的人
原帖由 ice.key 於 2008-11-1 10:00 AM 發表

自己估吓啦...~~
I think it's kylefunny...am I right

原帖由 00-00-00 於 2008-11-1 09:59 AM 發表

if i am not mistaken, previous reply you said you are 19 right?
-.-u right.....so what
各位, 我要冬眠了
原帖由 ice.key 於 2008-11-1 10:05 AM 發表

呵呵...自己想一想啦...~~
I guess you will not tell me