返回列表 回復 發帖
很懷疑bubu同ocean有大茶飯....
唉.....蛇年無咩運 :(
原帖由 ice.key 於 2008-11-1 10:38 AM 發表

一向都後悔....
現在後悔也太遲了
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 bubu1109 於 2008-11-1 10:39 AM 發表

什麼474597,大人你竟然收我10萬9千7

咁平
你就想啦...係10萬9千70億呀 仲要係"每人"
原帖由 bubu1109 於 2008-11-1 10:39 發表

什麼474597,大人你竟然收我10萬9千7

咁平
重有精神治療費和傷心費呀 成為2147483647 元
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 ice.key 於 2008-11-1 10:41 AM 發表

還有我呀...無情情做了家主...還要做青龍老大.....我收你5億99萬大元tvb幣作精神賠償...~~~
我就成實咁講俾key你聽啦.....好彩你做左!!唔係我就慘lo
原帖由 ndctim 於 2008-11-1 10:40 AM 發表
當然唔會啦 ,就算有都只會係我自己做

我絕對非常肯定唔會同blueocean有什麼大茶飯
好在我走得快 ,現在冇人威脅到我啦

想係我身上打壞主意已經係冇可能
你們再說什麼  我有看到
見者有份
我只分10%就可以了
還有為什麼449166沒有家族
要同仔仔對功課,一陣再返黎追討賠償
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 ndctim 於 2008-11-1 10:40 AM 發表
how did you know ga
this is a secret

我也要去冬眠了 ,或者失蹤1~2日先
更新了感覺好像改變不多
所有野已成事實,大家來"改變自已的命運"吧