返回列表 回復 發帖
原帖由 ndctim 於 2008-11-1 03:10 PM 發表

完全明白....你係00-00-00ga臥底.....我沒有出賣錯你
可惜!可惜!
当初你出卖我时係BUBU时代,
依家已经改朝换代啦… 我唔怕你嘎
原帖由 00-00-00 於 1/11/2008 15:01 發表

你都很出名。来,一起打劫。组成打劫帮。
NO~~tim 係我未來的pet pet partner~~~我要保護佢d $$$$$
原帖由 GQG 於 2008-11-1 03:22 PM 發表

可惜!可惜!
当初你出卖我时係BUBU时代,
依家已经改朝换代啦… 我唔怕你嘎
很大膽,去pk一番,我實贏的!!
To:00-00-00 ------在下將會以"入侵它派"而將你
唉.....蛇年無咩運 :(

回應 GQG 第 12468 篇文章

亞tim 比你搖散jo 了
原帖由 wongjj 於 2008-11-1 03:28 PM 發表

NO~~tim 係我未來的pet pet partner~~~我要保護佢d $$$$$
雖然果"未來"很"未來",但你不會也是臥底之一吧
原帖由 ndctim 於 2008-11-1 03:29 PM 發表

To:00-00-00 ------在下將會以"入侵它派"而將你
唔所谓啦… 反正我嘅复活宝石仲有好多…
原帖由 wongjj 於 2008-11-1 03:28 PM 發表

没关系,我成为你的partner。 现在我也是12转。 冲刺也可以上13转。
等待一个人的人
原帖由 wongjj 於 2008-11-1 03:29 PM 發表
亞tim 比你搖散jo 了
你心痛啊?!
原帖由 ndctim 於 1/11/2008 15:31 發表

雖然果"未來"很"未來",但你不會也是臥底之一吧
我唔做二五ga!!!!

我只為自己
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 ndctim 於 2008-11-1 03:29 PM 發表

我拒绝,我们这些军师型是不会做这种事情。
等待一个人的人

回應 00-00-00 第 12474 篇文章

my pet pet 13轉了~~等緊tim tim~~

回應 GQG 第 12475 篇文章

'coz他是我未來的pet pet partner.....散jo 誰part 我呀
很好的兩位....我被打擊了 ....
ice.key快D幫我教訓佢兩個
原帖由 wongjj 於 2008-11-1 03:37 PM 發表
my pet pet 13轉了~~等緊tim tim~~
我這陣子都應該唔會衝等....英文有幾份文未做

你不要等我啦,一飛衝天吧
原帖由 wongjj 於 2008-11-1 03:39 PM 發表
'coz他是我未來的pet pet partner.....散jo 誰part 我呀
天下何处无芳草咧?!