返回列表 回復 發帖
原帖由 tatmingtai 於 2008-11-1 04:56 PM 發表
個個都訓哂覺,,==''
我仲未… 不过我帮唔到你
原帖由 wongjj 於 2008-11-1 04:57 PM 發表

.....黎la~474961
哇!估唔到你仲狼过我
你唔係要走左乜… BYEBYE啦…
(我唔舍得你啊!!
原帖由 GQG 於 2008-11-1 04:59 PM 發表

我仲未… 不过我帮唔到你
==''
你又知你幫唔到我,,==''
原帖由 tatmingtai 於 2008-11-1 05:09 PM 發表

==''
你又知你幫唔到我,,==''
我嘅意思係头先你嘅问题我帮唔到你
等ice.key寫好新的兄弟幫寵物家族帖,這張帖我會改名
对啊,这里已经是吹水区了。
等待一个人的人
原帖由 GQG 於 2008-11-1 05:15 PM 發表

我嘅意思係头先你嘅问题我帮唔到你
哦,,,
誤會左你的意思tim~~
原帖由 bubu1109 於 2008-11-1 05:15 PM 發表
等ice.key寫好新的兄弟幫寵物家族帖,這張帖我會改名
bubu,,,點解你會退出左家族既~??
原帖由 tatmingtai 於 2008-11-1 05:21 PM 發表

bubu,,,點解你會退出左家族既~??
因為我經常做壞事也經常被罰,所以退出家族會好一點

以後我會做一個壞人,不會再幫人,就由你開始,打劫
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 bubu1109 於 2008-11-1 05:24 PM 發表

以後我會做一個壞人,不會再幫人,就由你開始,打劫 474971
我錢就無,
得番條底庫,,
你要唔要,,==''
原帖由 bubu1109 於 2008-11-1 05:24 PM 發表

以後我會做一個壞人,不會再幫人,就由你開始,打劫 474971
以后都无人给d装备我jor....
haha.............
原帖由 zzqq 於 2008-11-1 05:37 PM 發表

問ice.key拎
佢應該都會俾你嫁
原帖由 zzqq 於 2008-11-1 05:37 PM 發表

ice.key 有足夠能力幫到大家,如果有需要什麼,只要是合理,ice.key 一定會幫忙成員

而我自己就不會再幫兄弟幫寵物家族成員
打怪很慢,没冲劲玩了。
等待一个人的人