返回列表 回復 發帖
bubu~~你欠銀行$$$$

how can u make it??

TVB: 2147483647 元
存款: -2147483648 元
原帖由 wongjj 於 2008-11-5 06:56 AM 發表

thanks~~bubu~~

請問我現在是騎士.........暫時打不了police.....這劍打其他怪有此威力ma??

if not, then i've to wait next turn變魔法c.....ma?? ...
必殺之劍是對任何怪物(包括論壇巡檢),也有一定機率使出一擊必殺的技能,不過出現的機率不算高(希望會再設置高一點),

其實法師裝備必殺之劍+財富戒指+2倍金錢卡一起使用,再專找巡檢打就是賺錢最快的方法(低轉的法師就不建議)
原帖由 wongjj 於 2008-11-5 06:57 AM 發表
bubu~~你欠銀行$$$$

how can u make it??

TVB: 2147483647 元
存款: -2147483648 元
我已經通知了admin大人 , 反正我經常會多錢就是了
原帖由 bubu1109 於 5/11/2008 07:06 發表

必殺之劍是對任何怪物(包括論壇巡檢),也有一定機率使出一擊必殺的技能,不過出現的機率不算高(希望會再設置高一點),

其實法師裝備必殺之劍+財富戒指+2倍金錢卡一起使用,再專找巡檢打就是賺錢最快的方法(低轉的法師 ...
ic~thanks~~~~那over ? 轉 = 高轉ar???
原帖由 bubu1109 於 5/11/2008 07:08 發表

我已經通知了admin大人 , 反正我經常會多錢就是了
經常會多錢<--- 好筍姐
原帖由 wongjj 於 2008-11-5 07:10 AM 發表

ic~thanks~~~~那over ? 轉 = 高轉ar???
最好8轉以上
原帖由 wongjj 於 2008-11-5 07:11 AM 發表

經常會多錢
如果可以比我用就是,可惜我唔會亂來呢
原帖由 ip147 於 2008-11-5 07:14 AM 發表
bubu1109大大

謝謝你拉 但我不知何時能還給你啊!
唔緊要,不用急

我會幫你計算利息  
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 ip147 於 2008-11-5 07:14 AM 發表
bubu1109大大

謝謝你拉 但我不知何時能還給你啊!
不用還他!傅佢唔記得!
原帖由 ahman1995 於 2008-11-5 07:58 AM 發表
不用還他!傅佢唔記得!
如果佢唔還唔緊要 ,到時就要你還,因為係你教唆他人不還裝備

如果你唔還就送你上去黑名單
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我講笑咋!記住還給他呀!

如果唔還我就大鑊(黑名單)
原帖由 ahman1995 於 2008-11-5 08:22 AM 發表
我講笑咋!記住還給他呀!

如果唔還我就大鑊(黑名單)
比你激死 ,我都係隨便講下,又點會真係送你去黑名單
係都我自己上先
仲有啊bubu......

前幾日好彩打到法神之靴(已還給你,收不收到)??????
原帖由 ahman1995 於 2008-11-5 08:30 AM 發表
仲有啊bubu......

前幾日好彩打到法神之靴(已還給你,收不收到)??????
沒有收到,也沒有記錄

不過為什麼說還給我,我有借你嗎 如果有都唔緊要,不用還了, 反正我什麼都有

剛剛想起,如果你是在升級完之後,給我法神之靴,那是送唔到,因為我法神之靴已經爆滿,可能是這原因你比唔到我

不過已經給了一些ice.key