返回列表 回復 發帖

[自拍] 我2年冇剪過...今次終於扮死狗去剪....

,  描述: 2年啦=.=
單選投票, 共有 379 人參與投票

您所在的用戶組沒有投票權限
我本來都唔係好捨得=.=..
# x8 z% Q: d- j0 U: J& C: K但係因為好大把頭髮...www3.tvboxnow.com5 H1 R' X& b, E9 e2 T
而且夏天好熱..公仔箱論壇9 |+ [' ^! D* h) b4 d4 A0 }
我終於將我留o左2年的頭髮剪o左了=.=........5 Y  H# p0 }. ?  S+ x9 B: B
剪o左15寸......
# r8 z7 W, q' u/ ]9 M1 |/ o公仔箱論壇雖然唔係幾捨得公仔箱論壇, g2 U$ l9 n0 s" Z2 P# U
但係有d人話都幾得意公仔箱論壇# |& U; ], S! O1 p. ]& I) H0 l
所以都唔會後悔 =]$ x8 S' K9 x! ^3 q& r
比d意見..
: ?# i/ I* B, q同埋呢..tvb now,tvbnow,bttvb, p* f; O- _. d/ M5 \
我係有d跟住我個偶像YUI剪的=.=....
3 |# b, Q8 o$ _- U. Vtvb now,tvbnow,bttvb
# K5 g4 `* X% \# E# N# V/ Y! zwww3.tvboxnow.com[ 本帖最後由 Ca. 於 2008-12-11 02:21 PM 編輯 ]

評分次數

• woodstock1221

短d好~~
入谷温人
点睇都系o甘靓女~
) T7 q" T- T+ r+ o1 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我支持丫!!!
:014: 貌似无咩唔同...

回復 #4 pigufo 的帖子

原帖由 囉你命3千 於 2008-5-2 08:44 PM 發表
) \/ P0 J3 d8 T6 f  p. A6 l1 Btvb now,tvbnow,bttvb係囉 我都覺無乜分別  可能短頭髮易弄髮型吧
公仔箱論壇8 n3 W% u) d3 z* [+ I
本來我想剪到咁$ c: e. [8 y" @
但係驚o個個野剪得唔好...
. ~/ h3 K3 u5 u# q& MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。會好似個.....TB -.-公仔箱論壇) w1 ~0 l2 y$ w/ Q
所以剪o左呢個先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
thx for sharing
  2 年冇剪..
( |% e. g: {" ?' S) H# Q- F我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
原帖由 ed_teck 於 2008-5-2 09:41 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 [- `3 W9 R$ l
  2 年冇剪..& m% h* C5 |% I' q& n) e
我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
公仔箱論壇% c7 m) U& R. U2 E* ?8 _" v
多謝 =]# B- V1 t5 e/ V; k
我都有d唔捨得....

回復 #6 Ca. 的帖子

唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14: 8 N9 n' n4 n! _
嗨..阿爺,你都系度啊
ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
完全靚晒
妳的思想如何,你的日子必定如何
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 09:53 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb# y0 I+ e# }: y% N# }& t
唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14:
( K! n8 L; z8 X) W( z+ S嗨..阿爺,你都系度啊
5 Z. k% q/ s! W4 V8 otvb now,tvbnow,bttvb多謝公仔箱論壇2 ?! l; N+ `1 k! e. t
我淨係驚比人話tb=.=
原帖由 ravedoggie 於 2008-5-2 09:57 PM 發表
( k9 Q& z7 W0 m" Y' A2 g) Y3 Tok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ O5 P8 g( {! x1 u& c- o$ u6 i. H
唔...
' \+ b2 [1 D6 t& c1 g多謝  =]
如果妳真的剪阿YUI的髮型.) \# T- @: A2 m. ^5 w0 H. _3 F
應該都幾好睇唔錯喔.
, I5 D7 ]4 a9 N公仔箱論壇下一次試試看.