返回列表 回復 發帖
原帖由 howgeemun 於 2008-5-2 11:58 PM 發表
/ u  r* j$ ]; f+ h: D7 D( o# qtvb now,tvbnow,bttvb4 H, J1 Y* X) E

, c( X& U2 M4 Q, P  r1 j( {; OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。:onion14: 我個人覺得你剪好似--> 296326 應該會好好睇...
6 ^4 ~0 S% W2 `0 M1 stvb now,tvbnow,bttvb因為你夠白 ...而且個五官好靚... 所以長 or 短都好好睇....
5 Q3 [; q) |9 p8 V5 O7 uo...! c' y8 S3 u# }
我唔多捨得
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 11:59 PM 發表 7 T- d5 I2 r# `* l. z  @0 v5 h) M
全世界話你tb..你唔駛理佢,因為你..係完美靓女...
; g& k" f' \# v8 `: ?  |www3.tvboxnow.com我的女神....
公仔箱論壇  @8 c4 L/ q. {+ ?  j  j
兄弟你D誇張法太誇張了 XD
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-3 12:02 AM 發表
; k6 C' `6 K5 _( G  [" g. F, LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。:onion03: 甘就要来个大变化...换埋眼镜...换隐形眼镜....甘就会靓爆全场...:onion18:
1 p" M' K: ?* [
公仔箱論壇; w2 }  T# E0 O
其實我有戴過CON
7 `5 m7 g; j6 l7 `$ Owww3.tvboxnow.com不過我覺得唔多舒服..公仔箱論壇0 \, S0 A! A( d( N0 M+ M
後未又換番眼鏡...
原帖由 kingworld 於 2008-5-3 12:02 AM 發表
+ ^# q% y& B1 e, ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 你都系e+靓d
公仔箱論壇. I. |6 _, R+ D% O# j- q9 W' |
多謝  =]
! B9 t9 U1 q! [7 Z! u) Q: q8 o不過好似真係冇咩分別呀可 =_=
) ]) L) v2 A; p/ }5 XPS:我訓啦...聽日要做奧運啦啦隊..咁都比人揀中=.=......
妳是澳門人?

原帖由 Ca. 於 2008-5-3 12:11 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* V( o2 v3 c2 D/ d9 O8 l

7 L5 K* r; z* i* O5 \4 I+ `o...公仔箱論壇& \9 D9 \( ~0 w6 x$ L# g: C$ {
我唔多捨得
0 t) Y0 Y, ]! e" t1 U7 [/ {* t" u. g公仔箱論壇" H5 ^6 L" F* H/ ^
我都唔舍得剪吖....
) X$ Z. Z: D$ n" ~都唔知道要唔要去剪好....
原帖由 howgeemun 於 2008-5-3 12:30 AM 發表
% p! U8 t& u0 D" {( ]- eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
0 o4 o/ R8 z- U/ Hwww3.tvboxnow.com
' }! l. I7 e1 v8 q$ gtvb now,tvbnow,bttvb 我都唔舍得剪吖....
6 j* f! H" G' @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。都唔知道要唔要去剪好....
+ K  G+ ?# [, e6 v0 l2 R- Q
:024: 我晤俾你剪,你都系长发靓d
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
=3=都一樣咁靚. m" H# ^6 }. K1 D5 ?! q
短左仲好睇喎公仔箱論壇7 x  o6 c/ o7 |/ A$ _# ^
哈哈支持靚女啦
ok la!!
cut 左好睇D
长发有长发的美
7 e1 a4 {4 m, |* E4 N% VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。短发也有短发的美
  `3 N! r+ z8 m/ \4 ]0 Q( [; M. [tvb now,tvbnow,bttvb最重要的是剪一个适合你的发型就perfect啦
原帖由 jwxie518 於 2008-5-3 04:19 AM 發表 www3.tvboxnow.com& P; _3 a4 P  B/ Y' @
=3=都一樣咁靚www3.tvboxnow.com- Z; b4 i  G1 C- n) T
短左仲好睇喎
, V6 G% s9 A# G6 a5 swww3.tvboxnow.com哈哈支持靚女啦
$ n$ u1 b+ D% J2 Rwww3.tvboxnow.com
' l' u8 [0 a; p9 e9 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多謝 =]' d2 O6 ~. }. }7 C' v
我一陣要去迎奧運...-.-
7 [- V% x7 L- W; Vwww3.tvboxnow.com好驚影到我個殘樣..好似咁--> 公仔箱論壇3 A0 V) N  P' S% s4 d# o
但係好開心有呢個榮幸
ma ma day-3-
born to die
原帖由 woodstock1221 於 2008-5-3 12:17 AM 發表 * p0 |9 |; Y4 E% S
妳是澳門人?
www3.tvboxnow.com. Z" \- P2 p/ H( s
係呀~
妳不是要去做啦啦隊嗎