返回列表 回復 發帖
如果妳真的剪阿YUI的髮型.
3 [9 [, Z# U: E9 I應該都幾好睇唔錯喔.
8 R" A2 }# _; f3 Q6 R" TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下一次試試看.

原帖由 Ca. 於 2008-5-2 22:47 發表
  V8 U* k- y# ^2 B) utvb now,tvbnow,bttvb5 P2 y# C+ T1 @# k

3 @1 x+ [$ Z5 B, r' Kwww3.tvboxnow.com就係想剪YUI=.=...
& v5 K; t: z  p5 y% \5 p想似NAMIDAIRO個LOOK:onion10:
& L! ?! t+ w$ s0 D& W! Z5 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 d: t) k& d: T5 k' C) U8 ~  n' ?5 T
但呢個髮型同唔剪無大分別喔.
* ]5 h6 O* M% J/ pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可能剪短會好好看.

原帖由 Ca. 於 2008-5-2 23:25 發表
3 i) @; V7 u' [' a, P5 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb9 W8 F8 `+ J) l; x
我剪短驚會似TB-.-...
2 Y9 g) ]4 U  m: r1 W7 P: k# k8 h: FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。短了好多喇~~ =]4 ?- K/ u2 q* [/ f5 L/ l' q6 }
其實講來講去都係唔捨得=.=.... :019: :onion03:
) C# Y4 x. v  K# a. s) e! U  ~

; h% P' I( [* K$ I1 Y7 {" R0 ~# ?# I' y公仔箱論壇不用驚會似TB.
2 ?6 S4 I- t; j2 n1 \# H9 r  \公仔箱論壇好多女仔都剪短髮.可能今年流行.

妳是澳門人?

妳不是要去做啦啦隊嗎

原帖由 Ca. 於 2008-5-3 20:50 發表
+ F; L9 }- }: k/ v6 @/ Q2 s公仔箱論壇做完火炬啦啦隊...
" `( l$ E* A- H9 v我地要呆等3粒鐘囉
- m9 X5 ?3 O0 j  ^( \2 Q# e' eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。仲要冇得坐=.=..www3.tvboxnow.com, E) U5 D/ b# g. t$ i, K) @
企3粒鐘...
5 h& ]9 e5 H& ]5 k8 i竟然係一個老先生傳火炬=.=..公仔箱論壇' w% S. e9 {6 @. `2 o* G; U1 P
不過我地睇到聖火燃 ,,都幾開心
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 `1 `+ o# X9 t
公仔箱論壇% e- p% i7 v6 u, N! S
不是火炬手.做啦啦隊都好光榮喔.

火炬啦啦隊.

妳個頭像無左:019:
( ?0 x, Y* D6 B, s% Z( {搵妳唔到

是不是她喔. . .^^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 s+ w' U! a& D% D, G* b

6 R" r  p! r  q  x* p+ S+ Y4 hwww3.tvboxnow.com[ 本帖最後由 woodstock1221 於 2008-5-9 12:22 AM 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-9 00:13 發表
7 Y7 Z- y7 ^5 r" g" }8 S: gwww3.tvboxnow.com公仔箱論壇8 M# p! m3 E5 C3 u
麽叫公升眼淚頭...卑张相来看...:onion05: :onion05:
1 T$ s) ^. a4 I! ?公仔箱論壇公仔箱論壇6 Q1 g, I* P& N- B8 N$ O8 a, S
應該她是說這個

原帖由 Ca. 於 2008-5-9 14:05 發表 6 }% j/ J8 y, W3 H: N/ ^5 G
就係想剪呢個
/ I- \  m7 z  T! i7 ]tvb now,tvbnow,bttvb唔知靚唔靚....:onion03:
www3.tvboxnow.com9 G+ d0 ^% ~* z/ M" g8 X
: s/ t- A* w7 J$ [5 f9 ^
沒有問題給妳信心