返回列表 回復 發帖
如果妳真的剪阿YUI的髮型.
7 x( r, c# g5 Q2 r3 ttvb now,tvbnow,bttvb應該都幾好睇唔錯喔.www3.tvboxnow.com4 j1 F8 j! O' x) h( x+ H
下一次試試看.

原帖由 Ca. 於 2008-5-2 22:47 發表
7 N  E# e6 b! A; CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
2 F+ R; E  m* OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 r/ M0 ]1 I0 B, o7 M& f2 j
就係想剪YUI=.=...
  w0 F. G% [% d2 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。想似NAMIDAIRO個LOOK:onion10:
tvb now,tvbnow,bttvb, X/ ~; ^4 h& A
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 I; z6 L% T( j+ l( p5 a
但呢個髮型同唔剪無大分別喔.
/ P  M% x9 q/ C: Uwww3.tvboxnow.com可能剪短會好好看.

原帖由 Ca. 於 2008-5-2 23:25 發表 3 |6 w8 }8 w# D# c, h

6 x4 M5 Q5 N5 @2 G( m+ e. V我剪短驚會似TB-.-...
5 b) H3 y9 P* B+ U7 D' g# E& Ltvb now,tvbnow,bttvb短了好多喇~~ =]www3.tvboxnow.com2 `; _2 `# L9 W0 _, k- f/ M$ U
其實講來講去都係唔捨得=.=.... :019: :onion03:
' R4 |) v! r- U
www3.tvboxnow.com0 L/ f& m! C/ \/ O) ^) Q% q
不用驚會似TB.
4 j1 c6 Q- k# }  f% s2 [tvb now,tvbnow,bttvb好多女仔都剪短髮.可能今年流行.

妳是澳門人?

妳不是要去做啦啦隊嗎

原帖由 Ca. 於 2008-5-3 20:50 發表
: C. l' W) Y) O' W! Nwww3.tvboxnow.com做完火炬啦啦隊...
/ ?+ c9 [  f4 F  ~4 ^7 S5 j5 awww3.tvboxnow.com我地要呆等3粒鐘囉3 o5 M0 k- }/ k! R6 L# ^2 }
仲要冇得坐=.=..
5 z3 Y& Q# {" ^) V企3粒鐘...
! B0 N- y8 c# b$ N8 |& ntvb now,tvbnow,bttvb竟然係一個老先生傳火炬=.=..
. N, J4 P- [4 ~$ U: v9 S公仔箱論壇不過我地睇到聖火燃 ,,都幾開心
公仔箱論壇8 J" ]$ d4 p+ `0 T& g) Z

v5 N' i2 ~5 }# ~+ Y# {公仔箱論壇不是火炬手.做啦啦隊都好光榮喔.

火炬啦啦隊.

妳個頭像無左:019:
7 H& B  e* z* ^( M6 u: d. Nwww3.tvboxnow.com搵妳唔到

是不是她喔. . .^^
5 w. f9 u* }7 k0 `www3.tvboxnow.com
: Q; ^6 U9 S. E2 t* Cwww3.tvboxnow.com[ 本帖最後由 woodstock1221 於 2008-5-9 12:22 AM 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-9 00:13 發表
$ a4 C& c" {; dtvb now,tvbnow,bttvb
) `' w" J. l+ Y9 T7 }, R  x, w麽叫公升眼淚頭...卑张相来看...:onion05: :onion05:
9 p6 A' Q# W2 l- q+ x4 s" [3 P/ Q5 [0 t4 C, N# b
應該她是說這個

原帖由 Ca. 於 2008-5-9 14:05 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ i% Q4 t+ h# g+ [$ K
就係想剪呢個
1 c0 W8 n: M# V& i; {# n公仔箱論壇唔知靚唔靚....:onion03:
; o( c7 z( [5 ^: c公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 x& A3 i: u3 V+ @: z& v
沒有問題給妳信心