返回列表 回復 發帖
去旅行,一個好遠好遠嘅地方

樓下:你最鍾意做咩運動???
喵喵囡囡 發表於 2009-12-5 01:23 PM
踏單車...[鍾意但5叻...... ]

樓下:你畏5畏高架......
지금자면꿈꿀수있다.하지만지금안자면꿈을이룰수있다
踏單車...[鍾意但5叻...... ]

樓下:你畏5畏高架......
oscarcola 發表於 2009-12-5 11:56 PM
有少少~~~

樓下:平時你最鍾意做咩???
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
有少少~~~

樓下:平時你最鍾意做咩???
喵喵囡囡 發表於 2009-12-6 12:42 AM
平時最鍾意做愛做既野......上網 lo....

樓下:你今日食乜野晚餐...?
지금자면꿈꿀수있다.하지만지금안자면꿈을이룰수있다
平時最鍾意做愛做既野......上網 lo....

樓下:你今日食乜野晚餐...?
oscarcola 發表於 2009-12-6 01:03 AM
食椰菜花,排骨等~~

樓下:你E家最想食咩?
食椰菜花,排骨等~~

樓下:你E家最想食咩?
喵喵囡囡 發表於 2009-12-7 08:24 PM
最想吃 Ferrero Rocher (金莎朱古力)

樓下 : 你最後悔既係咩?
最想吃 Ferrero Rocher (金莎朱古力)

樓下 : 你最後悔既係咩?
h2o 發表於 8/12/2009 11:56 PM
最后悔没好好读书,搞到e家每日辛苦工作

楼下:你内心最想什么。。??
一千件官服要RM7500万,两颗战机引擎RM5000万在兵营不见了
最后悔没好好读书,搞到e家每日辛苦工作

楼下:你内心最想什么。。??
jason445 發表於 2009-12-8 04:59 PM
我最想去到一個沒有煩惱, 沒有眼淚, 沒有仇恨, 沒有悲傷既地方...

樓下 : 如果可以回到過去 你會做咩?
我最想去到一個沒有煩惱, 沒有眼淚, 沒有仇恨, 沒有悲傷既地方...

樓下 : 如果可以回到過去 你會做咩?
h2o 發表於 9/12/2009 12:10 AM
好好地珍惜机会地读书,记得同所有的同学交换电话好码。。。。。

楼下 : 你最喜欢的女人
一千件官服要RM7500万,两颗战机引擎RM5000万在兵营不见了
好好地珍惜机会地读书,记得同所有的同学交换电话好码。。。。。

楼下 : 你最喜欢的女人
jason445 發表於 2009-12-9 12:59 AM
最喜歡嘅女人我條菜

樓下﹕你幾時開始駕車
咋日己逝,明日是迷,
面對今天,盡力而為.
answer:未..未識ja車!!!

question:你既電話幾多號?
answer:未..未識ja車!!!

question:你既電話幾多號?
a123ming 發表於 2009-12-26 04:45 PM
電話號碼- -你想這貼從此沒人回嗎?
最喜歡嘅女人我條菜

樓下﹕你幾時開始駕車
jjwah 發表於 2009-12-20 10:52 PM
未學過

樓下:你打算幾時去旅遊???
未學過

樓下:你打算幾時去旅遊???
喵喵囡囡 發表於 2009-12-27 03:08 PM
大學畢業時

樓下:你的職業是甚麼???
冇業良民
樓下:新的一年有乜愿望???
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
希望搵多d 錢

樓下: 今晚除夕, 你同邊個人一齊過?