返回列表 回復 發帖
do not sell satay here!
Pedestrian_A 發表於 2016-9-16 04:39 AM
老王卖瓜自卖自夸

0208學 葵花宝典
Pedestrian_A 發表於 2016-9-16 04:42 AM
你有沒看過香港漫画新著龙虎门?我在稱贊你哦  王小龍和玉兒喺一對神仙眷侣嚟架 我練九陽神功 唔喺葵花宝典....

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
用嚟對付路人甲

我手无寸铁,幫唔到拖...我不够只米老鼠打,貓喺老鼠天敌,留番給貓對付
路人甲呢個ok嗎?
貓同老鼠現在已經唔系天敵嘅關係架啦
所以你一定要幫拖架
lhy92725 發表於 2016-9-16 09:48 PM
貓的一雙白骨爪+個血盆大口,夠殺有余啦? 我都會幫拖, 幫你吶喊助威 ...
BB嘅腹黑版貓與老鼠
lhy92725 發表於 2016-9-17 04:48 PM
貓俾個老鼠,撻生魚哦...
skin color but not sure if it is photoshopped

background looks like taiwan so girls are higher quality than most asian countries.
Pedestrian_A 發表於 2016-9-17 11:28 AM
犀利台湾女孩,你都能看得出嚟咁呢個ok嗎?喺哪里人?

i can teach you if you want
Pedestrian_A 發表於 2016-9-18 05:05 AM
多谢,不想學,我和貓喺老友...
林明禎你同鄉
Pedestrian_A 發表於 2016-9-18 05:07 AM
佢唔喺來自新加坡..咩?明日俾多個你估

0208唔喺來自印度?
Pedestrian_A 發表於 2016-9-18 10:03 AM
路人甲個阿爺喺印度人,路人甲應該喺印度裔...阿查

really?

Pedestrian_A 發表於 2016-9-18 10:06 AM
防止虐待动物協會,我要舉報路人甲,虐待动物...虐待貓
0208打算同路生开战啊
lhy92725 發表於 2016-9-18 11:23 AM
貓想借刀杀人,我唔會中計哦?...
我熱愛和平和自由

我见到只鸽就想起绿豆老鸽汤
lhy92725 發表於 2016-9-18 01:36 PM
绿豆老鸽汤系咩味道?好唔好飲架?會唔會腥?有咩療效架早排大馬,好興吃炸乳鸽,我都有尝试吃,覺得好腥下,我都系覺得炸童子雞好吃D,
后来我有問做廚朋友,佢話大馬邊度有乳鸽啦,都唔俾進口,大馬D乳鸽系鹌鹑嚟嘅