返回列表 回復 發帖
介紹

http://www.leevalley.com/en/images/item/gardening/ep260s1.jpg" border="0">
Pedestrian_A 發表於 2016-11-20 04:30 PM
需唔需要咁誇張呀
扑街了,我几乎件件都系黑色衫
lhy92725 發表於 2016-11-21 11:25 AM
早午時逛街穿 冇問題 我喺話晚上和睡衣 可免則免羅 貓黎大馬去那里玩 吉隆坡 馬六甲 怡保 檳城?
馬來西亞你只能穿黃色或紅色
Pedestrian_A 發表於 2016-11-21 11:34 AM
你又知 黃色喺自愿的 紅色喺一人收二百 在鄉村騙出黎的 你的同志 青年新政
又或者唔着
mnb1123 發表於 2016-11-21 12:22 PM

脫掉 脫掉 全部脫掉 最重要 叫路人甲 脫掉龜毛
小心被抓住被迫選擇顏色
Pedestrian_A 發表於 2016-11-21 03:52 PM
小心馬來山番 劏咗路人甲
貓去0208家
Pedestrian_A 發表於 2016-11-22 09:04 AM
可以冇問題 我招呼貓 洗费要路人甲出?你出錢我出力
青年新政that harry potter wannabe is already 30 years old...  not 青年!
0208 will form malaysia 青年新政
Pedestrian_A 發表於 2016-11-22 09:06 AM
少年10到20  青年21到35  中年35到45
路人甲will form Canada 青年新政 政纲系 又要威又要帶頭盔
飞机系吉隆坡,不过之后就朋友安排了,我都唔知去边
lhy92725 發表於 2016-11-22 09:56 AM
你的朋友 應該喺招呼你去 這幾個地方 柔佛 馬六甲 吉隆坡  怡保 檳城飛機系下吉隆坡 咁嚟說 吉隆坡喺巿中心 南下就系 馬六甲 柔佛 新加坡 北上就系 怡保 檳城 泰国
我本身喜欢吃美食所以北上 北上消费便宜點 南下馬六甲都系睇古迹 魚毛蝦仔 冇咩特别
路大哥晚上好
mnb1123 發表於 2016-11-22 02:44 PM
BB好忙 要照顾大人 D大人好曳曳
0208brings cat cat travel around the whole country!
Pedestrian_A 發表於 2016-11-23 05:36 AM
都話冇問題羅 你出錢我出力
貓貓 旅途愉快, 請阿di帶妳來東馬
smcorange 發表於 2016-11-23 05:54 AM
早安 orange兄 感恩節快樂~東馬我不認識地区? 要orange兄 帶領了
人地好純情嘅
mnb1123 發表於 2016-11-23 03:11 PM
预先祝BB感恩節快樂~
Advertising fee? OK!!!

時間支出收入操作Pedestrian_A4 秒前TVB 1 元積分轉出

gracechanstuart 發表於 2016-11-23 11:45 AM
预先祝Grace姐感恩節快樂~
大人曳曳完所以有bb
Pedestrian_A 發表於 2016-11-23 03:53 PM
你唔曳曳 所以沒有 小小路人甲
路人甲 感恩節快樂~你處都眉喺正日
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件