返回列表 回復 發帖

回應 vwwo 第 109 篇文章

我撑你啦~
原帖由 vwwo 於 2008-7-28 08:52 PM 發表

其实我既 dream car 系四驱车,不过拒系唔会俾我买。
拒话人揸公蕉,你揸公蕉,边有女人揸架公蕉揸到个油门系踩尽架!
俾你揸架四驱车,咪会死好多人?? ...
靓姐, 你的dream car四驱车系边一款啊?我都几仲意四驱车, 因它够安全够霸气
原帖由 哈利斯兵团 於 2008-8-4 02:39 PM 發表

靓姐, 你的dream car四驱车系边一款啊?我都几仲意四驱车, 因它够安全够霸气
我好滥架,一有新既四驱车出黎,我就会转胎架啦!
原帖由 vwwo 於 2008-8-4 02:56 PM 發表

我好滥架,一有新既四驱车出黎,我就会转胎架啦!
噢噢。。咁国产车的四驱。。你又赖唔赖啊。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-4 03:19 PM 發表

哈哈哈~ 国产四驱。。几搞笑~
开车是尽量让座车的人不要说话。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-4 03:19 PM 發表

国产四驱咪即系加高左既公蕉???!!!!
原帖由 小标题 於 2008-8-4 06:22 PM 發表
开车是尽量让座车的人不要说话。
吓。。。。乜你甘转制架。。!!  你的意思系咪呢个人开车技术差啊?
唔讲野会口臭架嚄。。仲有你写错字啊! 系坐车唔系“座”车啊~ 阿xiang...
原帖由 哈利斯兵团 於 2008-8-4 09:01 PM 發表

吓。。。。乜你甘转制架。。!!  你的意思系咪呢个人开车技术差啊?
唔讲野会口臭架嚄。。仲有你写错字啊! 系坐车唔系“座”车啊~ 阿xiang... ...
人地都有可能系一时手快快打错字啫,阿hia!
原帖由 vwwo 於 2008-8-4 11:05 PM 發表

人地都有可能系一时手快快打错字啫,阿hia!
我无怪他啊~  我提下他吧了!我都成日有打错字的~
原帖由 哈利斯兵团 於 2008-8-4 11:33 PM 發表

我无怪他啊~  我提下他吧了!我都成日有打错字的~
你居然好学唔学,学鸡精拒地甘搞野!!
原帖由 vwwo 於 2008-8-4 11:44 PM 發表

你居然好学唔学,学鸡精拒地甘搞野!!
我无学鸡精啊    冤枉啊大人~  仲有。。靓姐你下次咪摇我拉。。我个头好晕哦~晕晕噢~
下次kiss我 。。
无法忍受,,!!!!
原帖由 哈利斯兵团 於 2008-8-5 02:39 PM 發表

我无学鸡精啊    冤枉啊大人~  仲有。。靓姐你下次咪摇我拉。。我个头好晕哦~晕晕噢~
下次kiss我 。。
我下次---》》》
   无事!好采平时有学太极拳!将你的飞毛腿被化了