返回列表 回復 發帖
原帖由 si'mone猫猫 於 2008/6/16 09:55 發表

哇!你同yng好登对哦。。。两个都甘Q...羡煞傍人。。。
多謝..到事早D到
原帖由 kakaka1668888 於 2008-6-16 07:43 PM 發表

多謝..到事早D到
一定到!:onion14:
老公仔唔见佐:onion03:
原帖由 yng 於 2008/6/17 09:39 發表
老公仔唔见佐:onion03:
以系我头同頸勁痛....食左藥都赤赤赤痛..俺下俺下痛痛足2日....夜晚又有花粉症...眼又痕又鼻干...头5到氣..好身苦......到我上泥又塭5到你.......5好以c老婆仔

回復 #34 kakaka1668888 的帖子

几时又收多个老婆仔呀??你D亚一亚二会呷醋啊,小心呀!!!

回復 #32 si'mone猫猫 的帖子

HI Simone, 你好,我好鬼钟意你个名
原帖由 missing 於 2008/6/17 22:30 發表
几时又收多个老婆仔呀??你D亚一亚二会呷醋啊,小心呀!!!
5好亂講野老友
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 missing 於 2008/6/17 22:33 發表
又泥溝女
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 #38 kakaka1668888 的帖子

你够系罗,你沟我又沟,大家一起沟,但我无人无物,无人会呷醋!!
原帖由 missing 於 2008/6/17 22:40 發表
你够系罗,你沟我又沟,大家一起沟,但我无人无物,无人会呷醋!!
大家教友都5想見你食齊...你去哪

回復 #40 kakaka1668888 的帖子

唔想见我食斋,O甘比个爱人我啦!你都比女沟!我呢阵得闲死唔得闲sick
原帖由 missing 於 2008/6/17 22:59 發表
唔想见我食斋,O甘比个爱人我啦!你都比女沟!我呢阵得闲死唔得闲sick
老婆仔系我嫁5可以比你
原帖由 kakaka1668888 於 2008-6-17 11:32 PM 發表

以系我头同頸勁痛....食左藥都赤赤赤痛..俺下俺下痛痛足2日....夜晚又有花粉症...眼又痕又鼻干...头5到氣..好身苦......到我上泥又塭5到你.......5好以c老婆仔 ...
唔紧要啦。。。你病佐要休息多D。就算我地撞唔到都好,我依然系甘关心你既。。。
原来你有花粉症。。。你房有摆花啊?
我都有鼻敏感,一闻到炒菜(味道重既),烧香既烟味,灰尘,或者太族既香水味,我会鼻痛流鼻水好辛苦。。。
原帖由 missing 於 2008-6-18 06:33 AM 發表
多谢!你好

回復 #44 si'mone猫猫 的帖子

你好呀SIMONE,在返学定返工??