返回列表 回復 發帖
一個人人互相監視對方的國家

評分次數

• SweetLemon

這裡風景真是美麗 人也很熱情 又很熱鬧  能來這裡欣賞一下也不錯
3 H' l4 f# q7 n9 |公仔箱論壇KAIK7936 發表於 2016-7-5 12:45 AM
你最好google一下朝鮮政府

評分次數

• SweetLemon

KAIK7936喜欢這樣的國度,沒有污染,不是政权,你就不能去朝鮮,你中意批斗同衰多口 好容易捉去勞改同槍...斃 ...
, A! t$ z' _5 idi0208 發表於 2016-7-5 11:49 AM
好像0208中意批斗同衰多口好容易捉去勞改同槍...斃多d
衰多口就沒啦,口臭就有少少 你記得上次你說chan xxx包尾冇?咁chan xxx,2016 歐洲國家盃有獎競猜活動,真喺包尾,咁你喺唔喺衰多口
$ K5 r7 Q: O+ ]7 L$ G, r  YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。di0208 發表於 2016-7-5 01:18 PM
- }% j& D# G* a; w$ ~+ b3 [# M
  Y5 s/ }" e" |7 x9 i, m) r+ awww3.tvboxnow.com唔係...係開口中
! N' l+ \  ^  Efree2penny 發表於 2016-7-5 08:06 PM
tvb now,tvbnow,bttvb8 ^* f# @/ H# R. V0 X
penny已代答# r+ }8 c7 _1 X  O
可惜!好嘅唔靈醜嘅靈,严重警告路人甲唔好诅咒我
9 z8 n& E* M4 X6 F, H, nwww3.tvboxnow.comdi0208 發表於 2016-7-6 01:03 AM
: U( z) d$ O) @/ N" _. B( M0208不要中六合彩
我喺百毒不侵今日又中六合彩3中2淨收入: TVB 1248000000 元 公仔箱論壇' P3 C8 R+ t0 M$ }/ K/ y0 d
打衰多口路人甲3394904 ...
) U- z  r# B: h' o0 H0 G) ntvb now,tvbnow,bttvbdi0208 發表於 2016-7-6 09:49 AM
下一期