返回列表 回復 發帖
原帖由 jacksonkua 於 2009-1-15 06:32 PM 發表

之前 DEFOE 侅 PORTSMOUTH 有 Kranjear 同佢做波,
所以依家侅 热刺 相信 Modric 应该会同佢搽出 火花。
一路嚟我都几欣赏 Modric,
但可惜 技术型 球员 侅英超真係唔容易发围。。。
除非你係踢四大球会。。。FABREGAS ...
wenger也许可以考虑买modric顶替发布受伤!
原帖由 jacksonkua 於 2009-1-17 07:55 PM 發表

哈哈。。。好彩冇买!
wenger到今时今日都还没有买ashavin
我返龟啦。。。。
原帖由 jacksonkua 於 2009-2-6 11:27 PM 發表

可惜呢個星期仲没有佢。。。。
通常 FANTASY 都係睇佢哋第一场表现然后先定价!
好像曼城的dejong和arsenal的arshavin的价钱大约6+。很划算!
原帖由 steve86 於 2009-2-8 05:30 PM 發表

de jong是唔错,防守好好,不过犯规都好多,危险。。。
arshavin我就买咗。。。不过wenger话他应该某正选,卑时间他休息先~

jack兄,我买咗given。。。18分,不亏我死筹钱买。。。哈哈 ...
我没有看曼城的赛事,只知道是位不错的球员,arshavin好像连替补都没有吧,不过还是趁底吸纳。。哈哈
有谁愿意当车仔教练,年薪1000万英镑?
原帖由 jacksonkua 於 2009-2-11 12:23 PM 發表

Hiddink 应该先係 真命天子!580236
他好像也是比较适合指教国家队的。。。。
请问上个星期的update1了吗?
原帖由 jacksonkua 於 2009-2-18 03:47 PM 發表

老细。。。仲有"你"同"FULHAM"一场补赛今晚先踢 啊!
哈哈,忘记了。。。。。。。。。不过曼联还是赢了,rooney进球已经后卫零失球
最近大家有什么心水介绍啊?
原帖由 jacksonkua 於 2009-2-28 12:47 AM 發表

买 POOR ROBINSON 啦。。。
一蚊鸡 踢三场赛事 低到漏啊。。。
哈哈,俾人入波入到咸
原帖由 jacksonkua 於 2009-3-1 12:38 AM 發表

咁如果有三分,
都应该足够啦。。。
照我睇 ROBINSON 应该唔会 NEGETIVE呱。。
如果我 GIVEN 唔係一蚊鸡 可能我都会换佢!
哈哈,你看看西甲valencia的keeper就知道他的分数被扣到多少?
最近这贴很静喔
原帖由 jacksonkua 於 2009-3-17 03:09 AM 發表

WLT兄要多D嚟支持。。
小弟最近潜水!!
原帖由 steve86 於 2009-3-20 12:20 AM 發表

新d一日,新d开始。。。奇迹就会发生  
你期待什么奇迹发生啊?