返回列表 回復 發帖
恭喜嗮lma23 &feimiao兄
暂时WEEK5 应该你哋两位最高分。。。
devin兄,你嘅TERY扣5分,
因为阻拦MC前锋Jo前进,
而俾罚出场。。。。
(根据理由係"最后"一位后卫)
但当其是Cavalho已经Cover佢!
原帖由 devin 於 2008-9-14 12:03 PM 發表

我当时都有看live,

还以为是黄卡, 点知是红卡

我还以为玫瑰和抢手会是一场硬仗,

点知抢手一下就搞定玫瑰。

没买到抢手球员------走宝啦。。。。 ...
呢期好多参赛者俾Given害。。。。
仲要扣分。。。

我比赛一开始就买ADEBAYOR直到WEEK4,
WEEK5一买咗佢就入三球,
你话我係唔係"非常"好运呢??

因为前一场见都阿仙奴都係由Persie来主踢Penalty&Free Kick,
所以WEEK5就用Persie来代替Adebayor,
真係人算不如天算。。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-9-14 06:01 PM 發表

哈哈,想不到terry和曼联的vidic都是红卡出场,terry不知是否学了vidic的档人技巧,,哈哈
下一场车仔主场对曼联,好戏上演咯
下一论每队失去一位主力后卫,
打成平手。。。。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-9-14 06:06 PM 發表

我也是受害者啊,given。。。。和vidic都扣分,两人扣了正10分,顶!
不过每当newcastle群龙无首时,必输球的,就像上一季被曼联大炒。
所以这个游戏是很靠眼光和需要很多的运气。。 ...
我都一样有两位俾扣分!
发觉自己眼光越来越差。。
原帖由 devin 於 2008-9-14 06:57 PM 發表

同一命运,

terry+Given= -8.5分。
哈哈。。。但呢期我哋组合最高分果位应该都係你!
所以希望你继续率领我哋争夺冠军!
原帖由 devin 於 2008-9-14 07:14 PM 發表

woods兄高分过我,

而且jackson兄还有3位球员没上场。

我只是62 + Yakubu

不是很高分。
咁希望果D球员全部都入波啦。。。。

係呢 下一场车仔大战曼联点睇??
原帖由 devin 於 2008-9-14 07:09 PM 發表

甘比赛才好看,

两队后防都有漏洞,

买两队的前锋应该比较容易入波。

van der sar 上一场饰演过将球打倒w.brown身上搞到乌龙球。

应该会留下心理阴影呱。

加上周中有欧冠,

曼联会不会崩盘3“连败”??? ...
如果C罗可以复出,
曼联必定唔会输波,
而要输成三场?
就算我唔係曼迷都相信肯定唔会发生。。。
YAKUBu入波。。。。Tim Cahill助攻!
上半场,
STOKE 0-1 EVERTON
原帖由 steve86 於 2008-9-15 12:16 AM 發表

我卖左yakubu.....
YAKUBU都唔係好高分,
得個10分左右,
但我Surprise教练放Tim Cahill落场,
因为之前仲以为佢受伤,
估计Tim Cahill必定超过10分以上。
原帖由 steve86 於 2008-9-15 10:08 PM 發表
对5住。。。
最近5是很多时间慢慢研究球员。。。
所以分数很低。。。
连累你地。。。
过多一排。。。等我settle其他野先。。。

上一期我有很多钱下。。。但是5知边果好。。。
某时间认真睇!! ...
哈哈。。。steve兄唔驶担心,
我哋冇状态时devin兄,wood就有状态,
大家分工合作,可以Cover返其他组员。。
38场联赛属于长跑,
必定有机会攞冠军!
原帖由 wlt1110 於 2008-9-15 01:24 PM 發表

下一轮买cahil
Cahill=13.71都算几低!
要买就要快手啦。。。。
原帖由 woodstock1221 於 2008-9-15 11:50 PM 發表

steve兄我今期都是好運。。我的兩個前鋒都有進球。。
但說真我的分數都是取75分很底。。大家要繼續努力。。
哈哈!wood兄,
你有75分已经係我哋呢组得分最高一位!
由WEEK1开始  已经有非常明显嘅进步。
大家继续努力,继续加油!
相信好快就有成绩出现。
原帖由 woodstock1221 於 2008-9-16 12:03 AM 發表

jackson兄我的不是状态。。是好運。。 哈哈
我從開始都不是你們的對手。。你們太強喔。。
但你們都願意讓我跟你們同一隊。。太感動喔。。
我要繼續努力增取高分。。 ...
哈哈。。。就算全部都係高手都未必一定可以攞冠军,
因为买好球员都未必可以得到高分,
就连果20位英超教练都唔知自己嘅球员可以有乜表现,
大家都係估估下啦。。。
另外,最后一场联赛-->热刺 1-2 威拉 已经踢嗮,
小第今晚会UPdate排行榜,
最迟听日大家就可以知道自己嘅最新排位以及组合得分。
请大家耐心等候成绩出炉啦。。。

暂时有一位会员[x-man]获得超过100分,
其实呢位会员係我极力邀请佢参加FANTASY英超,
而都係我嘅老友,但因为平时好少时间上网,
所以就好少上来呢度,
每星期我同佢都会详细咁讨论边位球员值得一买,
侅度要恭喜嗮佢。。。。
另外总积分方面, 大家所熟悉嘅Feimiao0兄(肥猫)
已经遥遥领先其他对手,
我估计下星期最后机会挑战佢嘅应该係CANZ85华仔!
而其他会员就要希望佢哋可以进入"底潮"。
咁 我哋就有机会追上喇!
最后 英超38场联赛已经进行10%,
所以我绝对相信净返果90%必定仲有奇迹出现!!!