返回列表 回復 發帖
原帖由 canz85 於 2008-9-16 11:18 PM 發表

尽量,尽力,尽心。。。。
大家一起加油吧。。。只要有信心+毅力。。什么事都可以发生。。
少分的朋友们也别放弃。。以前我和朋友玩时,我的朋友少玩两个WEEK,最后他也能追上我们的步伐。。。
你们也绝对可以。。。 ...
哈哈。。。靓仔队有华仔带领,
球队成绩已经"蒸蒸日上"!
继续加油啊!
内幕消息:

Nasri受伤,冇落场!
原帖由 羅愛我 於 2008-9-20 08:50 PM 發表
Mido昨天沒在傷兵名單.就買下去了.
今天沒上場.去傷兵網頁看.出現在名單??
本來想買R. Pavlyuchenko.浪費一名Forward
冇错!我都差D买佢,
但之前因为睇其他网占知道佢有轻伤,
所以都係放弃买呢位球员。。。。

R. Pavlyuchenko我买咗,
希望佢有表现喇!
热刺唔可以再输喇!
米得宝其实呢两位前锋都几高水准!
再加上Aliadiarre,今年应该都唔会降级!
(虽然啱啱输咗俾新得兰)
唔知有冇人买新徳蓝嘅-->Michael Chopra!
原帖由 wlt1110 於 2008-9-21 12:49 PM 發表

mido始终还是SG的心目中的替补球员,很少那到正选位置。
而热刺是时候反弹了。。。不然就搭升降机落英冠吧。。哈哈
哈哈!热刺唔可以再输波,
因为我买咗Bentley同R. Pavlyuchenko!
DECO受伤!估计应该好多人买咗佢!
原帖由 janleung 於 2008-9-22 08:23 AM 發表
唔知邊個有買撲茨茅夫個門將,呢輪扣分都扣死佢咯
David James总共扣咗14分
应该係 FANTASY 开赛以来最高嘅扣分。。。
原帖由 devin 於 2008-9-22 06:26 PM 發表
给人进6球扣14分算少咯。
Loss    输球/输波    -2
Goal Allowed    俾人入波/被人进球    -3/Goal = -18

其实佢应该係扣20分,
但可能之前有成功朴波,
所以最后净係扣14分。。。
原帖由 可爱 於 2008-9-22 06:22 PM 發表
我也买了mido和deco,但开场时才知道他们都没出场。

Zamora和Clichy都没拿分,还有Given扣了7分。害我这次才酱少分!

超“黑仔”啊!!!
Attacking statistics
00Match Winning Goals
0Set piece goals
Goals scored0Penalty kick goals
00Penalties missed
0Successful crosses
Assists0Corners won
03Fouls won
Shots on target
Zamora代表富喊踢嗮90分钟,
但资料显示的确冇表现,
所以攞0分。。。。。
原帖由 steve86 於 2008-9-22 09:13 PM 發表
队友们。。。我仲是队中最低分。。。
真是唔好意思。。。
过日选选下人睡着左。。。
起身又赶住出去。。。
不过我已经尽力啦。。。
我会好好努力的。。。

...
对你绝对有信心!
steve兄大家一齐努力!
车仔其实之前已经有班底,
所以阿布可以咁快时间成为英超冠军,
而曼市我相信仲需要一段时间,
除非佢哋买嗮22位顶级球员,
配合默契的确需要一段时间。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-9-23 12:38 PM 發表

是呀,每天都传买这个买那个,听了都心寒和怕怕!!
曼城每日有呢D新闻传出,
只会影响军心,
在职球员唔知自己几时俾人代替!
长久落去对球队根本冇帮助。
原帖由 devin 於 2008-9-23 06:30 PM 發表

甚至做有钱球队的主教练都很难,

有成绩就做本份,

若没有成绩就炒鱿。

要买什么球员又没有话事权,

我想Man.City的主教练都做不长久。
哈哈!所以都係做《TVBNOW》梦幻足球教练好D???
不过就冇人工 年尾冇双粮!

其实做教练嘅压力的确几大。。。
尤其是做 曼市 教练可能就更加大!

加入TVBNOW FANTASY组合 做教练想买边位就可以买。。。
呢期唔好下星期再嚟过!
原帖由 devin 於 2008-9-23 08:05 PM 發表
係啊。

做《TVBNOW》梦幻足球教练好D。

不过jackson兄几时出粮给我呢??
哈哈。。。咁你就揾错人喇。。。
我哋组合最有米嘅-->chu兄(澳门赌王)!
我都希望佢可以出粮俾我啊。。。
但可惜呢個星期佢又高分过我,
勒索唔到佢。。。嘻嘻!