返回列表 回復 發帖
原帖由 devin 於 2008-9-25 03:51 PM 發表
Arsenal 的 G.Clichy 伤好了吗??
资料显示佢可能嚟得切落场,
但我都係唔会冒险买佢,
因为11蚊后卫都算係几贵!
原帖由 devin 於 2008-9-25 06:49 PM 發表

听jackson兄甘讲,

我决定卖左他。。。
但佢係至今英超"最高中断手"!
后卫当中,佢嘅 Pass Intercepted 係最高!
每一個中断, 就可获得 0.5分!
所以之前佢每场波嘅得分咁高都係呢個原因!
原帖由 tomon 於 2008-9-26 07:58 PM 發表
英超好看
咁唔知你加入 FANTASY 没呢??
欢迎你加入啊。。。tomon兄。
Leanming兄侅西甲搞嘅 FANTASY联赛 好似几吸引!
希望没加入嘅会员下次记得请早啦!
哈哈。。。估计好多人都估唔到车仔嘅Bosingwa会入波!
原帖由 devin 於 2008-9-28 12:00 AM 發表
这期买的人都没有表现啊
C罗一条友就有36分!
真係物有所值!
原帖由 steve86 於 2008-9-27 11:24 PM 發表

我又有买他哦。。。
睇来依期应该5错。。。
Bosingwa有成20分!
恭喜嗮steve兄!
原帖由 chu553358 於 2008-9-28 12:40 PM 發表

你就好啦 一個c.羅 一個bosingwa 已經有56分了
今期靠大家了 我同devil都潛水了
chu兄记得返嚟探我哋啊。。!
原帖由 woodstock1221 於 2008-9-28 05:56 PM 發表
你們2個球員就拿了56分。。
我9個球員都是拿得41分。。
其实之前我都想PM提示各位记得买C罗,
但因为個价太高,担心影响到你哋球队嘅排阵,
所以净係暗示下。。。
(问大家买咗没)
原帖由 wlt1110 於 2008-10-2 07:47 PM 發表

你潜水去哪里啊?
哈哈。。。最近阿仙奴英超冇乜表现,
可能chu兄要亲自到倫顿"调教"下班球员。。。
原帖由 woodstock1221 於 2008-10-2 08:45 PM 發表

jackson兄不是問題今期我會繼續努力。。

今期Arsenal 拿斯尼可以復出不知道你會考慮嗎?
Manchester United Rooney‧Scholes 都受傷不要買喔 Scholes要休息3 months
Chelsea Deco‧Essien都不用買 ...
虽然Berbetov已经俾咗几次"失望"大家,
但我对佢依然好有信心,
况且佢仲係踢曼联D咁强大嘅球会,
相信一切只净返时间问题。。。。

至于Nasri我觉得应该会买,
但同时因为我有Denilson,
可能呢次要取舍其一,
通常我唔会买两位来自同样球会嘅中场,
(后卫就例外,因为Clean Sheet齐齐加分)
因为至今好少两位中场球员一齐有好表现。。。
(但车仔今季就试过 因为佢哋踢单前锋)

而Drogba受伤的确非常可惜,
因为我 留意 咗佢几個星期。。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-10-2 10:02 PM 發表

berbatov回来了,你们一定要买。。。。。
nasri物有所值,值得投资
哈哈。。。如果各位WEEK7都买呢几位球员,
咁成绩出嚟可能大家都同分。。。
原帖由 joshlier 於 2008-10-3 10:39 AM 發表

wlt heng!! u so confident wor!! this week u be captain??

hehe
WLT兄已经係 队长 啦。。。
如果可以尽量避免更换 教练 或 队长!
因为搞到我要从新更换 得分 X倍数!
但如果觉得真係有需要,
都冇任欢迎!
原帖由 steve86 於 2008-10-3 11:46 PM 發表
仲没念到边果球员值得买。。。

虽话依果过果。。。但是边有甘多钱啊!!!
哈哈。。。steve兄之前投资侅 Torres & Gerrard 身上应该有赚。
依家我觉得係时候投资侅曼联球员身上!
原帖由 可爱 於 2008-10-4 12:41 AM 發表
我买了两个前Tottenham球员--->KEANE N BERBATOV

希望他们俩带给我好运啦!!!
嘻嘻。。。两位都啱啱侅欧洲赛事入波,
而且表现出色 相信应该会受到重用。