返回列表 回復 發帖
原帖由 wlt1110 於 2008-10-4 05:18 PM 發表

给多一次机会,一定可以的
哈哈!wlt兄换咗9位球员!
睇嚟呢次志在必得。。。。祝你好运啦。。
原帖由 wlt1110 於 2008-10-5 12:10 AM 發表

哈哈,这一次我的战略算成功一半,西布朗一球小胜兼clean sheet以及前锋进球
希望其他球员争气,可惜wigan输球兼zaki黄卡
西布朗 --> Clean Sheet!
之前真係几难想象到。。。。
都係你够高见。
原帖由 wlt1110 於 2008-10-5 02:45 AM 發表

哈哈,都说了西布朗 主场了得
咁下一轮要注意下 西布朗 主场表现!
原帖由 wlt1110 於 2008-10-5 02:58 PM 發表

下一场好像主场恭候曼联大驾光临喔
哈哈。。。咁都係。。走为上着。。
原帖由 devin 於 2008-10-6 04:42 PM 發表
唔好以为Hull系流的,

Hull现在排在第三位,

排名比曼联,阿仙奴还前。

真是超强的升班马。
咁你够胆买HULL人??
老实遘 我都係唔敢。
其中我最有兴趣果为--Geovani
可惜 YAHOO 放佢侅前锋位置,
如果买佢就嗮咗個 前锋位!
原帖由 devin 於 2008-10-6 09:45 PM 發表

还没有试过买 hull 球员,

下一期要试下买一个看下
咁你千其要小心啦。。。教练!
如果你扣一分就=扣分。。
原帖由 wlt1110 於 2008-10-6 09:57 PM 發表

我也来也喜欢候成了,这只升班马果然非同凡响,应该说今季的升班马不是跛马,也不会跌马
wlt兄之前就係因为慧眼识英雄。。。。
够胆买 West Brown几位主力,
结果成绩出嚟都几好!
原帖由 devin 於 2008-10-6 10:17 PM 發表

放心啦。

有甘多位有实力的队友在我们组,

我有什么意外你们可以 Cover 我的----我对你们有信心。

甘我就可以试下买 Hull 球员,

Hull 主场对 West Ham 应该 dim 啊。。。 ...
哈哈。。。所以我都冇PM 你哋话我买D乜球员。
第一:因为唔想影响大家,而且我嘅眼光都唔一定准。
第二:我总係觉得大家买D唔同嘅球员 可以百花齐放 增加自己对其他球嘅了解。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-10-7 12:31 AM 發表

我给你胆,敢敢去。。不过小心候成去到太尽,容易翻车
其实HULL嘅攻击力有几犀利 我就唔咁遘。。。
但HULL侅防守方面的确几好,
对垒阿仙奴果场波 我就真正体会到。
原帖由 joshlier 於 2008-10-7 06:05 PM 發表
lol..i have Geovianni in my team

Toress and Robinho!!!
其实我觉得 Robinho 侅 英超 已经见底!
但仲有一個原因值得去买 係因为 教练钟意俾佢踢嗮90分钟。
而Geonavi的确几好!有D似 Elano 嘅风范!
而且成個 HULL 嘅 进攻中心 都由佢嚟。。。包办!
原帖由 devin 於 2008-10-7 06:27 PM 發表
18号 Stoke 主场对 Tottenham,

有没有人敢买 Stoke 球员同打落水狗呢??
哈哈。。。devin兄 我肯定你係支持HULL!
我就应该会支持 "落水狗" 。。。
总係觉得 热刺 係时候转运!
呢场波 分分钟 係 高比数 完场,
到时候大家都有 着数!
热刺 Sporting Director 已经被辞退!
估计下一個 就应该轮到 Ramos (如果仲係冇表现)
所以我睇好热刺 已经走上末路 无路可退,
下场对 HULL 被视为 生死战!
TVBNOW联赛制已经开始!
请大家快D入去投票。。。。
原帖由 steve86 於 2008-10-9 10:02 PM 發表
jackson兄真是得闲。。。念埋甘多野娱乐大家。。。  
都係你睇我好 我睇你好姐!
暂时搞咁多游戏 必要时 希望有人可以帮手。
但就必须熟悉足球+有热心 帮会员。。。。
原帖由 devin 於 2008-10-9 09:38 PM 發表

投左票啦。。。
你係资深球迷 有吀意见都欢迎你提出!
希望可以尽量配合你哋嘅要求。
多谢嗮先。。。devin兄!