返回列表 回復 發帖
原帖由 devin 於 2008-10-10 08:38 PM 發表

可以自己选联赛吗??
梗係唔可以啦。。。
大会係根据WEEK9嘅 各人得分排名 嚟编排你哋入边组!
[比如话:"投票后大家决定WEEK10开始联赛"]
比如话你WEEK9获得第一
咁你之后嘅对手就係。。
WEEEK10-->对垒第20名
WEEK11-->对垒第19名
如此推类
可以check下 [聯賽制] ☆★☆★☆ TVBNOW 英格兰争霸战 ☆★☆★☆ ]三楼 就知道自己嘅对手!
暂时因为没到WEEK9 所以二楼/三楼没有放参赛者名字。
ps:你咁犀利 多数都入英超啦。。。
原帖由 steve86 於 2008-10-10 08:27 PM 發表

你间接邀请我帮手???
哈哈!唔知你身价会唔会高过 Torres 呢??
原帖由 devin 於 2008-10-10 09:05 PM 發表

现在分分钟进不到英超,

不过如果进英冠或英甲联赛应该排名会高点

可惜除左英超外,

其他联赛冠亚季军没徽章
哈哈!就係为咗公平起见!
所以先冇英冠/英甲等等徽章
因为我担心"参赛者"会侅最后几场放水!
要记得我哋仲有组合赛事啊。。。。
原帖由 steve86 於 2008-10-10 09:15 PM 發表

你开到声。。。免费又点话J。。。
如果week19先开始就应该某问题。。。
因为年尾我有考试。。。
E+都没开始温书。。。
哈哈!咁你应该係选择 OPTION3 啦。。。
steve兄已经出嚟做嘢 仲有心机进修 真係难得!
原帖由 steve86 於 2008-10-11 12:46 AM 發表

嘻嘻。。。为咗组合,我地一定全力以赴。。。
jackson兄期期都甘稳定。。。
依加做埋教练,冠军近在眼前。。。哈哈
其实我知道 每位组员 每個星期 都非常努力买卖/更换球员,
所以梦幻组合先有依家嘅成绩,
而Devin兄&wood兄都记功不少,
我之所以呢個星期暂时代替devin兄係因为佢希望下個星期可以玩大D!
买D比较冷门的球员 所以就建议我暂时Take Over!
无论如何 我觉得最适合做教练&队长嘅都係你同devin兄两位。。。。。
我相信其实每個参赛者都有自己特别嘅"喜好"。
比如话你肯定会买Torres&Gerrard,
我肯定会买C罗,Tim Cahill。。。等人,
而当佢哋有表现 就我哋就自然获得高分咯。。。
原帖由 steve86 於 2008-10-11 12:47 AM 發表

进修下咯。。。反正放咗工都某野做!!!
哈哈!我就放咗工要嚟呢度打工。
最紧要係享受当中过程。。。
原帖由 steve86 於 2008-10-12 05:28 PM 發表

加争就是太过享受。。。都没认真温习过。。。
如果能够做到 两者兼顾 就梗係最好不过啦。
原帖由 wlt1110 於 2008-10-13 03:21 PM 發表
我回来了
有买D乜嘢啊??
果度嘅 木料雕刻 几靓,
我上次去买咗两只 马。
原帖由 devin 於 2008-10-13 07:17 PM 發表

去边度旅行??

有买什么手信回来吗??
哈哈。。。WLT兄听见 "手信" 已经唔敢入嚟呢度??
原帖由 ljw1982 於 2008-10-15 12:53 AM 發表
Come in to say HELLO to you all....
靓仔一族队长 好耐冇见!
多D上嚟睇下我哋啦。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-10-16 11:16 AM 發表

买了很多手信,但是,唉
那里有很多木雕。。。但我没有买!
不过那里有很多游客放两粒,
上一次我去冇乜机会享受到沙滩活动,
因为当时岸边好大浪。。。。
唔知wlt兄有冇去 Uluwatu & Tanah Lot两個地方呢??
证实托雷斯左大腿肌肉拉伤,将很可能缺阵10天左右的时间
原帖由 mikeyap 於 2008-10-17 06:17 PM 發表
brother jack....any good player for this week?????
如果冇乜Budget,
小第极力推荐热刺嘅Darrent Bent!
另外后位方面,曼联好大机会获得Clean Sheet,
所以我自己都买咗 Evra,
而中场。。。我就睇好阿仙奴嘅Nasri!
大家不妨一试!
原帖由 wlt1110 於 2008-10-16 10:24 PM 發表

哈哈,我已经买了ROONEY   
Rooney的确係好。。。但太贵喇!
原帖由 wlt1110 於 2008-10-18 01:54 PM 發表

rooney都不够你的小小罗贵啦
所以话一山不能藏二虎!